- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- LOGOUT - ezmiez?
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
zsákutca a fejed. Én lassan egy hónapja használom a surface 2-t, és semmi problémám nincs vele. Előtte az összes lehetséges opciót megnéztem, mielőtt döntöttem, végig is próbáltam sok mindent,beleértve az x86-os tableteket is. Mert én is jobban örülnék egy olyan tabletben, ami s2-höz hasonló paraméterekkel bír, és pluszban még x86-os programok is elfutnak rajta, esetleg cserébe még +30-40% felárat is hajlandó lettem volna kifizetni, de ez sajnos ma nem realitás. Talán majd egyszer...
Ami megközelítette a Surface 2 által nyújtott tablet élményt x86-on vonalon, az legalább dupla annyiba került, és fele üzemidőt bírt, súlya meg másfélszerese volt. Vagyis tabletként már erős kompromisszumokat kellett volna kötni.
Ami meg már ki is válthatott majdnem egy notebookot (vagyis ahol kezdett értelmet nyerni az x86), az meg már háromszor annyiba került, dupla súllyal, harmad üzemidővel...
Ami meg hasonló árban van a Surface 2-vel, és x86-os, az mind egytől-egyig kukába való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Milyen processzort vegyek?
- Eldőlt: nem építhetnek hátsó kaput az Apple termékekbe a britek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest