Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
-
LOGOUT
Kedves Érdeklődő!

Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglaló-t,
illetve használd a topikban a kereső-t!

LG V10 téma összefoglaló
Az is, ami a tesztből kimaradt…
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleeno1
veterán
Hogy is mondjam... Minden tiszteletem Legendd fórumtársé, de vannak ebben a tesztben furcsaságok

(#2304) tetobau: Mármint mit mire alapoznak? Ha arra gondolsz, hogy a H962-ből is elő csalogatható root után a B20, akkor azt arra, hogy ez van a H961N esetében is. Összefoglalóban le is van írva. Az "esetleg" pedig azért van ott, mert ez sem biztos, szerintem senkinek nem volt még itt ez a típus. Utána kéne nézni, mondjuk xda-n, de ezt tegye meg az, akinek szüksége van rá

(#2305) koxx: jaja, mobilnet lényegesen jobban szívja, mint a wifi, ez tény. De szerintem cirka 4.5 óra így is benne van.
(#2306) dalek: Senkinek nem volt még ilyen problémája itt szerencsére. Első körben próbálj meg egy factory resetet. Lehet valamelyik app csinálja. Aztán használd pár napot "szüzen", ha úgy is csinálja, akkor szerviz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 PRO MAX 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest