Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
válasz Dee Dee #3924 üzenetére
Meg kéne nézni valami normális tesztprogrammal, hogy mi is történik pontosan. Pl ezzel.
Injektorból pedig ezt javaslom.
Nem mindegy, hogy meg se találja, vagy nincs bekapcsolva az agps, epo stb, vagy pedig megtalálja és eldobálja a jelet, ami inkább a hardver alacsony érzékenységére utal."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
-
Blizzardking
őstag
válasz weareinluck #3971 üzenetére
"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
válasz weareinluck #3974 üzenetére
Ez mennyiben tér el az általam linkelt kettes számú versenyzőtől..?
-
Blizzardking
őstag
válasz weareinluck #3978 üzenetére
-
Blizzardking
őstag
válasz Jaffa75 #3981 üzenetére
Azt a készüléket nem ismerem, de a 750-est igen. Ilyenkor az a legbiztosabb, hogy számítógépről ráflashelsz egy romot. Az nem néz semmit, az adott területre beírja magát, és gyalulja ami alatta van. Úgy húzod le a telót a PC-ről, mintha most vetted volna ki a dobozból.
Pl a Needromon ezt találtam, van hozzá leírás, és mellé van csomagolva a flashtool is amivel flashelni tudod.
Ennél konkrétabbat nem tudok neked mondani, és mivel ezeket ezzel a telefonnal nem próbáltuk, ezért inkább nézz utána több helyen is. A Needromon több rom is van fent, hozzászólásokból le tudod szűrni melyik tartozik a jobbak közé. Amit linkeltem, ez elég magas értékelést kapott.
Ha már így flashelted, akkor érdemes rátenni egy custom recoveryt, rootolni, és rendszeresen mentéseket készíteni róla. Onnantól verhetetlen vagy. A flashelés menetéről Cappa72 írt okos dolgokat, a fél PH fórum az ő leírásából dolgozik. Sasa311 is írt egy flashtools-os leírást ittÉn személy szerint a vírusos teló gyomlálásával nem csöcsölnék, mert utána úgyse tudnék nyugodtan aludni, hátha bennehagytam valamit.
-
Blizzardking
őstag
Ebben 2 giga ram volt, úgyhogy szerintem ez egy későbbi modell, amikor már inkább a KK volt porondon. De nem ismerem azt a telót, ezért óvatosan adok tanácsot is. Egyébként nekem ezekről a verziókról megvan a - nem túl népszerű - magánvéleményem. Szerintem ha egy rom jól együttműködik az adott hardverrel, felőlem akár KitKat is lehet még ma is. Stabil legyen, legyen hozzá root meg custom reco, és menjen fel rá az Xposed. Onnantól kezdve tökmnidegy minek adták ki, mindent meg tudsz rajta csinálni. Nekem az S750 sebességével még ma sincs bajom, simán napi szinten melóra teljesen használható. Ha szar idő van, Őt viszem magammal, és tökéletes még mindig.
-
Blizzardking
őstag
válasz Thomson1 #3993 üzenetére
"Én a googleplay-ből töltöttem le..."
Ez nem így megy sajnos. Vagy rá kell flashelni az erre a telefonra testreszabott twrp-t, vagy mobileuncle tools-ból felrakni. Sanyisay-nek össze van szedve minden cucca, keress rá, és onnan töltsd le a megfelelő TWRP-t, másold rá a kártyára, és MobileUncle tools-ból tedd fel. Utána csinálj egy teljes mentést vele.Szerk - ezeket olvasd el
[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
válasz Thomson1 #3996 üzenetére
Hangerő fel + powa
MobileUncle ToolsA FR utáni állapotot mi a fenének elmenteni..?
Inkább egy belakott rendszert ments el, annak nagyobb gyakorlati haszna van.[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
válasz kutyafül55 #4003 üzenetére
A zöld kamerát vagy úgy tudod elkerülni hogy leszeded a skypeot, vagy letiltod a kamera hozzáférést a skypenak és a vibernek, vagy felteszel egy Andrey Gav romot, viszont az nem tud magyarul.
-
Blizzardking
őstag
Én köszi. A vibramotor tönkre tud menni, az enyém se túl fickós már. Fillérekért lehet kapni, csak a cserénél a vízállóságot kockáztatod ugyebár, ha szarul rakod össze. Szerintem csinálj egy Titaniumos full backupot a user appokról, nyomass egy factory resetet, és lakd be újra. Olyan nekem is volt tényleg, most hogy mondod, hogy vissza kellett raknom gyorsban a system particiót mert nem bootolt be. Viszont ezt talán kétszer eljátszotta, azóta semmi baja, rengetegszer indult újra.
Melyik Cat-ra gondolsz? Én mindig egy irreálisan beárazott, és spúroskodásból 3 generációval régebbi hardverrel szerelt fosadéknak tartottam, de nem követem a tevékenységüket, lehet hogy a B14 óta taktikát váltottak..."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
válasz hifikus #4047 üzenetére
Kamu, be ne vedd. Ha mázlid van, kifogsz egyet 1800-2000 mAh körül, ha nem, megvezetnek egy 1000-1100-assal. Én kipróbáltam háromfélét, méricskéltem. Ha nagyon biztosra akarsz menni, írj nekik egy levelet, hogy adják meg az akku tömegét. Ebből lehet következtetni a kapacitására. A linktől érdemes olvasnod, akkoriban eléggé beleástam magam a témába, meg sok hszt gyártottam
szerk: még a 3714-et esetleg olvasd el!
[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
válasz gegsite #4055 üzenetére
Az LCD és a digitizer mennyire van összegyógyítva? Sokszor látom hogy együtt cserélik. Ha csak a digitizer repedt el, de a kijelző jó, milyen nehéz szétszedni őket? (Egy Xiaomin kéne csinálnom, de látom van benne tapasztalatod).
-
Blizzardking
őstag
válasz gegsite #4058 üzenetére
Kétoldalú ragasztóm nekem is van. Azt hiszem megrendelem együtt, a digitizer 1200, a kettő együtt kb 6000, a magyar szerviz 25 rugóért csinálná meg. Az a +4 rugó nekem ér annyit, hogy rendesen össze vannak szerelve és egy hibalehetőséggel kevesebb. Utána a kiszerelt kijelzőt+touchpanelt szétszedem, és a következőnél már lehet hogy külön veszem meg. Ez a terv.
-
Blizzardking
őstag
válasz #74018560 #4063 üzenetére
Szia, sajnos ennél a készüléknél még sokminden nem volt annyira magától értetődő mint manapság a kiforrottabb androidok esetében. Ha alapból be is teszel egy SD kártyát, arra nem fog tudni programokat telepteni, és nem fogja magától értetődően használni az oprendszer. Erre a megoldás az átparticionálás, azaz amikor a benne lévő memória területeket összevonot, felcsatolod egy másik meghajtóként az SD kártyát, utána elhiteted vele hogy az a belső memória. Ettől kezdve hatalmas tárhelyed lesz. Viszont maga a művelet nem annyira egyszerű, ha rákeresel a particionálás szóra itt a topikban, rengeteg infó van róla és rengetegen szívtak(tunk) vele.
Másik lehetőség, hogy felteszel egy olyan romot (Pl Andrea) ahol a fejlesztő már eleve ilyen particiókkal látja el a telefont, ergo újraindítás után ez a felállás fogad. Amúgy egyszer kell megcsinálni, és utána már bőven elférsz rajta az tuti.Itt egy remek összefoglaló, onnantól érdemes olvasnod hogy S750 particionálás.
[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
válasz #74018560 #4065 üzenetére
A telefonszámokat érdemes eleve a google fiókban tárolni. Az SD kártyára meg szerintem tudsz menteni valami értelmes fájlkezelővel, azt átrakod egy olvasóba és lemented a képeidet stb.
Az hogy a mókolás során borul minden azt vedd készpénznek mivel teljesen új partició kiosztást kap a telefon.
Cappa72 szavai sokára jutottak el az elmémig amikor megvettem az első androidos telómat (pont ezt ni) de az első amit felfogtam az az volt hogy "mentééés mhenthéééés".Sanyisay - Haligali! Ezerrel pörög a 750 topik! És hízelegsz! (Tudod hogy azok Andrey romjai...)
gegsite - a Motókat én is mindig figyelem. Bejönnek erősen. Megy mindig a sírás az ős motósoknál hogy csúnya lenovo felfalta az ő kis motókájukat, én meg pont azt mondom hogy a kettő együtt sokkal jobb lesz. A Lenovo nekem mindig szimpibb volt.
Mikor látom hogy 140.000-es antutuknál járnak a csúcs gépek, és én a 750-esemet a maga 17000-ével tök vígan használom, mindig picit megsajnálom azokat a kényszerbetegeket akik rosszul vannak ha a telójuk csak a tavalyi legjobb, nem az idei. Mindezt februárban. Miközben kb 2-3 értelmes játékot tudnék felsorolni, és azok sem (milyen meglepő) a grafikáról szólnak. Aki meg nem játszik, annak kb a 4 éves csúcs- és 2 éves középkategóriás telók (kb Lenovo P70 óta) bármelyik jó mindenre. Csak kezdi az egész azt a szerepet betölteni, mint az Amerikai Psychóban a névjegykártya...
-
Blizzardking
őstag
válasz SanyiSay #4076 üzenetére
Pont most volt, hogy a VibeZ2 Pro topikban az egyik rom nem talált fixet, és bedobtam egy működő gps.conf-ot. Kérdezték a srácok honnan tudtam hogy ez kell ide. Ránéztem az előttem (patika állapotban) heverő 750-esemre, és eszembe jutott az egész esőtánc, Apeelme, MobileuncleTools, agps injector és mindaz a kínszenvedés ami kellett anno hogy normálisan használható legyen a 750-es.
Most webkamera kiszolgálóként funkcionál a kicsikém."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
válasz SanyiSay #4089 üzenetére
A Mobile Uncle Toolt levették a playről? A reco még mindig azzal a legegyszerűbb szerintem.
REIT - azért nem tudunk adni egy lépésről-lépésre hogyan csináld listát, mert mi is évekkel ezelőtt csináltuk. Hülyeséget, elnagyolt, pontatlan dolgot nem akarunk direktben mondani, azért meg senki nem fogja visszacsinálni és utána újra ide vissza, hogy lépésről lépésre itinert tudjon írni. Ezért megadtuk azt a tudásanyagot, amit mi összegyűjtöttünk, illetve amiből mi dolgoztunk. Esetleg benézhetsz a Lenovo A820 topikba, annak a belseje kisértetiesen hasonlít ehhez, csak fele ennyibe került anno mert nem vízálló. Sokkal több fogyott belőle, lehet hogy ott van jobb leírás.
-
Blizzardking
őstag
válasz teppik_amon #4101 üzenetére
Nincs rá KitKat. Valamint a 4-es bluetooth szabványt se tudja, úgyhogy az ilyen okos cuccok bukók, duplán. Az én órám rá se csatlakozik.
-
-
Blizzardking
őstag
Elvesztettem
zsebkendőmeta vízálló lezáró ajtócskámat. Ha valakinek van roncs telója vagy visszamaradt ajtaja, szánjon meg!!"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
"Szeretném újra indítani. A rom amit írt a telefonra az ebben az esetben elveszik vagy sem?"
Én ezt így értettem, de mostmár világos.
Ha a recoveryből factory resetet nyomsz, nem vész el a rom, csak alapállapotba kerül a teló. Érdemes előtte csinálni egy mentést. A menüben lévő gyári visszaállítás tényleg ellenjavallt
Gondolom TWRP reco van fent..? Azt meg tudnád nézni azért? Pl letöltöd a Titanium backup-ot, abban van olyan menüpont hogy "reboot to recovery"."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
Mert magát a resetet úgy csinálja a telefon, hogy újraindítja magát recovery módban, és abban törli a cache és a data particiót. Gyári reco esetén ezt hibátlanul végrehajtja, viszont ha custom reco van fent, és nem abból indítod a törlést, hanem az android adja ki neki a parancsot, gyakran nem sikerül megcsinálni, vagy ami mégnagyobb baj, hogy más particiók is törlődnek. Az android illetve a gyári rom úgy van kitalálva, hogy a gyári recoveryvel működjön jól együtt, ne a cwm-mel vagy a twrp-vel. Emiatt az a biztos, hogy manuálisan a twrp vagy cwm alatt nyomsz egy factory resetet. Persze lehet hogy bizonyos rom/reco kombinációknál lefut probléma nélkül, de sokszor nem, ezért nem szokták javasolni. Pl nekem a másik fajta telómat bizonyos rom esetén téglázza.
-
Blizzardking
őstag
válasz Triton08 #4143 üzenetére
Sajnos sorszámot kell tépned
-
Blizzardking
őstag
Gegsite ments meg mindenkit nyomtatott ajtóval!!!
-
Blizzardking
őstag
Ápdét, tavaszi nagytakarítást végeztem a PC-mben, és megvan az S750 usb ajtaja, és bónuszként az órás stiftkiszedőm is. És egy stift is. Gyerek bedobálta a kis lyukakon
-
Blizzardking
őstag
válasz gegsite #4157 üzenetére
Én is nézegettem. Nagyon elégedettek vele a topikjában, és jó arcok is vannak ott.
A gyilkos üzemidő mellett egy gyors és igényes telefonnak tartják a tulajok.
Ami nekem a problémám vele, hogy alig van hozzá rom, nem adták ki a forrást Lenovóék, és semmit nem lehet vele csinálni. Van hozzá 1 rom oszt kész, ennél még az S750 is izgalmasabb volt.
Az árral viszont beletrafáltál, nem 100 körül szokott lenni? Olcsóbb lett? Vagy akció van valahol?
Mindent összevetve szerintem is az egyik legjobb vétel most. A másik a O+3, de az más miatt.SanyiSay -
[ Szerkesztve ]
-
Blizzardking
őstag
válasz gegsite #4162 üzenetére
Viszont nem nagyon hackelős a társaság, épp ideje hogy valaki vigyen bele egy kis színt.
Még unbrick romot sem találtam hozzá, bootloader nyitás 2 hét (és ugrik vele a gari), viszont van hozzá ResurrectionRemix rom, ami valami kib..szott jó."Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
-
Blizzardking
őstag
válasz #74018560 #4166 üzenetére
A zenét azért kérdeztem, hogy nem lehet-e a hangszórónak baja, de akkor ezt kizárhatjuk.
A tárhely probléma annál a gépnél problémásabb, mert alapesetben csak a belső memóriára hajlandó telepíteni. Ezért azt kell csinálni, hogy az összes belső memóriát összevonni, utána az SD kártyát úgy felcsatolni, mintha az lenne a belső memória. Ennek lépései annyira nem egyszerű, itt a topik 90%-a megcsinálta szerintem. Ennek lépései elszórva megvannak itt a topikban, keress arra hogy "átparticionálás" vagy "particionálás".
A csengésre esetleg megoldást jelenthet, hogy recoveryben nyomsz egy wipe cache-t, wipe dalvik-ot, és kivárod az első hosszú indulást.
-
Blizzardking
őstag
Első hsz: 2013-07-29.
Kiváncsi lennék kinek van (és milyen) 4 éves működő telefonja!"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
-
Blizzardking
őstag
válasz Domper77 #4197 üzenetére
Nekem gyári zsírpapírban van, semmi nem volt rajta cserélve, kárcmentes tip-top!
Hibátlanul működik a saját pucolású Andrey rommal.
Király cucc volt anno (és a P2 is az, bár még nem fogdostam, de látom amit látok )"Astral engines in reverse - I'm falling through the universe again..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest