Hirdetés

2024. június 10., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:57:18

LOGOUT.hu

LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1391) KoryHu


KoryHu
aktív tag

Üdv.

Így kb. két hét után a tegnapi nap sajnos rettentő fura esemény történt: a telefon lefagyott....sőt nem is lefagyott, hanem a következő volt: Wifi-n osztottam mobilnetet egy táblagépnek, miközben a keresztfiunk valamivel játszott vele ("naa.... hadd nézzem meg"), talán a CSR Racinggel, egyszer csak azt mondja, hogy kilépett, de nem tud semmire kattintani: tényleg így volt a főképernyőket lehetett lapozni balra-jobbra, de meglehetősen akadt, de semmire se lehetett rányomni, nem érzékelte, de a lapozást igen. Ezek után gondoltam lezárom, újra feloldom, ez egyszer sikerült, utána pedig a gombok háttérvilágítása mellett a kijelzőn egy fura szürke rácsos valami jelent meg, homályosan, majd vissza lezártam, és ismét csak ez a szürkeség. Komolyan azt hittem, hogy vazz ennek annyi. Kb. fél percet vártam, de semmi.

Kivettem az akksit, újra bekapcsoltam, azóta semmi ilyen nem volt. "C" szoft van fenn, semmi mod vagy root.

Szerintem valami a Wifi-tetheringel lehet vagy nem tudom, azt láttam, hogy közben szinkronizált is a teló, meg átlépett 2G-re, mert csak EDGE volt.

Remélem másnál nem volt ilyen?

Más: fényképező: én úgy vettem észre, hogy ha AUTO-n van az ISO beállítás, akkor igen magas ISO értéket állít be, pl. 800-900, ezért eléggé zajosodnak, mosódnak a képek, érdemes kézzel kisebbre állítani, és jobbak lesznek.

Az akksi jó, és tényleg a WIFI nem sokat eszik, a telefonálás meg úgy látom pláne nem zabálja.
Jelenleg 2 nap 16 órája megy a 100%-os töltés óta, 9,5 óra Wifi, 55 perc GSM telefonálás, és 5 óra 1 perc kijelző után 23%-on van. GPS-t nem használtam, mobilnetet keveset.

Nem öreg, csak régebb óta fiatal.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.