- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladybug
őstag
Felkerült 3 új recept
-
Zozo0525
őstag
De jó kaják, köszönöm
-
mAtech
aktív tag
Kekszgolyó. Hm... Az más néven nem kókuszgolyó?
Bár a mogyoróba való mártogatás már más teszta. -
ladybug
őstag
Új recept került fel.
-
-
ladybug
őstag
Új recept került fel.
-
ladybug
őstag
Új recept került fel.
-
ladybug
őstag
Új recept került fel.
-
Eastman
addikt
-
Somatom
veterán
-
nemlehet
őstag
Ha nem tudod megpirítani a marhahúst akkor nyilván nem lesz olyan finom, de amúgy simán meg tudod csinálni. A normális minőségű friss marhahúst nyersen is meg lehet enni minden probléma nélkül, ha 1-2 órát főzöd alacsony hőmérsékleten akkor nem lehet baj vele.
Bár kicsit furcsállom a rizsfőzőt, miért nem slowcooker? Szerintem a rizsfőző nem úgy van tervezve, hogy órákig menjen közel max teljesítményen.
Egy slowcookerben aztán tényleg minden ilyen ragu-pöri-chili jellegű ételt meg lehet csinálni. -
-
Somatom
veterán
Szted azt a Chillit el lehet készíteni rizsfőzőben? Kamionozok. Legutóbb marhapörit csináltam. A dinsztelt hagymát otthonról hozom, üvegben. Beledobálok mindent a rizsfőzőbe és menet közben, 1-2 óra alatt megfőzi, majd melegen tartja. Amikor legközelebb megállok, friss kaját ehetek és alig van utána mosogatnivaló (ez azért fontos, mert víz kannában, korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre).
-
ladybug
őstag
Új recept került fel.
-
-
joghurt #8
Ahogy én szoktam:-Felteszem főni a tojást
-Közben megpucolom a nyers krumplit, karikára vágom.
-Ugyanez hagymával, szeretem ha van benne.
-Kolbászt felkarikázom.
-A tojás megfőtt, folyó hidegvíz alá teszem, ügyelve, hogy mindegyikre follyon, mert így lesz könnyen pucolható.
-Bepakolom egy jénaiba, sózom közben a krumplit.
-Tetejére margarint teszek, ráolvad, belesül, szerintem finomabb.
-Beteszem a lefedett jénait a mikróba legnagyobb teljesítményen 25 percre.Jó étvágyat!
-
Ahogy én szoktam:
-Felteszem főni a tojást
-Közben megpucolom a nyers krumplit, karikára vágom.
-Ugyanez hagymával, szeretem ha van benne.
-Kolbászt felkarikázom.
-A tojás megfőtt, folyó hidegvíz alá teszem, ügyelve, hogy mindegyikre follyon, mert így lesz könnyen pucolható.
-Bepakolom egy jénaiba, sózom közben a krumplit.
-Tetejére margarint teszek, ráolvad, belesül, szerintem finomabb.
-Beteszem a lefedett jénait a mikróba legnagyobb teljesítményen 25 percre.Jó étvágyat!
-
-
-
ladybug
őstag
Ha van maradék főtt krumpli, akkor az fél nyeremény.
Ha nincs, akkor a következőképpen készíteném:
A krumplikat héjával plusz a tojásokkal együtt felteszem főni. Kb 25 perc alatt megfő, addig lehet egy salátát készíteni ès a kolbászt vagy virsliket (ki mivel szereti a rakott krumplit) felkarikázni.Ha megfőtt minden, akkor lepucolom a héjakat és felkarikázom a krumplit és a tojásokat. Aztán tepsiben rétegezem ès sózom. Egy nagy pohár tejfölt megsózok, kis tejjel vagy vízzel hígítom ès ràöntöm a krumplis rétegekre. Előmelegített sütőben légkeveréssel 180 fokon kb 20-25 perc alatt megsütöm.
Ha még gyorsabban kell, hogy menjen, akkor a tojásokat rántottaként megsütném és úgy rétegezném a krumplival és a kolbásszal.
4 főre 6-8 maroknyi méretű krumplit, 4-5 db tojást és egy nagy szál főzni való kolbászt vagy 4-5 virslit vennék. Plusz egy nagy pohár tejföl
-
-
ladybug
őstag
Köszönöm a pozitív visszajelzéseket.
Igyekszek egyszerű, gyorsan elkészíthető recepteket feltenni.
Hozzászólásban értesítelek benneteket az új receptekről.Ha van valami észrevételetek és/vagy kérdésetek/ kívánságotok, jelezzetek bátran.
-
mAtech
aktív tag
Up a finomságoknak.
Pestoért külön köszönet. -
RawrrSoul
csendes tag
Az az almás táska nagyon jól néz ki, ki is próbáljuk majd!
-
Ez az almás akármilyen egyszerű is, akár egy ünnepi asztalon is megállja a helyét.
-
szabonagyur
félisten
Szeretem az ilyen témákat, jól néznek ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Az előző blogom több, mint 10 éves. Gondoltam, ideje lenne folytatni.Azóta sok minden történt. Megnőttek a lányok....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest