Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly81
aktív tag
sziasztok állandóan futó alkalmazásokat hogy lehet tiltani? home car google map ilyenek, nekem nemkell hogy fusson állandóan zene lejátszó sem, felesleges.
törölni sem lehet
továbbá nekem az fr15 és az 1.4 oc fél nap alatt lehuzta a telefonom aksiját,és mikor viossza akartam állitani cmw vel nemlehetett, fel kelett tenni egy gyári romot av10a -t és azl lg updaterrel v10c re továbbá ha igy csináltam a bill nemismerte a magyar ékezeteket. szerencsére cmw vel volt gyári bacupom, és azzal vissza tudtam álitani az eredeti álapotot de fr15 ről gyárira nemment vissza.
amugy a telot az állandó neten logás frisités és program futás meriti le. ezért kérdezem
hogyan lehet bezárni öket..jah és a quadron teszt tényleg gyorsabb fr15 tel v10c hez képest 500 al.
-
Bagoly81
aktív tag
válasz Balázs1986 #2078 üzenetére
hogyan lehet a battery statot resetelni?
-
Bagoly81
aktív tag
az mért van ha a marketben valamelyik menőben megnyomom a just in -t
behozza az appokat de ha megérintem a kijelzőt azonnal lefagy, ha az alkalmazásoknál törlök minden adatot és a frisitést is de leginkább a frisitést eltávolitom akkor jó lesz 1 böngészésig mihelyst kikapcsolom és vissza úgy egyből rossz lesz megint. fr15 tel vagyok igy. oc is fenn vangyári rommal is csinálta, de ott ez a törléses dolog megoldotta a bajt itt nem.
-
Bagoly81
aktív tag
battery resetet lehet nyomni bármikor vagy csak teli aksinál?
-
Bagoly81
aktív tag
aksival kapcsolatban akinek gyorsan merül a teloja, az probálja kikapcsolásig merieni!
nehezen fog menni... szerintem rosszul jelzi ki az aksi % ot és emiatt hisszük azt hogy gyorsan merül, közbe meg nem isnekem halot telot az nvflashes dologgal sikerült vissza hozni de ezzel az volt a bajom hogy minden gyári appom videok játékok elvesznek.
van egy 600 megés magyar? gyári rom smarth flashes
utána azzal flasheltem, ekkor már minden a gyárira visszakerült, utána a cmws restorért nyomtam és visszakerültem onnan ahonnan elindultam flashelés elött nagyon örültem neki,
most felraktam egy uj romot, a tk-rom v101 ez a neve modacorólelégé kinyomlált rom
eddig csak a jó benne hogy a market már nem fagy
-
Bagoly81
aktív tag
nektek a battery monitor wildget menyit ir az aksira?
nekem csak 1200mah-t
-
Bagoly81
aktív tag
meritsed le teleessen kikapcsolásig nekem volt hogy 5% on meg 1% orákig elvolt, mondjuk sunyiba kinyomta a modemet..., jah és olyan is hogy 9% rol felment 17% re..
csak állni hagytam a telot..ezekről az aksikról jobban olvassatok utána mert én olvastam olyat hogy 3600 mah volt ráirva és benne volt 2 db 1200 as..
szoval nehéz választás ez az "erősebb " akku vásárlás -
Bagoly81
aktív tag
ájáájájjjjjj emberek.
lehetne egy felvetésem akkumlátor témában, aki aksi időt mond mondja el mi van bekapcsolva.
legyen elmondva hogy
3g vagy 2g
adatkapcsolat
szinkron
auto szinkronaki 2g ben használja nulla nettel semi adatkapcsolat azt ne hasonlítsuk már össze azzal aki 3g ben használja és állandóan neten van a teló
-
Bagoly81
aktív tag
nektek menyi mv ra tudja a batteryt feltölteni??
nekem 4185 volt
1 nap 3ó 30 perc és 24%-on van az aksi
30 % fele kapcsoltam be a 2g-t 1 nap után
adatkapcsolat bevolt végig kapcsolva autó szinron ki
telefonálás volt de nemsok játék nem, sms pár
akksit úgy csináltam, hogy
bekapcsolt álapotban maxra töltöttem, utána kikapcsoltam újra töltőre rátöltöttem még, battery reset cmw ben és úgy használom.
rendesen le kell meríteni mert elejénél gyorsan merül utána tartja magát sokáig szoval 5% alattig kell lemeriteni úgy tuti birni fogja
-
Bagoly81
aktív tag
válasz C.Brigante #4545 üzenetére
én sgs ről jöttem 2x re akkor inkább sgs2 re csak, havernak az van. nemrossz telo 1 et nevegyél csak 2 öt! gyengébb telot nevegyél
-
Bagoly81
aktív tag
akinek gyorsan merül az aksija,
az tehetne egy olyan probát hogy telefon feltölt 100 ra utána kikell kapcsolni a telefont, töltőre vissza , hagyni még egy 15-20 percet, utána cmw ben battery reset. és úgy milyen lesz.
arra lennék kiváncsi -
Bagoly81
aktív tag
válasz Skynet258 #4752 üzenetére
nálam jellemzően az a hiba, hogy a telefont nemlehet felébreszteni.
powergom stb semitre nemkapcsol be.v10c hun
leggyakrabban akkor jön elő mikor wifi hospotolok, és usb kábelen töltöm a laptopról, ugyanis usb kábelen keresztül nemsikerül megosztani a a netet nemtudom mért úgy nemmüködik
-
Bagoly81
aktív tag
jah és még egy telefonálás közben a mikrofon hang tul mély, ezt nemlehet eq zni? ha lejebb vehetném a mélyet a közepet magast feljebb sokkal érthetőbb lehetne a mit mondanak nekem
-
Bagoly81
aktív tag
nekem volt már okos telefonom 2004 ben. azota tartom a szintet, nehogy azt higgyétek, hogy régen jobb volt sosm lesz jó teljessen egy telefon sem, tul bonyolultak már, plusz állandóan fejlődik a hardver ,szoftver , nemtudnak az alkalmazkodni rendesen. ez ilyen , kell még néhány hónap mire lesz itt jobb rom nekünk. ez mindig is igy volt.
akiszentségel menjen vegyen egy kifortt készüléket és azt használja, jogos a felháborodás, de a fejlődésnek ára van
-
Bagoly81
aktív tag
válasz fullmanytime #5371 üzenetére
az egyik barátomnak is hasonló baja volt mint neked. neki a sim csinálta a bajt,nemis a telefon, tehát kérjél egy új simet, mondd el nekik a panaszodat hogy ingyen legyen
[ Szerkesztve ]
-
Bagoly81
aktív tag
tegyél fel egy fr14 et és arra rá a 17 et,
nekem mondjuk nemvált be legalább 20-30% kkal jobban merült, mint a gyári rom, nemtudom mért
gyári nekem kibir 1,5 napot (keveset telefonálok) a modolt rom meg igyis lemerűl 10 órán belül.
pedig jobbnak kéne lennie,
gyári rommot anyiban modositottam, hogy carhome, f-secure-szociál valami( kék ikon emberek kezetfognak) biztonsági mentő talán még valami, letöütöltem öket, éás igy már elfogható az üzemidő
időjás wildget nincs.
-
Bagoly81
aktív tag
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1104665
goggle forditó szerint jobb mint a gyári aksi, más is forditsa le pliz, asszem veszek
-
Bagoly81
aktív tag
neem nemment fel az fr19 uj
nemtudom mért gyári 10cnez ra ment volna fel cmw 3.28 volt törlések megvoltak, boot loop lett belöle, nekem ezek a romok sosem akarnak valahogy felmenni :S
-
Bagoly81
aktív tag
válasz biglion-lord #6123 üzenetére
haelolvastad irjálujra
-
Bagoly81
aktív tag
mondjuk én nemértem mért probáljátok megvédeni a gyártot, mikor élesen birálni és támadni kéne.
elis mondom mért.- CSÚCS készüléket vettünk sokért. (az hogy 60e éppen telefon minőségére is utal, meg van mögötte mégvalami de azt nemmodom csak sejtem
- bevolt irgérve a 2.3 (én azért vettem mert nvidia és 2.3 lesz rá emiatt sgs 1 em volt
szóval én most itt dühösen már arra is rájöttem hogy még beis panaszolám a gyártot valami biroságon( amit nemteszek meg csak a szám jár), mert nemtartja a szavát és engem mint vásárlót félrevezetett, konkrétan nemérdekell hogy mivel foglalkozik, csinálja meg és kész.továbbá zavar hogy 1 napot bir csak ki. (sgs 2 2 napot simán)
a mikrofon hangminősége egy sz@r (bocs a kifejezésért) enyi pénzért kristály tisztán érthetőnek kell lennie.
milyen jól összerakott telefont emlitenek mindenhol, az enyém már kopott csunya.. sarkoknál kopik...mostmár megvárom a 2.3 at remélem, de ha azzal sem javul az aksi idő adom is el 50 értsem, és veszek egy sgs2 öt mert az sokkal jobb telefon, márcsak azért is mert fejlesztik a telefon romját.
bocs a kirohanásért.
-
Bagoly81
aktív tag
válasz jooker82 #6303 üzenetére
tök mind1 menyi a reális ha tudsz anyiért kapni nekem most mondták 55 ért is volna zsír ujonan ez a telo, nem perspektiva nekem hogy menyiért lenne, én az elején vettem, és nem mostantól várok arra amiért más mától,
sgs2 vel tudom össze hasonlitani, mert az egyik havernak az van, többet telefonál nálam 2* minimum, neki 1,5-2 nap mig nekem 1 és nebeszéljünk itt arról, hogy ezt kapcsoljam ki azt kapcsoljam ki, jó hogy nem mondjam le a internetemet, hogy 2 napot kihuzzon a csúcstelefonom. mig neki megy minden. az a 150 mah akummlátor kapacitás nemhoz 1 napot pluszba, jah és nagyobb a kijelzője is. takarozhatunk itt mindenféle önsanyargatással, de sajnos ne áltassuk magunkat azzal, hogy egy magyar rom internet bekapcsolással, nem merül le 8-10 óra alatt.
amugy neu10c 622 vel kamera javitással rootolva vagyok amin nincs wildget, fekete a háttér, nincs animáció, nincs autó szinkron, adat kapcsolat viszont van, facebook bevan kapcsolva. task killer nincs.
-
Bagoly81
aktív tag
válasz jooker82 #6317 üzenetére
jaja nemtudnálak, mert nemállandó, de ha mindenki rendes áron venné, és nemadná el bukóval 0 naposan... akkor most is 100 lenne az ára.
kamera hát.. nemigen lett jobb de jobban érzem magam hogy feltettem , keveset fényképezek, videozok, ezért az én véleményem nem mérvadó,
-
Bagoly81
aktív tag
g2x re kint 2.3
-
Bagoly81
aktív tag
-
Bagoly81
aktív tag
az tökjó hogy olcsó de 32 gigárol meg 16 gigáról beszélünk és class 10 nél járunk, szóval én lassu sdt nemtennék bele a gépembe
-
Bagoly81
aktív tag
HY
mint tudjátok a Sony Ericsson iszonyat gyenge szoftver updateben, és már ö is beelőzött minket , cefet nem?
soha többet lg
eladom az lg-t és veszek sgs2-t
-
Bagoly81
aktív tag
válasz Skynet258 #9992 üzenetére
osztom.
én akkor vettem LG-t mikor megjelent. szóval hamar
eladtam az sgs1 et vettem ezt megörültem az nvidiának meg a 2 magnak. és mivel mindenhol az volt leirva hogy 2.3 megvettem mondom megvárom és még jobb leszaha hát nem. elkezdett zuhanni az ára, fagyott, akksi zuhanások, nemtudtam felvenni, újraindult magátol ilyenek. eladtam hatalmas bukóval és vettem sgs2 öt mert ez sokkal jobb telefon, de nem is ez a lényeg hanem az hogy a Samsung amit ingért ugylett. p990nél semi kb 5 hónapja csúsznak a frisitéssel, és én nemazért vettem meg anno mert majd lesz rá frissítés. ma már egy okos telefon nem attól jó hogy kiadták, legyen hozzá támogatás , na ez hiányzik, jo tudom adtak ki frissítést, de mikor milyen gyorsan?
plusz még hozzá a telefon mikrofonja is iszonyat rossz alig lehet érteni mit mondanak mintha egy 10 forintos telefon mikrofonján keresztül halhattam volna a telefonbeszélgetést. szoval nekem hatalma csalódás volt ez a telefon.
-
Bagoly81
aktív tag
mivel nekem volt lg-m most sgs 2 van játékok szempontjából pont nincs semmilyen hátrány egyik teloval sem.
sgs2 sel több a probléma ha csak tegrán fut és nincs sgs2 féle verzio, de van rá emulátor, úgy kb enyi.
sebesség problémával nem találkoztam.
lg vel 3 problám volt.
1 hangszórója tul mély volt alig értettem mit mondanak
2 2.3 ? ( tudom, de csúcs készüléknek ilyen fokú nemtámogatásával még sosem találkoztam, botrány)
3 stabilitás hibája.mivel a hangszórón kivül más hardveres hibám nemvolt lehet még ma is meglenne, a hangszóró az botrányosan gyengén szólt(mély kiemelt)
-
Bagoly81
aktív tag
nekem van itthon egy andida akksi 1g mmal könyebb a 2000,mah os szerinted? menyivel birja tovább?
-
Bagoly81
aktív tag
válasz Rotate #11030 üzenetére
ez baromság, de takarozhatsz vele ha akarod. de kár nemtudomásul venni, hogy átverés az egész használtam kb 1 hétig és kevesebb ideig bírta mint a gyári, itt most modhatod hogy be sem formáztam rendesen, ~20% kel kéne többet tudjon hát első pertöl kezdve nemtudta. de még a plusz 5 sem volt meg
-
Bagoly81
aktív tag
jaja sima konyhai mérleg, ezek az akkumulátorok kémiai akkumulátorok, szóval vagy az anyagot növelik, vagy a teknikát tökéletesítik, amit nem tartok valószínűnek, szóval nagyobb kapacitású akkumulátor nehezebb kell hogy legyen.
-
Bagoly81
aktív tag
válasz Rotate #11222 üzenetére
sgs 2 vegyél kull teló fejlesztik, vehetsz hozzá 2000mah os aksit, igy tudi a 2-3 nap, pontos a kijelző , ugyanugy vannak rá játékok, és atom stabil, jobb a fülhalgató mikrofonja, tisztábban érted mit mondanak, fasza a kamerája, stb csak ajánlani tudom, volt nálunk htc is azis nagyon jó telefon de valahogy a sgs2 jobban átjött
[ Szerkesztve ]
-
Bagoly81
aktív tag
szia, bocsmindenkitöl azért igy előre, de én ezt a telefon nemajánlom, nekem volt a legelején ilyen telom eladtam ahogy csak tudtam, 2.2 volt még akkor, de az sgs sel nemlesz ilyen probléma, én azt vennék, meg hozzá 2000mah os gyári aksit, simán kibirja igy a 2 napot kell az a kijelző , a web miatt, üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Router gondok
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OLED TV topic
- Ukrajnai háború
- Androidos tablet topic