Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kozben rajottem, hogy ez az asztal nekem nem vol meg , ugyhogy en is aktivaltam egyet magamnak. Még mindig van vagy ket-harom peldany elfekvoben, priviben lehet jelentkezni. Egyet jatszottam rajta, szimpi, eleg sokaig lehetett kuzdeni a palyan, nem ugrik ki azonnal a ket szelen, mar csak ra kene jonni, hogy pontosan mit kell csinalni ahogy hogy adja a nagy bonuszokat . Es fullmak volt amugy ez az elsore nagynak tuno highscore .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
csaba951
veterán
A listára csak akkor kerül fel az eredmény ha online módban játszottál! Tehát ha nincs internet kapcsolat, akkor nem küldi el a Steamnek az adatot. Akkor sem ha már helyreállt a kapcsolat.
-
ruti
Közösségépítő
ruti egy szolid ervenytelen jelentkezessel, szavazat nelkul
maross:
ez nem igaz, én erősen rágondoltam a Paranormal asztalra, azt hittem vetted telepátiával a szavazatot
nem sokat leszek otthon jövő héten, meg el vagyok havazva,
de ilyen elit társaságból természetesen NEM szeretnék kimaradni
persze ha tudsz adni még egy E.Def asztalt...Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
En ertem sot hallottam is, csak nem ertettem kitol jon mert nem irtal ide egy steam profilt. Az mindenkepp kell ahhoz, hogy lassuk egymas eredmenyeit, es fair legyen a verseny. Na meg ahhoz, hogy lassam ki mennyivel indit rajtnal.
-
ruti
Közösségépítő
jogos, és legyünk is szabálykövetőek...
"A jelentkezes:
Egy steam profile linkkel + egy valasztott asztallal itt a topicban,"ruti
időntúli szavazatom: Paranormalprivát: jut nékem asztalka?
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
-
gtome
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék én is jelentkezni a versenyre. Maross ismerőse vagyok és csak azért regisztráltam az oldalra, hogy elkenhessem a száját és elnyerjem tőle a következő pályát. Újoncként, első hozzászólással nem tartanám korrektnek, hogy elvigyem a SW packet, ezért ha véletlenül én nyernék (nem tartom valószínűnek), akkor azt átengedném a második helyezettnek. Nekem csak Maross legyőzése okozna örömet . Ilyen feltételekkel beszállhatok a versenybe?
- "Mindig azt hittem, hogy maga megveti a pénzt (...) - Persze hogy megvetem, ha nincs! Ez az egyetlen méltó magatartás."
-
-
ruti
Közösségépítő
-
Marmonkanna
tag
RatBaG
akkor earth defense? -
Mate
nagyúr
gamepaddal nyomja valaki? Könnyen konfigurálható?
-
Lucas Kane
tag
Aki még nem volt barátom steam-en, azokat megtámadtam barátkérővel.
-
Mate
nagyúr
Van steam csoport is
Ott is van egy taglista, elől a ph-s, utána steam névvel, hogy tudni lehessen ki-kicsoda
Végre ki lehet használni "A Hét játékosa" opciót
[ Szerkesztve ]
-
-
-
Mate
nagyúr
Jól értelmezem akkor, hogy lesz egy kép a mostani eredményekkel és csak a feletti eredmény lesz beszámítva a versenybe?
Vagyis ha valaki csinált 100.000.000-t, de versenyhét alatt csak egy 90.000.000-t csinál, akkor hiába szerezte messze a legtöbb pontot a héten, nem lesz beszámítva az eredménye?
-
Ahogy mondod. A verseny arra epul, hogy tiszta lappal kezdjunk, nem arra hogy idejon valaki aki mar begyakorolta, es meggyalaz mindenkit. Mondjuk akkor csak magat kene felulmulnia, szoval ez is engedmeny. Lehetne az is feltetel, hogy ne legyen tobb mint 55 millioja!
-
-
Mate
nagyúr
Egyébként valaki elmagyarázhatná, hogy mi a fene az a supercore és mi az a pinball wizard? Nem igazán értettem, hogy mi alapján adja
-
csaba951
veterán
>Hát csalási lehetőség van ebben a sztoriban
Mire gondolsz? Úgy nézz ki, hogy mindenkinek csak az élete jobb online elért eredménye kerül fel a listára. Tehát hiába ismeri valaki oda-vissza az asztalt, csak akkor nyerhet ha az eddigi csúcsát megdönti. Na, ez azért nem olyan könnyű ám! Szóval neki nem elég elkennie a sok kis kezdő száját a győzelemhez!
Csalni maximum úgy lehet, hogy valaki offline módban indítja a játékot (nincs aktív internet kapcsolat), és jól begyakorolja az asztalt a verseny kezdetééig. A verseny kezdete után meg rögtön átmegy onlineba. Ekkor a többiekhez képest várhatóan kiugrón nagy pontszámot tud csinálni. Viszont nem 1 napig tart a versen, tehát a hét hátralévő részében valaki simán meg tudja dönteni ennyi emberből a rekordját.
Az asztal leírása meg ott van a #27-es hozzászólásomban. Szóval nem jöhet senki azzal, hogy nem ismeri az asztalt, nem tudja mit-hogy kell rajta csinálni.
-
-
-
csaba951
veterán
Na igen, ez szerintem se jó. Felveszi egymást barátnak a táblánként első 40 legjobb játékos. Ők valószínűleg más táblákon is játszanak, és ott is az átlagosnál jóval magasabb pontszámot érnek el. Na, az ő pinball wizard scorejuk teljesen megdönthetetlen lesz a többi játékos számára, mert az ő pontszámaikat nem húzzák fel extrém mértékben a barátaik.
Most viszont nekünk jó, mert maross húzza felfelé a mi pinball wizard scoreunkat is!
-
thozoo
tag
Sziasztok! Én is szeretnék jelentkezni erre a nagyszabású versenysorozatra, immáron.
Thozoo
-
-
thozoo
tag
-
föccer
nagyúr
Az első (alap) asztalon elért eredmény számít bármit is? Mert ha igen, akkor nem lehetne kitolni este 10-ig? Még tolnék pár kört, hátha sikerül megszereznem az els helyet
ps: jah, meg az earth def pálya az már fizetős? ha ien, akkor bajban vayok, mert nincs bankkártyám. Mondjuk asszony szmlájáról is fizethetek, akkor nincs is baj
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
lassan ido van, korulnezek hogy ki nem vett még fel.
-
föccer
nagyúr
Jah, most igazoltam vissza.
Viszont kérek mindenkit, aki felvesz barátnak írjon már valami kommentet, hogy tudjam, hogy ki fia-borja.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás.
-
-
Es a hivatalos Startfoto, good luck everyone!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest