- Rap, Hip-hop 90'
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethati
senior tag
Sziasztok!
Először is köszönöm szépen mindenkinek az elismerő szavakat, igazán jólesik hogy így gondoljátok! Ezért is megérte csinálni!
adamka16: ha lesz időm összeszámolom a sok kis apróságot is - mint pl. vegyes méretű fekete csavarok, 5000HUF kb. összesen.
Krisinto: egyik barátom munkahelyén festették le a srácok, ipari festék + vékony lakkréteg.
jaja1981: a festés nekem egy minőségibb whiskey volt, oldallapokkal együtt.
hackeeeee: igen én is magamnak csináltam az előzőt, de ezt tartósabbra szerettem volna + itt a harmadikon eléggé be vannak korlátozva a lehetőségeim. De azért az írót lefújtam.
XuChi: nincs az az isten, dögnehéz
ronson: mutogattam bent melóhelyen, erre jött a "na még pár neoncsövet bele" szöveg...majdnem agyvérzést kaptam, a világítás direkt lett ilyen exkluzív.
DaveJr: nem kényes, bírja. A festékvastagsággal sem volt baj mert rengeteget lecsiszoltam belőle többek között ezért is.
A ventik elhelyezését pedig máshogy nem tudtam megoldani, így egyben van a házzal.
Következő projekt a vízhűtés passzívvá-tétele lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest