Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mr.kocka
aktív tag
válasz kacsyx #33627 üzenetére
Egyértelműen gyártóit. Ha nem bolti a garancia, akkor szinte mind1 a bolt, kifizeted nekik, tovább nem lesz kapcsolatod velük. Max azt nézd, hogy tényleg bontatlan még a doboz,
én T-nél vettem az enyém, és ez valszeg már volt bekapcsolva, mert telepítve volt bkv menetrend, meg a dobozba hazaérve találtam egy előző napi parkolócédulát. ( )Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
mr.kocka
aktív tag
Rám a múltkor egy Galaxy Mini-t akart rámsózni, hogy milyen jó telefon, és nem is érti, hogy adják ilyen olcsón, és, hogy ő is ilyet akar venni, gyors, stb. Hát mondom....
Ne halgass rájuk, itt a fórumon elég sok ember ért jobban a telefonokhoz, mint egy egész MM csapat.KaiotEch: Szerintem nincs és nem is lesz.
[ Szerkesztve ]
Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
mr.kocka
aktív tag
válasz Tézé81 #33822 üzenetére
Hú, felraktam az iGO-t, fotelbe ülve 13mp alatt találta meg hol vagyok.
kb. 1telefonnal próbáltam eddig meg, egyedül az 5800-m talált jelet, az is kb. másfél perc alatt. Kezdem megszeretni.
Tegnap véletlen beleesett a mosogatóba, volt benne víz, semmi baja nem lett.Dream of my life.. // uj telefonszam: 06-30-551-99-71!!!
-
mr.kocka
aktív tag
-
mr.kocka
aktív tag
válasz mr.kocka #33905 üzenetére
Egyenlőre nem lépek ki.
Tudtok ajánlani valami normális hangszínszabályozós zenelejátszót?
Vagy, sima hangszínszabályozó progi is jó, mintha rémlene valami volt a Gio-mon.(Sennheiser CX500-al botrányosan szól gyári beállításokkal.)
-
-
mr.kocka
aktív tag
válasz apika05 #34026 üzenetére
"Az órajelen s feszültség értéken kívül lehet még állítani a threshold értékét is. Ennek jelentése: hány százalékos CPU terhelésnél vált magasabb órajelre. Alacsonyabb érték: gyorsabb rendszer, magasabb érték: lassabb rendszer, de akkukímélőbb."
Nem azért, de ezeket a kérdéseket nem a mélyvízbe kéne feltenni?
Eladtam a Defy-t, másfél hetesen, memóriakártya nélkül 58-ba vitték el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest