Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
Mostanra sikerült eljutnom oda, hogy hívjam a futárt a telefon gariztatása miatt, meg is volt az e-mail, amire válaszul kaptam egy másikat, amiben sokkal több mindent kell megadnom. Remek. Csatolmányként kérik email-ben a kitöltött jótállási jegyet, plusz számla másolatot. Most az nem elég ha én a Telekom oldaláról levadászom elektronikus formában és úgy küldöm el? Továbbá "Kérjük a készülékkel minden esetben küldje el annak töltőjét, akkumulátorát, és a készülékhez tartozó számlát vagy jótállási jegyet is." Most akkor mehetek nyomtatni azt a sok sz*rt? Meg én azon mit töltsek ki? Az a baj erre marhára nincs se időm se türelmem mostanában és nem is lesz. Inkább jobban járok ha elviszem a T-hez, ők meg elintézik ezt a sok f*szságot. Addig meg elvagyok az M6 Note-al, amit erre az időre vettem..
Új hozzászólás Aktív témák
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest