Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
I.papi
tag
válasz
wwenigma #16723 üzenetére
Jó ezt aláírom a support szar és tényleg nem az igazi a hozzáállásuk,sőt,láttátok már az LG tesztelj termékeket weboldalt?Regiztem,csináltam tesztet nekik,persze power user kategóriában,szerinted kitették?kaptak hideget,meleget,de mégis pozitívum volt az ár,mégsem jelent meg..De csak őszintén írd meg a véleményed,megtettem..nehogy levadásszanak,mert felróttam nekik,hogy az oroszok hol tartanak rom téren
Tény,hogy csinálhatták/nák (volna) profibban is..Viszont a marketing nagyon jó volt..minden hiba ellenére azt mondom jó választás volt részemről,a hd2-nél az volt a bajom,hogy szaggat néhány ps játék...
na...
Crob:
Valamikor csináltam wap/weblapot s60-as korszakomban,all ngage,nem n-gage-re,gondolkoztam androidra is főleg optimus téren mostanában(ráérek
),de meggondolam magam
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Adobe Premiere topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest