- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Langsam
aktív tag
Ebben a kategóriában (pozicionálás, minőség, tudás ár, stb.) szerintem egyszerűen nem lehet magas labdát feladni, vagy ziccert nem lecsapni. Egyet sem. Főleg úgy, hogy esetleg csak egy plusz programról vagy egy menüpontról van szó. Mert nem mindegy: pld. a divx hiánya miatt lesznek, akiket nem érdekel a telefon, de azért senki sem fordult volna el tőle, hogy van benne divx. Nincs kétségem, hogy a Nexus, vagy a jelzett többi nagyágyú ezeket nem fogja kihagyni. Nyilván azok sem lesznek tökéletesek (vagy ha igen, akkor majd mi akkor is belekötünk valamibe
) de ezek a dolgok (rádió, divx, video, memokártya helye, stb.) egyelőre még szerintem egyértelműek. Az az érzésem, hogy a technika lassan halad a többség számára tökéletes telefon felé, mert a tudás már meglenne rá, de mindig elhibázzák. Mert egyszer csak azt mondjuk: Igen itt egy telefon, nem nagy, de az eleje tiszta képernyő, villámgyors, bővíthető, TÉNYLEG HD-ben rögzít, mindent lejátszik és minden módon kommunikál.
Üdv.
Szerkesztve. Ezt csak azért írtam, mert alapból nagyon jó telefonnak tartom (origi IGO nagy dobás pld.) és így számomra csak zavaróbb, hogy néhány szálat nem varrtak el.
-
Ulkesh
őstag
"Mert ha mindezek mellett normálisan felkészítették volna multimédiára is, jóval nagyobb sikere lenne, egy olyan OP rendszerrel szemben ami erre is és arra is jól használható. "
Nem egészen értem miért lovagolsz a multimédián folyamatosan.
Ha a DivX-re gondolsz, akkor ha jól tudom egyetlen kattintás és már telepítetted is rá, minden mást meg alapból tud. Innentől nem értem miben lenne jobb akár az említett két Samsung készülék is (max. az FM rádió, de az nem mindenkinek hiányzik).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- Ú, bontatlan, iPhone 17 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Teljesen új Honor 90 5G DS 5G 8/256GB Emerald Green eladó (bontatlan)
- Samsung Galaxy Z Fold 7 512gb makulátlan állapotban dobozában
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest