Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Milestone2 #4695 üzenetére
Ez nekem is alapprogram. A legelső amit felteszek. Azóta nem is használtam még USB kábwlt.
-
Sir Sparrow
tag
válasz Milestone2 #4702 üzenetére
-
tolvaj!
őstag
-
Weeman1
veterán
Xiaomi 11T Pro
-
Weeman1
veterán
válasz maggi1886076 #4708 üzenetére
Remélem mikor már nekünk kijön megoldják a témázgathatóságot rendesen.
Xiaomi 11T Pro
-
ZoleeWolf
tag
Apropó, témázgathatóság...
1,Az a MIUI hibája, hogy ha beállítok valamilyen témát, és egy egyszerű wipe-ot csinálok vissza áll gyárira, akárcsak a képernyő zár háttere? Kezdhetem előröl a témázgatást...2,Valamint a telefon könyvben ott vannak a számok mellet rendesen a nevek, de a tárcsázóban megjelenő híváslistában már csak a számok vannak, és ez egészen addig így is marad míg egy módosítás nem végzek a híváslistában szereplő valamelyik számon, egyébként a számaim +36-al vannak mentve.
Lehet ezekkel valamit kezdeni?
[ Szerkesztve ]
-
Milestone2
nagyúr
válasz ZoleeWolf #4712 üzenetére
Nekem elmenti a témákat a miui (xiaomi) accountba és minden újratelepítés után onnan elő lehet hozni.
A másikkal nem tudok mit kezdeni. Nekem minden OK a névjegyzékkel.
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Meghivott
addikt
Valaki esetleg vásárolta innen a telot: Wayteq.hu?
Vagy ismeri valaki a garanciális ugyintezesuket, megbízhatóságukat? -
somasz
addikt
Mobilnetnél milyen jelet kéne látnom 4g esetén?
Csak H+ és 3G jeleket látok. Létezik, hogy régi a simkártyám hozzá?
A preferált hálózatoknál 4G van beállítva, de manuálisan nem csatlakozik fel a T-mobile 4G H-ra.Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
n42
tag
sziasztok, fm rádióhoz keresek sima, egyszerű widetet, eléggé szíven üt, hogy ilyen egyszerű dolgot nem tudtam eddig megoldani, valakinek van valami tippje?
-
Sir Sparrow
tag
válasz Meghivott #4714 üzenetére
Én bevenném a Mall.hu-t is a számításba. Én tőlük rendeltem, pár nap múlva átvehettem személyesen, de ingyen kiszállítják futárral, ha úgy szeretnéd. Nem elhanyagolható, hogy 2 év garanciát vállaltak rá!!! Ediginél 1 év van és drágább is (74.990,- HUF), Wayteq-et is kérdeztem, azt írták náluk is 74.990,- HUF lesz, de ők arra kérdésre nem válaszoltak, hogy mennyi garanciát adnak rá... (nálam ilyenkor a megbízhatóság szenved egy kis csorbát, de lehet, hogy egyébként korrektek, nincs garanciáztatással tapasztalatom velük)
[ Szerkesztve ]
-
molnardenes
tag
Sziasztok!
Összegyűlt pár kérdésem, amire válaszokat várnék.
Még a 30-as rom fut a háromhetes telefonon. Egyszer előfordult, hogy reggel kikapcsolva (totál lemerülve) fogadott a telefon, pedig előző este lefekvéskor 32%-on állt az akksi. Tegnap pedig napközben vettem észre, hogy se kép, se hang, és csak akksi kivétele-betétele után lehetett életre kelteni a kicsikét (akksi 76%-on volt ekkor). Szóval az első kérdésem, találkozott már valaki ilyen tünetekkel?
Ha igen, rom frissítés megoldhatja a problémát?
A telefon által felkínált 37-es rom multilang (a most futó 30-as az)? Hogy tudnék erről frissítés előtt meggyőződni? A neve csupa kínai krix-krax.
Kell-e biztonsági mentést készítenem a régi romról bármilyen, a frissítés során felmerült probléma esetére, vagy felesleges? (Ha nem muszáj, nem szeretnék emiatt rootolni, meg recoveryt cserélni stb., épp azért választottam ezt a telefont, mert az előzővel meguntam ezeket a - nekem - macerákat.)
Ha esetleg mégis tartanék a közeli vagy távoli jövőben szoftverproblémáktól, érdemes-e mégis jó előre végigmennem az összefoglalóban leírt procedúrákon, vagy ha beüt a krach, az unbrick-kel újraéleszthető a nem rootolt teló is?
Előre is köszi a válaszokat. -
ZoleeWolf
tag
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Milestone2 #4707 üzenetére
Ejnye :-)))))))))))
-
dzsidzsas
aktív tag
Én nem várom a 6-ot, olyan jól belaktam. Találtam egy kellemes könyves témát és mindenki csak ámul rajta. Én vagyok a király.
https://rollerezz.blogspot.com/
-
Flexy90
senior tag
válasz ZoleeWolf #4722 üzenetére
Igazatok van! Mint írtam mostanában nálam is előfordult, de nem tudtam, hogy a restart okozza. Nem nagyon szoktam újraindítani a telót, de ügyködtem kicsit a wsm toolsal (hogy tudjak a külső sdre telepíteni) ahhoz meg kellett az újraindítás. Most már értem a dolgot
Xiaomi Fan
-
west76
aktív tag
Használja valaki fólia nélkül a telefont? Mennyire bírja a zsebben hordást a kijelző üveg?
-
Sir Sparrow
tag
válasz Flexy90 #4727 üzenetére
ezt az sd-re telepítést megosztanád, hogy sikerült megoldani?
Más: ...másnak is kb. 1 GB körül mozog a használt RAM a 2-ből? Nekem kicsit soknak tűnik, alig van fent program, ami ehetné...
Miután felraktam a 17 után a 37-et, nem kell vmilyen cash-t törölni?[ Szerkesztve ]
-
Flexy90
senior tag
válasz Sir Sparrow #4730 üzenetére
A wsm toolst rakd fel, abban van ilyen modul ami felcseréli a belső tárhelyet az sd kártyával.
A 17 rom után felrakott 37re én tuti nyomtam volna egy wipe data és cachet. Ez töröl mindent.
Xiaomi Fan
-
n42
tag
válasz Sir Sparrow #4730 üzenetére
A RAM arra való, h használjuk, nem arra, h nézzük milyen sok szabad kapacitás van... :-)
-
Sir Sparrow
tag
válasz Flexy90 #4732 üzenetére
Most már mind1, már nagyjából belaktam, esetleg majd a következő frissítésnél nyomok egy cash törlést.
ez a WSM Tools új nekem, lehet majd megcsinálom. Egy linket tudnál dobni a folyamatról és a programról, ami bevált? Milyen ROM van fent? ...most néztem MIUI fórumon, hogy van amelyikkel nem igazán megy.
..más..: Titanium Backup van fent a telefonomon, azzal megy vkinek az SD-re áthelyezés? Olvastam, hogy régebbi ROM verzióknál nem ment. Vki próbálta már 37-en?
@n42: Igen, tudom! ...arra voltam kíváncsi, hogy másnak is ennyit eszik-e. 2 kezemen meg tudom számolni hány appot tettem fel és hiányzik 1 GB, meglepett.
-
tolvaj!
őstag
válasz Sir Sparrow #4735 üzenetére
Használd a keresőt, mindkét kérdésedre választ kapsz. A memoria kezelésre éppúgy,mint a wsmre. Többször kitárgyaltuk, kinek mennyit "eszik" a rendszer.
Zoleewolf
Nekem is elő szokott fordulni a hiba, de megtanultam együtt élni vele, sajnos miui betegség,ahogy utánna olvastam. Esetleg egy külsős tárcsázó appal megpróbálkozhatsz.
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
molnardenes
tag
válasz molnardenes #4721 üzenetére
Erre valaki?
-
tolvaj!
őstag
-
McReay
aktív tag
Nekem tempered glass fólia van rajta, sokszor van zsebben és bizony 1-2 hajszál karc már ezen is van.
Én úgy vagyok vele, hogy inkább a fólián, mint magán a telefon kijelzőjén, ezt elég könnyű cserélni szemben a telefon kijelzőjével....Szerk.
Bár azok a karcok lehet, hogy karcállóság tesztből erednek[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 --- Honda CBR 600 F4
-
west76
aktív tag
Esetleg van valakinek "készleten" eladó tempered glass fóliája?
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
LG F6-ot tervezem a Note-ra lecserélni.
Ugye nem bánom meg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest