Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Attól függ ki mire akarja használni a tablet-et. Az átlag embernek tényleg halál feles a Windows-os tablet, mert az Android-os tablet-ekkel is megoldható hogy böngéssz, YouTube-ot nézz, Facebook-ozz, chatelj.
Viszont aki rendes munkagépnek is szeretné használni annak az Android-os gép nem lesz elég. Ebben a "tablet"-ben pont az lenne a poén hogy dolgozok rendes nagy gépes cuccokkal az iroda asztalnál (én pl. programozással keresem a kenyerem és megnézem mikor indítasz el Eclipse-et vagy Visual Studio-t egy Android-os tablet-en. Ubuntu-son már megoldható lenne, van JDK ARM-ra. de ott már megint ilyen hardver kell mert mondjuk egy Nexus7-en ha elindítok egy Eclipse-t, szerintem összefossa magát), de ha el kell rohannom meeting-re, felkapom, semmit nem kell bezárnom vagy szinkronizálnom másik eszközzel és az oda kellő egyszerűbb dolgokat (pl. jegyzetelés, vagy doksi megmutatását projektoron) meg tudom vele csinálni, minden kéznél van. Meeting után visszamegyek, lerakom a dokkba és folytatom a melót ahol abbahagytam.
Vagy otthon dolgozom valami hobbi projektemen és valamiről olvasgatni akarok, felkapom a dokkból, leheveredek a fotelba és olvasgathatok webről vagy akár a forráskódot is hiszen ezzel megtehetem.
Nem ugyanaz a felhasználási terület. Egy ilyen tablet inkább egy szűk rétegnek szól mint az utca emberének. Az a Pro jelző is szerintem a nevében erre akarna utalni. Az MS szerintem inkább az RT-t szerette volna a hagyományos tablet user-eknek szánni, csak az írtózatos halovány az Android vagy iPad már beérett, bevált ökoszisztémájához képest.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Microsoft Excel topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- iPad Pro 11" (2022) 128 GB + Apple Pencil!
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- ThinkPad X1 Tablet 2. Gen 12" 2K Touch Win11 Tablet i5-7Y57, 8GB/256GB, billentyűzet, üzletből, gari
- "ÚJ ÁLLAPOT" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő