Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz sagesz93 #4300 üzenetére
Mit értesz támogatás alatt?
Ha androidot, akkor azt kell tudnod, hogy a Qualcommoson 4.4 van, az MTK-son meg 4.2 jelenleg.
(#4301) Duliee: na én arra nagyon kiváncsi vagyok, mert ha jó, akkor valszeg veszek egy olyat.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Marcikutya
csendes tag
Sok viszontagság után végre meglesz a kicsike...
-
Weeman1
veterán
-
Marcikutya
csendes tag
Azt szeretném kérdezni, hogy melyik SIM-kártyahely tudja a mobilnetet? Mert miután felteszem az alukeretes üveghátlapot, azt már nem nagyon lehet leszedni.
-
Weeman1
veterán
-
piglet76
tag
Kérdésem lenne hozzátok:
Eddig Bluetooth fülest használtam, ami sajnos megadta magát, így csak most tűnt fel, hogy a vezetékes fejhallgatóknak valóban eléggé gyengécske a hangereje, még maximumon is. Bluetooth-on ilyen gondom nem volt, a telefon egyéb hangereje is elégséges volt mindig.
Végigolvastam a topicot, és láttam, hogy többen is írtátok ezt a jelenséget, és megoldásokat is rá Engineer-módban. De bevallom, nekem egy kicsit kusza volt a dolog a különböző limitekkel, egyebekkel.
Tudna valaki segíteni abban, hogy lépésről, lépésre leírja, hogy pontosan milyen módban (pl.: Normal) , milyen típust (talán MEDIA?), paramétert (Level?), és mire kell ahhoz változtatnom, hogy a vezetékes fejhallgató hangosabb legyen zenelejátszás alatt?
-
-
Graphics
Jómunkásember
Na relatíve nem teljesen vág ide.
Xiaomi Redmi Note 4G készülék van a kezeim közt. Témák között hiába van ott a betűkészlet, nem tudok sajátot hozzáadni.
Erre van-e valami ötlet-javaslat, vagy Google Play-ből oldjam meg
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
Holnap írok személyes bejegyzést.
Amit eddig tudok
- A hozzám érkezett verzió nemzetközi multilangos, tehát ékezet megjelenítése mint a sima Hongmi Noteban érdekes, cserélne nem tudom, ThemeCenter.apk-t se. 4.4.2-es rendszer, ezért odex-eltek az appok, root van, de hiába cserélem az appot, visszaírja a régit.
- Alapból nem volt semmiféle kínai app, de még billentyűzet se, így a Google Keyboard-ot külön telepítettem.
Holnap tovább nézegetem mélyebben
-
Sir Sparrow
tag
Holnap valószínű már boldog tulajdonosa leszek egy WCDMA-s Note-nak.
Elolvasva a téma összefoglalót a drivercsomagot, miPhone Manager-t és a fordítást letöltöttem!
Egyelőre ROM-olni nem akarok, csak használni a telefont "normál" üzemben.1. Van vmi amit feltétlen nézzek meg első körben mikor kibontom a csomagot?! Van ilyen egyáltalán? Első indításnál vmi (sim-mel, sim nélkül, vmi trükk)?
Elég nagy lesz a változás, mivel egy Samsung-ról váltok, amin 2.3.3-as andoid fut, uh úgy érzem lesznek meglepetések, pláne, hogy MIUI.
2. Hogy tanácsos a Samsungon használt főbb programjaimat áttenni a Note-ra (sokszor az újabb verziók felesleges csicsákkal vannak tele, ezért nem akarom playről felrakni a legújabbat)? Titanium Backup-ot használok bizt.mentés készítésére. Így csak fogom a mentett programot átrakom egy másik SD-re, plusz a program beállításait előzőleg lementve szintén bedobom az SD-re és ennyi?
3. Milyen microSD-t ajánlanátok? Van vmi amit nem "szeret" (pl. vmilyen márka vagy Class)?
Sosem költöztettem még belakott androidot, uh kéne a segítség, ...kicsit hosszúra nyúlt, boccs! Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
west76
aktív tag
válasz Sir Sparrow #4326 üzenetére
Végül is honnan rendelted? Amúgy a backup-olt appokat szerintem felejtsd el főleg ha adatokat is mentettél és vissza akarod rakni az új telóra, mert összekeverheti a rendszert. Nyugodtan a playről szedd le ami kell, sok kellemetlenségtől kímélheted meg magad egy friss, tiszta telepítéssel ;-)
-
Graphics
Jómunkásember
Na végül meghekkeltem a betűtípus beállítását.
Nem tudom hogy fér hozzá, de az iFont app-pal letöltöttem egy font-pack-ot és utána az bekerült a local fontok közé.
Roboto-t viszont betettem, és pénzt akart / micredit/ kérni érte a mocsok
-
Graphics
Jómunkásember
Na Antutut fut, hát még nem barátok a programmal, fel se nagyon ismeri rendesen. Szerintem erre még nem készültek fel.
Sok értelme nincs a szintetikus sebességnek, a készülék megy rendesen igazából. Frissítés még nem jött, és a weblapon sincs még ez a készülék.
Hamarabb került kézbe, mint letölthető ROM fel
-
Sir Sparrow
tag
mall.hu-n rendeltem végül.
Hát kár, hogy nem lehet áttenni gond nélkül azt a pár progit, de akkor majd megpróbálom levadászni azokat a korábbi verziókat valahonnan, amik még nincsenek túlcifrázva, mint az újak play-en, de akkor a 2. kérdés kipipálva.
Egyébként a drivereket úgy kell telepíteni, hogy előtte rádugom a gépre telót vagy anélkül?
[ Szerkesztve ]
-
Sir Sparrow
tag
boccs lejárt a szerk. idő.
microSD-re ezt néztem ki... gondolom ilyen sebességű samsung elég, nem? ...hacsak nincs gondja a samsung márkával! Tapasztalat?
-
MolnarZolee
tag
válasz Sir Sparrow #4326 üzenetére
Nekem Samsung 32gbos cl10es van. Ebayről rendeltem Angliából 2db volt 8ezer körül. Valós mérete 29,5gb és az átviteli sebessége is letesztelve és rendben van! Tökéletesen működnek!
-
tolvaj!
őstag
válasz Sir Sparrow #4334 üzenetére
Titanium backup-val nyugodtan migrálhatsz. Nem is tudom hanyadik telefonom amin a temple run fut, egyszer sem kezdtem újra, a soc, igp és a kijelző felbontás is más midben. A titaniumot eleve erre (is) találták ki.
[ Szerkesztve ]
Ha aki mer az nyer, akkor aki merít az nyerít?
-
tolvaj!
őstag
válasz Weeman1 #4340 üzenetére
+ West76
2.3.6 -tól indultam tr, quick office, mx player, poweramp. Ezek amik nem felfő alapúak. GB-ICS-JB-KK, ezeket mind végig jártam a temple kivételével, mert a KK-s gépemben nincs gyro se gyorsulás mérő ( acer aspire one netbook ). Se készülék, se verzió váltás nem tett be. Engem lehet győzködni, úgyis csak azt hiszem amit tapasztalok .
Amúgy nektek nem samsungotok volt véletlenül?....
[ Szerkesztve ]
-
-
tolvaj!
őstag
Tudom, hogy samu, csak ironikus poén akart lenni
Verzió váltás egy készüléken"belül" csak egyszer volt, ez igaz, de ott sem okozott gondot a migrálás. Ott inkább a verzió kidolgozásával voltak bajok ( sga2 szvsz ennyi elég is magyarázatnak ).
Sir Sparow
Bölcsen hallgatva mások véleményére is, azt tanácsolom, hogy a programokat frissen töltsd le és csak utánna csinálj egy adat visszaállítást a TB-vel, így talán megesszük a kecskét és a káposztát is és mindenki jól lakik
Weeman1 a note 2őt tudtam, azért illet rád is a lezárás!
[ Szerkesztve ]
-
Sir Sparrow
tag
Köszönöm mindenkinek!
tolvaj!: ...de ha újra letöltöm a progikat és utána csinálok egy visszaállítást, akkor az nem ugyanaz mintha egyből csak visszaállítást csináltam volna?
Első indításról ill. hogy mit csekkoljak le a készüléken, esetleg kapcsoljak ki vagy be vmit, hogy minden rendben menjen (pl. nem szeretném, ha micloud-ra szinkronizálna képeket, videókat, üzeneteket, névjegyzéket, stb., gondolom ezt ki lehet kapcsolni és ettől még teljes értékben használható)?
west76: ...és ez alapértelmezettben van vagy ki kell kapcsolni a szinkronizálást?
[ Szerkesztve ]
-
west76
aktív tag
válasz Sir Sparrow #4345 üzenetére
A micloud nélkül is teljes életet lehet élni Én sem használom semmire...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest