Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
-
LOGOUT.hu
Google Pixel 7 | 7 Pro topik
(szerkesztés alatt)
A topicban bárminemű termék hirdetése, árulása, kínálása TILOS!
VOLTE alapból működik VOWIFI nincs***!
5G a decemberi stabil kiadás óta van!
(**VoWiFi beállítást igényel, leírás itt, de nem mindig mindenkinek működik)
Specifikációk, tesztek
Új hozzászólás Aktív témák
-
K82
őstag
válasz Sofokles #2197 üzenetére
1. Már ingyenes, de ha támogatod őket előbb értesülhetsz dolgokról vagy mondjuk kaphatsz release candidate verziót ha van.
2. Elvileg igen, egyszer megcsinálod adb-vel és már csak az OTA-ra kell várni. Rövidesen érkezik.
+1. csak sideload, nem kell fr (de ez más telónál és más rom verziónál is így van)Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
eninek
tag
válasz Sofokles #2906 üzenetére
Hivatalos feature listát még nem láttam, ahogy itt a forum.on olvasgattam kvázi ugyan az mint a gyári, (pl működik a Google Camera App) pici finomhangolással. És természetesen mindenhol működik vele az 5G illetve a VoLTE root nélkül és még a bootloader.t is lehet zárni tehát teljesen kompatibils minden banki app.al
-
zsmb
csendes tag
válasz Sofokles #3002 üzenetére
Nyilván mi is be tudnánk kapcsolni mindenfélét tesztelés nélkül is, de nem lehet megkockáztatni, hogy utána esetleg ne működjön jól. Jobb esetben mondjuk nem megy a hívásátirányítás vagy a várakoztatás, kicsit rosszabban nem lehet SMS-t küldeni, még rosszabban pedig mondjuk nem lehet felhívni a 112-t a telefonról (vagy nem kapnak jó helymeghatározási adatokat amikor felhívod őket).
Ezeket nem lehet bevállalni, hogy esetleg ne menjenek.
[ Szerkesztve ]
-
ghiottone
nagyúr
válasz Sofokles #4467 üzenetére
steewcv65: az Edge esetében voltak gondok a kijelzőnél és alapbol nekem az rémlik, hogy hűvös/kékes árnyalatot használtak. - meg is van a gsamarénáról: "Overall, color reproduction is very good on the Motorola Edge even if the white and gray hues always have a somewhat bluish tinge. "
[ Szerkesztve ]
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
ghiottone
nagyúr
válasz Sofokles #5763 üzenetére
Azt hittem Oppon ragadtál.
Nekem a telefonálási hangminőség jobb a Pixelen. Most úgy vagyok vele, hogy ha az elkövetkező 1 hétben akár 1xer is lesz megszakadó hívás, vagy értesítés nem fogadott hívásról úgy, hogy mellettem van az asztalon akkor megy tovább. Eddig jól bírja - volte megy, az elmúlt 1 órában befutott 7 hívás mind rendben volt, így ez a része talán rendben lesz.
Az akkuidőt még nem látom. Per pillanat csak 1 simmel használom, így nem tudom összehasonlítani az Oppoval.
Pár szoftveres apróság tényleg jobban működik a Pixelnél, mint az Opponál. A Find X5 kamerája se rossz, csak ha már évek óta gcamon van az ember és megszokta azt a képi világot, akkor feltünnek az eltérések. Ha ott lenne jó, teljes értékű gcam akkor szerintem maradt volna az.
Sík kijelző itt jobban bejön, de a panel amott jobb. Méretre nekem mindkettő rendben van.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Háztartási gépek
- OpenMediaVault
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest