- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Adobe Air, Flash, Reader van linuxra natívan.
CS5 wine alatt.
CS4 ubi alatt....etc...
-
Geller72
veterán
Az egység hiánya teszi azzá, ami. Sajnos. Professzionalitás terén (amennyit én értek hozzá) ha nem a Debian alapú disztrókkal kezdtem volna, akkor ma valószínűleg SUSE Linuxot használnék.
-
Geller72
veterán
A Canonicalnak pont ez kell, hogy egy szintre hozza az MS termékeivel, mert sajnos így lesz versenyképesebb. És mivel nem a legjobb OS-címre törekednek, hanem a legnépszerűbb/legtöbbek által használt linux létrehozása/népszerűsítése a cél (tisztán üzleti szempontok miatt) ezért azon a bizonyos oltáron sok mindent ott kell hagyni, cserébe másért. Rengetegen vannak, akinek a Windows használata (nem a megértése/"mélyvíz" része) is problémát okoz. Vagy inkább úgy mondanám, hogy ők vannak többségben. Kegyetlen hasonlat, de szerintem találó: nézd meg a televíziózást. Ott sem a minőség a cél.
. Hanem a debil többség nézettségi indexei.
Ez addig engem nem is fog zavarni, amíg lesznek alternatívák.
.
-
Geller72
veterán
A legtöbb kis diszrtóval szerintem az a baj, hogy annyira nem profik, hogy a support oldal fullos legyen, - repók, etc. - de annyira belenyúlnak a rendszerbe, hogy másik, nagyobb disztro repójából ne tudjak frissíteni. És itt pont a "szekuriti" része aggaszt. A Mint persze többnyire kivétel, hiszen ott van ilyen irányú lehetőség.
-
Geller72
veterán
-
Geller72
veterán
válasz
Baltásgyilko #37 üzenetére
Ha nem változtatsz a defaulton, a boot az elsődleges merevlemez elsődleges partíciójáról indul. Ugye, attól függ, hogy épp milyen diskek voltak bent...
És mi volt a primary master..
.
-
Geller72
veterán
válasz
Baltásgyilko #32 üzenetére
..ezt meg sem említettem, mert alapnak gondoltam, hogy tudod, miről bootolsz..
.
-
Geller72
veterán
válasz
Baltásgyilko #28 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- !AKCIÓ! Garanciás Klipsch R-120SW 30cm aktív mélysugárzó SubWoofer - 200W RMS / 400W Peak
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Csere - Beszámítás! Gamer PC : I5-14400F / 32GB DDR5 / RTX 4060 Ti / 1TB M.2 SSD
- Ryzen 5600, 32GB RAM, EVGA 3080 Gamer PC
- Asus RT-AC68U router eladó (3 darab - egyben vagy külön is)
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest