Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- potyautas: Nóta állj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
#41133696 #22 üzenetére
Ezt értem, de nekem HD 4650 AGP-m van, úgyhogy ezt meg se próbáltam felrakni, mert ez csak PCI-E csatolós kártyákhoz van. Ezek is mindig működtek egy inf bütykölés után a kártyámmal, de felhagytam ezzel, mert mindig kiadták pár napos-hetes csúszással ezeknek a meghajtóknak az AGP Hotfix változatát, annyit meg tudok várni, nagyon új játékokkal úgy se játszok (max. Crysis-szintű játékok vannak a gépen, annál újabb most nincs is fent, meg egyébként is pár hónapja szinte csak (G)ZDoomozok, annak meg nagy teljesítmény úgy se kell), csak egy problémám van, amit reménykedek, hogy hátha egy újabb Catalyst megold, de az se a játékokhoz köthető. (AGP Hotfix Catalystból meg még csak a 12.4 érhető el a letöltési oldalról.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest