Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghost364
senior tag
Én 15 éves vagyok, idén kezdtem a gimnáziumot. Én elsősorban szakközépbe szerettem volna menni (konkrétan távközlé szakra), viszont a szüleim nem engedték, mert ahhoz túl jók a jegyeim, stb. Így kerültem a város legerősebb iskolájába, matek-fizikára. Hihetetlen mekkora hajtás van néha, mekkorák az elvárások mindennel kapcsolatban. Főleg az olyanokkal kapcsolatban, mint az ének. Hülyeség már a puszta léte is, ráadásué megkaptam a létező legfaszfejebb alkoholista-pedofil tanárt. Sokszor csak matekra is egy órát gyakorlok, mert az ötös a minimum elvárás, másnak helye nincs. Sok tantárgyból minden órán felelés, röpdolgozat. Egy csomó időm is elmegy olyanok miatt, mint a sportegyesületi igazolásom elfogadtatása, hogy ne kelljen délután még két órát ott maradnom. Három körül esek haza, esetleg később. Ezek után még egy két óra bringa is be szokott csúszni, de az csak miattam, csak magamnak, ezzel tudom rendesen leveztni a streszt, a fáradtságot, sokkal jobban érzem magam tőle. Hétvégen általában egy kajalás a haverokkal, vasárnap délután meg már tanulás a hétre. Ráadásul legtöbbször teljesen lefáradok egy nap, és már fél 10-kor elalszom. Az egyetlen dolog, ami miatt örülök, hogy idejöttem, az a társaság, és hogy nem fiú a suli 99,99 %-a
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest