- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghost364
senior tag
Én 15 éves vagyok, idén kezdtem a gimnáziumot. Én elsősorban szakközépbe szerettem volna menni (konkrétan távközlé szakra), viszont a szüleim nem engedték, mert ahhoz túl jók a jegyeim, stb. Így kerültem a város legerősebb iskolájába, matek-fizikára. Hihetetlen mekkora hajtás van néha, mekkorák az elvárások mindennel kapcsolatban. Főleg az olyanokkal kapcsolatban, mint az ének.
Hülyeség már a puszta léte is, ráadásué megkaptam a létező legfaszfejebb alkoholista-pedofil tanárt.
Sokszor csak matekra is egy órát gyakorlok, mert az ötös a minimum elvárás, másnak helye nincs. Sok tantárgyból minden órán felelés, röpdolgozat. Egy csomó időm is elmegy olyanok miatt, mint a sportegyesületi igazolásom elfogadtatása, hogy ne kelljen délután még két órát ott maradnom.
Három körül esek haza, esetleg később. Ezek után még egy két óra bringa is be szokott csúszni, de az csak miattam, csak magamnak, ezzel tudom rendesen leveztni a streszt, a fáradtságot, sokkal jobban érzem magam tőle. Hétvégen általában egy kajalás a haverokkal, vasárnap délután meg már tanulás a hétre. Ráadásul legtöbbször teljesen lefáradok egy nap, és már fél 10-kor elalszom. Az egyetlen dolog, ami miatt örülök, hogy idejöttem, az a társaság, és hogy nem fiú a suli 99,99 %-a
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy elgondolkodtató témát hozok fel ezzel a bejegyzéssel, amit egy kedves ismerősöm és szülei közötti beszélgetés...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Dell asztali gépek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Egyedi ékszerdobozka
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest