- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!
LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
stemplar07
őstag
Ok , ha a többség úgy kívánja szívesen írok róla :
Egyenlőre az aksiidő jobbnak tűnik , de az majd elválik , a saját gyorstöltőjét Q3 nem tudtam még kipróbálni, mert Taiwani három lábú csatlakozós, és pénteken már nem volt kedvem vásárolni adaptert (ua. mint a H961N volt) A sima Qualcom 2.0 gyorstöltővel is nagyon gyorsan tölt kb mint a V10 . Az A7.0 érdekes egy állat ...gyakorlatilag nincs háttérben semmi (alkalmazás) , kb IOS 10 , ami települ, az ott van , és ha a kukára húzod akkor uninstal.. furcsa . Kijelző egy kicsit nagyobb fényerejű cca 15-20%-al (V10-hez) Magyar nyelv nuku: Német ,Angol ,Spanyol ,Francia ,Török, Orosz, és vagy 15 féleékírás . Az UI dettó mint a V10 , nekem az is tetszett . A rendszer gyorsaság :-) haladós de ezért nem cserélném le a V10-et... . Anyag minőség .. fura kettősség , vékonyabb , könnyebb , de a V10 masszívabbnak hat .
Hang :-)Hát igen na ez az ,,whitefülüek,, mint én ami miatt megvettem, igaz előtte kicsit kérdezősködtem a HeadFin , igazuk volt , elfogult voltam a V10-el hangminőségével , nehezen hittem , hogy telefonban túl lehet tenni rajta .. jelentem igen !
Az extenderes/impedancia növelős HighGain trükk működik . Nem tudom , hogy a Sabre QuadDac , vagy Bang&Olufsen mit csinált ? de hallható érezhető ugyanazzal a Poweramppal ,Fülesekkel , zenékkel .. több minden szólal meg , még teltebb , tisztább , a mély lejjebb ,a magasak tisztábbak , egy évig hallgattam a V10-et tehát nem placebó .. Sokan írták a headfin-n , hogy a V10 AK120(vagy FiioX7) szintű dap , akkor a V20 majd Astell&Kern AK 240 ? .. nem tudom, mivel nem volta alkalmam meghallgatni egy 2,499.00 $ -s cuccot .
A hozzáadott B&O füles is sokkal jobb mint az előd , sokkal ergonómikusabb , szépen szól , bár maradok a két Audiotechnika fülesemnél .. (ATH AD300x air , MSR7 ) Kérdezzen akit érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Linux kezdőknek
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen notebookot vegyek?
- LEGO klub
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Világszínvonalú magyar siker robotépítésben
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3533
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3532, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S20+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest