- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz
lumpen_stex #34 üzenetére
a low nem azt jelenti, hogy kevesen vannak, hanem, hogy a szerver mennyire van terhelve a játékosokkal. ha egy szerver nagyon high akkor van ingyenes költözés másik szerverre, hogy jobban elosztódjon. ha meg nem akar menni a nép, akkor bővítenek és megint alacsony lesz a terhelés.
szóval, hogy hülyeségeket beszélsz, azt meg én szarom le... és ezen a smileyk sem enyhítenek.
a haldoklik a WoW szöveget meg már annyiszor hallottam, hogy el se hinnéd, csak azt nem értem, hogy a Blizzard miért tolja akkor még mindig a pénzt egy veszteséges vállalkozásba, és hogy akkor honnan dől hozzájuk az a rohadt sok lé.
(#36) Crystalheart valóban elavult, de egyrészt egy 6 éves játékról van szó, másrészt azért ha összehasonlítod az akkori grafikát a mostanival, hatalmas ugrás van a kettő közt, a lehetőségekhez mérten sokat javított rajta a Blizzard. valóban nem éri el már a mai csúcsot, de talán így jó is, mert sokkal több játékos tud vele játszani, mintha komolyabb lenne a gépigénye
-
Viktor77
titán
válasz
lumpen_stex #34 üzenetére
13 millió a jelenlegi előfizető szám. A Blizzard mindig ezt adja meg, szemben a többi kiadóval, akik eladott példányszámot adnak meg.
-
Lenry
félisten
válasz
lumpen_stex #30 üzenetére
szerintem meg nem véletlen játszanak vele tizenX millióan
(aki meg jön valami legyes-szaros argumentum ad populummal, azt magam baszom tarkón)van 4..5 spell amit nyomat és három specializáció, semmi meglepetés se semmi. duel-ben előre tudom mit mikor fog nyomni...
ha ezeket ennyire jól tudod, az azt jelenti, hogy neked is sokat kellett játszanod vele, hogy ezeket megtanulhasd, sőt, hogy eljuss max lvl-re, és többé-kevésbé profik ellen harcolhass hogy egyáltalán értelme legyen, mert egy kis szintűvel semmi értelme duelezni, persze, hogy csak pár spellt használ, mert nincs neki több...
szóval így nem túl hiteles.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia