Hirdetés
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzz03
őstag
Mai nappal én is megkaptam az 535-öm. 625-öt váltottam, eddig úgy tűnik jó csere volt. Kijelző hibával még nem találkoztam.
-
zzz03
őstag
válasz QuadRacer #777 üzenetére
Nekem ma hozta meg a futar edigitaltol, es semmi problemam nincs az erintövel.
Barki hasznalhatja a kupont (kutyat nem erdekel, hogy snoatakos vagy e vagy sem), az valami marketing fogas lehet, hogy elnevezzek megis valahogy az akciot (pl a telre alapozva jöhetett ez a nev...)
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz QuadRacer #780 üzenetére
Nekem pl nem eri meg azt a 20k plusszot. 625rol valtottam ami tokeletesen megfelelt. Mar kinottem abbol h minel dragabb es jobb telefonjaim legyenek. Mar az a lenyeg h gond nelkul mukodjon a whatsapp, viber, email, es a bongeszes. Na meg persze a telefonalas, es nagy kijelzoje legyen. Ezen kivul mas nem erdekel. Szoval nekem tokeletesen megfelel az 535. ja es az anyag minosegevel es az osszerakkas sincs bajom. Nem recseg/ropog es kezbe veve nem tunik gagyinak se.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz ppp-debr #851 üzenetére
Nalam semmi gond nincs a telefonnal. Nem idegesit, nem szopat, nem recseg/ropog. Kijelzojevel sincs gondom, ahoa bokok ott erzekel, nagyitas/kicsinyites is csont nelkul megy, es az azuemidejere sincs panaszom. ( allandoan nyomkodom, hasznalom mivel nalam kivaltja a laptopot...)
-
zzz03
őstag
válasz Wolfi88 #1223 üzenetére
Nekem 1 sandisk microSdhc uhs-1 16gb-os (class 10) kartyaval tökeletesen müködik.
(igaz h csak marketing duma de meg az is ra van irva, hogy idealis androidos keszulekekbe. Szoval ezek alapjan vegkepp nem kene kezelnia a windozos lumianak... )
Vetess fel egy munkalapot a hibarol aztan küldjek csak el szervizbe, ha meg lustak ra kerjed a vasarlok könyvet az üzletvezetö kiseretevel, illetve mondd nekik, hogy szabad perceidbe feldobod a homarra a sztoridat. Egyböl te leszel a legertekesebb ügyfel.
-
zzz03
őstag
válasz A 2. Vesztes #1277 üzenetére
Mas lumianal is hasonloan mukodik, nem csak itt.
-
zzz03
őstag
válasz A 2. Vesztes #1398 üzenetére
Nekem sincs semmi bajom a telefonnal. Edigitalos snowattack akciobol valo.
-
zzz03
őstag
válasz papesz5 #1641 üzenetére
Ha nem tudod kezelni normalisan. Nem oda lep menube ahova boksz, nem azt a betut mutatja amit nyomtal ilyesmik. Multitouch teszt sztem hulyeseg. Ha napi hasznalatba nem erzed h rossz lenne, akkor tok8, hogy mit mutat a teszt. En csak akk erzem rossznak mikor edzes kozbe kell valamit nyomkodnom. Izzadt kezzel behulyul, amugy semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
Sziasztok! Hogy mukodik a gyari fuggetlen telefon videki gariztatasa? Mivel a kozelbe nincs nokia care hova vihetem? Tmobile a szolgaltatom gondolom ok nem igazan foglalkoznanak igy vele. Vagy? Vagy esetleg futarral elkuldeni vmelyik nokia szervizbe? Kijelzo hulyesege miatt.
[ Szerkesztve ]
-
zzz03
őstag
válasz bodnar10261 #2295 üzenetére
535 teljesen jo lenne sztem.
-
zzz03
őstag
w10-et erdemes mar felrakni? napi hasznalatra alkalmas? viber, whatsapp, emailok, böngeszes es persze telefonalast ertek a napi dolgok alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest