- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Lehet nem a legjobb helyen teszem fel a kérdést, de adott egy K6-III+-os retro masina 40GB-os winyóval magyar Win 95OSR2.1-el, két (rendszer+adatok) FAT32 partícióval, meg hagytam néhány gigát parlagon Linuxnak rajta. Nos ez a 4.3.1-es magyar Pupi tök gyorsan fut rajta, flash nélkül még netezni is lehet vele, viszont a telepítője nem látja a partíciókat, csatolni sem lehet őket, csak az egész újraparticionálását ajánlja fel, ami nem viszont nem szempont mert dual bootba kéne a winnel. Kipróbáltam 5.x-es Warykat is, de ezek egyrészt nem magyarok, másrészt érezhetően lassabbak a 4-es verziónál (főleg a böngészés), viszont látják a partíciókat, telepíteni is lehet a win mellé grubbal, de a 4-es gyors magyar verzió sokkal jobb lenne rá, ha látná a partíciókat. Linuxban nem vagyok túl jártas, úgyhogy van vkinek vmi 5lete, az jól jönne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hegesztés topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Silvercrest Rajztábla
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest