Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
válasz Stauffenberg #5681 üzenetére
Sziasztok!
Nem az MSN szám, amiben lennie kell a BT vagy BF feliratnak.
Itt egy fórum, ami leírja a dolgot pontosan...http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=10573936
Az én értelmezésm szerint a Made in China környékén kell keresni....
Az enyém a "veszélyes" kategóriába tartozik...
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Beri78
őstag
válasz Hakkuuuh #6015 üzenetére
eszembe nincs megcáfolni a dolgot, és meggyőzni téged az ellenkezőkről, csak egy pár mondtad, és pár nap tapasztalat. Én múlt héten vásároltam meg a defy-t és egy kvázi üzleti telefonról tértem át erre.
Az itt olvasható, leírt hibák közül persze bosszantóak is vannak, ami abban nyilvánul meg, hogy a párom fényképét 1-2 másodpercig a főnökömnél látom (akik nem ugyanazok a személyek ), de aztán egy pillanat alatt ez helyre is áll a görgetéskor.
Hangszóróhiba még nem jött elő, pedig használom, nyomom, hallgatom, ütöm vágom eléggé. Hozzátenném, hogy soha ilyen jól nem hallottam senkit még a vonal túl oldalán, mint a defynél!!!
Menü egyszer se akadt nekem, soha nem volt lassulás.
Telefonhívás után kb 1-2 mp-ig láthatod mennyit beszéltél. Nekem ez fel se tűnt addig, amíg itt a fórumon nem olvastam. A nokiamon is így volt, sőt a win-en is, csak az még ki is fagyott alkalomadtánAz, hogy ABE, és még sokan nagyban segít nekünk – átlag felhasználóknak, hogy az igazán Power userek időt nem kímélve kísérleteznek, illetve aki „többre” szeretné használni ez a kütyüt, mint kommunikáció, vagy a maxot akarja kihozni belőle, ez igazán dicséretes, és alkalom adtán még kedvet is csinál. És ilyenkor bizony számos dologra derül fény is.
Én nem bántam meg, hogy ezt a készüléket vásároltam meg, és egy picit se félek a hibáktól, mert gariban javítanak mindent, és ilyen minimális, apró kellemetlenségek vannak egy telefonnál, akkor nekem ez a tökéletes.
Volt már symbianom, win-es telóm, nem a szar kategóriákból, de állíthatom (persze 1 hét távlatában), hogy eddig ez a legstabilabb telefon, ami a kezem ügyébe került., fizikailag és rendszerileg egyaránt.
Különben, ha valaki talál olyan telefont, ami minden hibától mentes, ismétlem – mindentől – akkor valóban szóljon, mert nagyon kíváncsi vagyok."...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Beri78
őstag
-
Beri78
őstag
motoker-rel tudott valaki mostanában beszélni?
vagy teljesen eltüntek?"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
Beri78
őstag
válasz werszomjas #8870 üzenetére
nem - itt is ezt írja
-
Beri78
őstag
Csatlakozom az elottem szolokhoz.
Nekem kb 1 honapja van meg a defy-m, es elotte semmit nem tudtam az androidrol.Szepen elkezdtem olvasni az elejerol a forumot (mas oldalakat is) es lass csodat lassan de biztosan mindent megertettem. Azt ne remelje szerintem senki, hogy ir egy kommentet 14 kerdessel, mert lusta - keresni, olvasni, tajekozodni - es 3 percen belul mar csattan is a valasz a postafiokba.
Az olyan jellegu "beszelgetesekbe" meg soha nem ereztem kenyszeruseget kommentelni, hogy karc, tores, folia....mert ezt mindenki maga donti el.
Az en velemenyem is az, ha valamit tudni akarsz, akkor kutakodj, es ha nem talalod sehol, akkor kerdezz batran.
En is nagyon sajnalom, hogy "Zold baratunk" elhagyott minket, mert valoban az O jelenlete (is) emelte eleg magasra itt a szinvonalat, es az elmult par nap csak a "szemet" gyulik itt, ami a lustasagbol adodik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest