Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Ez a készülék nagyon bejön, minden van benne, amit egy ilyen cucctól elvárok.
<< Heimdal >>
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Kapott a teló egy új microSD kártyát, mindenképp formázni kell? Csak azért, mert a Format SD card inaktív. Vagy Windows alól kéne?
<< Heimdal >>
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Van valakinek jó tippje a telefonhoz passzoló, launchert nem igénylő témákhoz? Próbáltam az ADW launcherhez kötött témákat, de úgy összességében nem jön be.
<< Heimdal >>
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Melyik Asphalt verzióval érdemes próbálkozni a telón? Felraktam az Asphalt 7 HD-t próbaképp, hát nem gyengén szaggatott
<< Heimdal >>
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Valamit kissé félrenyomhattam, mert mostanában PIN-t kér a teló a képernyő feloldásához. A Settings -> Location & security -> Change sreen lock alatt nem tudok a None-ra bökni, mert szürke a mező, csak a PIN és Password unlock elérhető. Hol kéne nézelődjek?
<< Heimdal >>
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
válasz Retekegér #33089 üzenetére
Azt hiszem megtaláltam a probléma forrását, ami alighanem az exchange. Beállítottam a telefonon a céges postafiókomat, ezután a Corporate Sync alkalmazás is "device administrator" lett és a Screen unlock security alatt letiltotta a "None" lehetőséget.
Úgy látom ezt nem is lehet megváltoztatni, tehát mindenképp kötelező a screen lock.<< Heimdal >>
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Jé, mivel frissült az 1. hsz? Annyira részletes volt már eredetileg is, hogy nem tudom mi benne az újdonság. Reméltem, hogy bejelentették a hivatalos ICS frissítést, de nem.
<< Heimdal >>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest