- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
válasz
cskamacska
üzenetére
Nem nehéz azokkal játszani, csak máshogy kell.

Németeknek kedvez az idő, a többieknek nem .
-
Kephamos
addikt
Naponta nyomjuk pára. Privátban lehet érdeklődni.

-
ilosz
csendes tag
válasz
cskamacska
üzenetére
Hát igen ritkák vagyunk, mint a fehér holló.
Még zsenge Mow-os koromba írtam a cikket csak idő volt mire kikerült

Ha gondolod felvehetsz és tolhatjuk néha közösen, a steam nickem: Grace Ilosz
-
cskamacska
addikt
Köszönjük a tesztet, ritkán látni magyar embert Men of Warral játszani.

Szerintem ki kellett volna a laikusok kedvéért emelni a MoW játékok legnagyobb fegyvertényét, a kézi vezérlést, amivel a játék kvázi TPS-é válik, és a fizikai rendszert, ami segítségével lerombolható az összes építmény (amelyek egyébként valós fedezéket adnak), és rendesen lemodellezi a lövedéket a ballisztikus pályáján, így megeshet, hogy egy eltévedt ágyúlövedék pofán vágja fél pályáról egy teherautónkat.

A frakciók közötti egyensúllyal szerintem nincs nagy gond, akit tépett már meg Churchill Crocodile - Sherman Firefly páros, vagy tarolt le korai Ha-Go spam, az tudja hogy nem olyan gyengék a britek és japánok sem, csak nehezebb velük boldogulni, mint bekempingelni a zászló mellé KV1-el.

-
ilosz
csendes tag
Én is most nézem, az eredeti így hangzik:
A 2. Vh nemrégiben oly elcsépelt és stílusát múltjává vált, hogy mostanra kihaltak, e idővonalra építkező játékok nagy része. -
Sir Ny
senior tag
elso mondat:
"A II. világháború mostanában oly elcsépelt és stílusát múltjának hat, hogy kihalt az ezen idővonalra építkező játékok nagy része."
ez szerintem elirast jelez valahol, ki- beeshettek szavak, vagy at lett fogalmazva kesobb egy resze
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arch Linux
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Háztartási gépek
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest