Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Egy ház új téglaruhája
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Graphics
Jómunkásember
Inkább a 4.4-es miatt lehet nem megy.
Sok esetben nincsenek felkészülve egyes alkalmazások bizonyos verziószámokra.
pl a Waze, illetve egy-két navi program sem ment régebben rendesen 4.4 alatt.
A második linken találhatót kellene megnézni.
A héten szerdáig leszek online, addig figyelem , hátha van frissítés a rendszerre Privátban is zargass nyugodtan
@Fejvadi: Ki kellene próbálni, a Xiaomi egy felfutott brand, jó rendszerrel, amit mindig finomítanak A Coolpad más téma
Ha kínait kell ajánlanom amivel kevés a nyűg, én mindig Xiaomi, vagy valami Stock rendszerű cucc.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Chaser
legenda
Melyik rom? 4g verziós teló? Nálam is gond nélkül megy a lenovos cucc. Lehet nem jó verziót használsz?
dzsidzsas Így van. Ez a 2. okostelóm', első csak úgy volt kb. Érdemes volt kivárnom. Ez már hiányozna a minden napokban. Ideális munkatárs ez amijáú' meg nagyon jó, ma tudtam meg hogy lehet ikont is cserélni...
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Az lesz, csak nem egyből. Annyi ember a világon nincs aki mindent tudna tesztelni. Illetve van, mi... elég megnzni az m$ cuccokat mennyi mérnök meg user teszteli, aztán nagy rakás fosch sokszor. Ez meg csak egy kis droid másképp. Amit egyébként le se köpök, de ezt eltalálták. Apróbb bugok meg idővel egyre kevesebbek. Mindenesetre mióta megvan lassan 1,5-2 hónapja pl egyszer sem indult újra vagy fagyott le. Droidban épp az a poén, hogy kismillió hw-re kell fejleszteni, nyilván mindenhol nem lesz minden jó, pláne nem elsőre. droid analfabétának is tökéletes mint amilyen én is vagyok
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Remiel
őstag
kb ugyan olyan a wifi vétel, viszont a súly és a vastagság jelentősen megnő... nekem van de visszatettem a gyárit, mert elegánsabb az üveggel, de kényelmetlenebb (mondjuk nekem nem reped, semmi baja)
egyébként nekem sincs bajom a wifi vétellel, nem tudom neked miért nem "acélos"...
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest