Hirdetés

2021. január 28., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) bossbob


bossbob
csendes tag

Köszi az írást!
Szerintem hiánypótló, mert valóban kevés cikk születik manapság ebben a témában.
Nyilván nem annyira klikkvadász mint egy olyan írás ahol a high-end cuccokról olvashat az átlag Józsi és csorgathatja a nyálát, hogy egyszer majd neki is olyan lesz...

De amikor ugyanez az átlag Józsi gépet vesz, akkor lesz honnan merítenie, hogy a PÉNZTÁRCÁJÁNAK és SAJÁT IGÉNYEINEK metcéspontjánál hozzon döntést.

[ Szerkesztve ]

(#2) hangacsipeti


hangacsipeti
újonc

Én az első oldal ötödik bekezdésénél elengedtem ezt az írást. Az, hogy valamit elnézünk a bekötésnél sima emberi hiba, előfordul. De az, hogy utána random átkötögette a kábeleket és működik is a gép, az kicsit fáj. Nem ördögtől való az alaplaphoz és a házhoz kapott dokumentáció. Ha fejből nem megy a bekötés, ezeket nyugodtan elő lehet venni.

Talán később még újra nekifutok, mert a többi része a cikknek lehet, hogy jó.

[ Szerkesztve ]

(#3) ktr_lala


ktr_lala
csendes újonc

Jó kis írás, kedvet is kaptam, hogy összerakjak valamit magamnak. Vagyis majdnem.

De jó lenne, ha lenne rá felesleges időm, mondjuk arra, hogy leüljek játszani úgyse nagyon lenne. Már kedvem se nagyon. Egy kicsit eltértem a témától.

Ezt a megpróbálom így összedugni, hátha jó lesz dolgot már én is csináltam. Igaz egy hulladék vassal, egy ilyennel lehet nem mertem volna.

(#4) Z_A_P


Z_A_P
őstag

Azért átkötögettem máshogy teljesen random módon, hátha...

:Y :Y :Y :Y

OK

(#5) INGJOKE


INGJOKE
addikt

Egy végső ár azért érdekelt volna, ha egy középkategóriás ritkábban játszos gépet szeretnék mennyibe fájna, vagy inkább vegyek ps4pro-t azt sza...:D

Troll! Feed them!!! Mi mix 2s 6/128(EU dev) +Polar Vantage M +Mi Notebook pro I7 16 gb 256 gb(+512) ssd+ Logitech g903+ Jabra Elite Active T65

(#6) w.miki


w.miki
addikt

Összefoglaló részből én is hiányolom a végső árat.
Illetve tudásra ez milyen végül, mennyire viszi az AAA címeket?

Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu

(#7) atike


atike
nagyúr

Ár, teszteredmények, élménybeszámoló...? :) ...ezek még elférnének...

(#8) snecy20


snecy20
veterán

Szerintem a gép lelke az a CPU, de kinek mi. :)

(#9) Csapoati


Csapoati
nagyúr

Majdnem pont ugyanezek az alkatrészeim vannak (már típusra), átgondolt összeállítás. :K

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#10) toronyhaz


toronyhaz
tag

PH-s árak élő hirdetésekből
Corsair Vengeance 3000mhz 16GB (2x8GB) 2026-ig garancia 20K
Fractal Design R4 HÁZ Fractal Design Tesla R2 500W GOLD TÁPPAL 32K
ASUS GTX 1070 8GB GDDR5 VGA Expedition OC Eladó! 68K
Eladó garanciás CPU(2022.04.29) Ryzen 5 2600 BOX! 35K
Dell U2414H UltraSharp 24 Full HD monitor 45K
Hangkártya fogalmam nincs de kb 15K

Új dolgok kb:
Winyó 10K
SSD 10K
Egér + Bill 20K

Ez így 255K

(#11) gbor.richard


gbor.richard
tag

Szépnek szép, öcsémnek van hasonló igaz abba 960 van meg Hamás perifériák.

De a végár nem csak a többieket érdekli mivel ez se áll meg 150-ben.

Szerk.: Már írtak tippet, de mivel nem tudjuk mi új/használt így nem lehet megsarcolni.

[ Szerkesztve ]

(#12) toronyhaz


toronyhaz
tag

A hangfal kimaradt. A pontos típus új ára 50K Szóval 300K fölött vagyunk.De mindennel együtt.
Nyilván ami volt használtban hirtelen azokat az árakat használtam. Ez ennyi. De én örülök hogy átálltam PS4-re. Így hogy tényleg keveset játszom ez a tökéletes pénztárca kímélő választás. Mire odakerülök hogy jöhet a következő játék már új PC kellene :D

[ Szerkesztve ]

(#13) Csupingo válasza toronyhaz (#12) üzenetére


Csupingo
addikt

Meg az alaplap is, nem?

Mi a panasz? Víz alatt fullad? Értem. (Maksa) Eszkimó menyasszonya van, mit szórakozik itt? Shakespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)

(#14) bobalazs


bobalazs
veterán

Elolvastam.
Olyan érzés fogott el mint amikor 80as évekbe mindenki a sztereó erősítőkre gyúrt, volt is ezer féle jó márka, na most ugyanaz van csak számítógép formájában. Tömegcikk ez a ryzen 2600 de jó, jó áron lévő alapanyag
A vgaval egyetértek, nekem is ez van, a dual OC, 1440p 144 hz mellett jól teljesít. Van jó pár jó játék ami mellett hozza a 144 fpst gond nélkül. Ahol nem, ott meg a 60at, az is elég. Monitor terén először 27 colon volt 1080p felbontásom, majd úgy hozta a sors 1440p 60 hz. majd azt a 144 követte. A 1440p számomra nagyobb jelentőséggel bír mint a 144 hz. valószínűleg mert én is inkább koca gémer vagyok.
Az 1 terás ssdt én egyelőre sokallom árban, 20+ pár ezerért lehet venni 500ast (sata helyett pcie meg még jobb) és szerintem bőven elég pár játékra amit az ember adott esetben játszik. Ha steames stb játékod van, simán backuppolhatod a 3 terás hdd-re aztán visszatöltöd hogy ne kelljen letölteni.
A hangkártyával egyet tudok érteni, normális hangkeltő mellé nagyon kell egy dedikált hangkártya, hacsak nem a 128 dB-s alaplapi van, ami csak prémium alaplapokon van. A sztereó hangfal is jó döntés volt.
A fehér szín meg jól passzol az asztalodhoz. Tényleg, nem ér hozzá a lábad miközben odaülsz, nem rúgsz belé?

Árat miért nem írtál? Sok embernek lenne segítség, támpontot adhat.

[ Szerkesztve ]

(#15) ddekany


ddekany
veterán

Ez a gondolatmenet félrevezető lehet, hogy azért nem kell a gamer monitor (értem ez alatt a 144 Mhz-et meg g-sync/freesync-et), mert úgy sem tud 144 fps-t a videókártya. Ha valaki v-syncet használ, gyenge videókártyánál is van haszna, mert sima monitoron v-sync esetén ha csak egy kicsit is 60 fps alá esik az ütem néha, akkor rögtön feltünően rángatni fog, mert 30 fps-re esik vissza, míg értelmes gamer monitornál vannak a kettő közt fokozatok, ahova visszaeshet. Meg persze, megint csak v-sync esetén, a késleltetés is csökken. Más kérdés, hogy kinek hogyan érdemes elosztani a pénzt, csak mondom, hogy technikliag gyenge kártyának is hasznosak ezek.

Zajcsökkentés... Néhány gép után, én a HDD-t komoly kockázatnak tekintem. Ha minden csendes már a gépben, akkor amúgy nem túl hangos dolgok, mint pl. a mély búgás ahogy a HDD rázza a házat, zavaróvá válnak. Ezzel én csak azt tudtam tenni (két háznál is, pedig egyik még kifejezetten "nehéz" darab is, meg gumis rezgéscsillapítós a HDD felfogatása), hogy letettem a ház fenekére egy vastag szivacsot, és arra rá a HDD-t, hogy semmilyen szilárd kapcsolata ne legyen a házhoz. Most már úgy vagyok vele, hogy ha bizonyosra akarok menni, akkor csak is SSD.

(#16) toronyhaz válasza Csupingo (#13) üzenetére


toronyhaz
tag

Hűha. Tényleg. Az legyen egy 20-as. Hám húsz akkor :D

(#17) Dilikutya válasza toronyhaz (#10) üzenetére


Dilikutya
nagyúr

Szerintem kevesebb cucc van a PH-n, mint ahányan gépet vesznek, szóval ezek az árak legfeljebb iránymutatásnak jók, hogy ennél csak több lesz.
Már csak azért is, mert 10-ért nem tudom, mekkora HDD-t kapsz, de ilyen 500-1000 GB tárhelyet én már nem vennék, a 3 TB pedig 20+ ezer. SSD-ből a 240 GB még határeset, bár 10 ezerért az még az alja. De inkább rászánnám még azt a +10 ezret, és akkor 512 GB-os SSD. A másik be is telik, ha felteszed a Red Dead Redemption 2-t.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#18) Dilikutya válasza atike (#7) üzenetére


Dilikutya
nagyúr

Tele a zinternet: [link] :)

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#19) atike válasza Dilikutya (#18) üzenetére


atike
nagyúr

...de ha itt olvasom egy kolléga cikkét a témáról - véleményekkel, mit vett, miért vett - akkor nem az lenne az igazi, ha utána az elért eredményekről ő maga a cikken belül beszámolna...? :U Épp ez lenne az írásnak nem? :) Nyilván így is rendben van, de úgy teljesebb lenne a kép.

(#20) Dilikutya válasza atike (#19) üzenetére


Dilikutya
nagyúr

Mondjuk többet érne, mint oldalakon át olvasni, hogy mit vett fölöslegesen, meg mit tudna még elviselni. Én ott elvesztettem az érdeklődésem, amikor 8 GB RAM-ot meg GTX1050-et akart középkategóriásnak mondott gépbe tenni. Meg mintha az Nvidia nem ugyanazt pofozgatná évek óta.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#21) Carlas


Carlas
senior tag

A cikk frankó de szerintem ez nagyon nem középkategória már, inkább belépő-közép között talán, de a belépő fele húzok inkább. Mi szerint határozom meg a közép kategóriát. Ha 1080p-ben akkor lehet annak hívni talán, de ha globálisan akkor köze sincs a középkategóriához.
Az öcsém gépét mondanám jó középnek High-Max 1080p-re /i5-6500+16gb ram + gtx1080 + 120gb ssd + 1tb ssd + 1tb hdd / ez 60fps 1080p max minden játéknál, persze soknál jóval jóval több fps is de egy Red dead 2 az 60..

Több mint 11 éve a Hardveraprón!

(#22) Csupingo válasza Carlas (#21) üzenetére


Csupingo
addikt

Persze, ha min. 60 fps-t szeretnél, akkor jóval erősebb kártya kell, de ha beéred átlag 60-nal, akkor gyengébb is elég.

Mi a panasz? Víz alatt fullad? Értem. (Maksa) Eszkimó menyasszonya van, mit szórakozik itt? Shakespeare... Főnök, ha zavarja a fogsora, vegye ki! (M-N)

(#23) Carlas válasza Csupingo (#22) üzenetére


Carlas
senior tag

Ez igaz de akkor már nem közép kategória a cikkben szereplő gép. Itt azért furán van értelmezve a 2019-es középkategória. Mert ha azt nézzük akkor ez nagyon nem közép szint 2019-ben már, pár éve lehet az lehetett volna de most már inkább belépő. Erre akartam rámutatni. 2019-ben talán amit írtam konfig egy jó közép kategória.

[ Szerkesztve ]

Több mint 11 éve a Hardveraprón!

(#24) Dilikutya válasza Carlas (#21) üzenetére


Dilikutya
nagyúr

GTX 1070 semmiképpen sem belépő szint. Árban sem. A Ryzen 5 sem igazán.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#25) Carlas válasza Dilikutya (#24) üzenetére


Carlas
senior tag

Mondom ma már! Te minek mondanád a GTX1070-et amikor ott van mellette egy 1080/2070, stb Ezeknél jóval gyengébb és ezek sem felső kategóriák ma. Egy 1080ti se a felső kategória már Ma. Ezen van a hangsúly, ezért írtam hogy fura az értelmezése a cikkben szereplő gép kategóriájának és szerintem ezért baromira nem közép.

[ Szerkesztve ]

Több mint 11 éve a Hardveraprón!

(#26) Dilikutya válasza Carlas (#25) üzenetére


Dilikutya
nagyúr

Ma sem belépő szint. A 1x00 és 2x00 széria között nincs ám olyan nagy különbség.

[ Szerkesztve ]

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#27) Carlas válasza Dilikutya (#26) üzenetére


Carlas
senior tag

De nem is közép. A közép most tényleg egy 1080+16gb ram + i5-6500 vagy 8xxx min. figyelembe véve mik jelentek meg.
A felső belépő része talán egy 1080ti + egy alap i7. Most azt nézem hogy ma mi van. Lehet igy jobban leírtam mit akarok mondani. szóval tágként is értelmezhető a kategória. de amig egy 1080+amiket irtam ma már a közép kategória stabil erős alkotóeleme addig egy 1070+8gb ram nem hiszem hogy kijelenthetően az.

[ Szerkesztve ]

Több mint 11 éve a Hardveraprón!

(#28) bobalazs válasza Carlas (#21) üzenetére


bobalazs
veterán

Aha a 1080p 60 hz már nem középkategória, csak belépő, értem. :DDD
Oda a 1070 elég, meg még sok is néha.

(#29) Csapoati válasza Carlas (#27) üzenetére


Csapoati
nagyúr

Jobban leírtad, de akkor sem valid. A belépő a 1050 Ti és a 1060 talán, a 1070, 1660-ak a közép, 1080 és 2060-2070 a felső és ezek felett a csúcs.

Haladni kell a korall (vagy Core-ral)!

(#30) Carlas válasza bobalazs (#28) üzenetére


Carlas
senior tag

Te tényleg ezt szűrted le abból amit írtam? Mert akkor nem érted. Azért mert 1080p/60fps több játéknál megvan attól még miért lenne középkategória. Az 1080p/60fps nagyon nem nagy szám ha minden játéknál ennyi a max vagy e körül van 2019-ben, figyelembe véve azt hogy a gaming és a gépek hol tartartanak erőben

Több mint 11 éve a Hardveraprón!

(#31) Carlas válasza Csapoati (#29) üzenetére


Carlas
senior tag

Ott a konfigom a profilomba. Ez nem csúcs, mert van nála jobb. Az a csúcs, ez max felső kategória teteje talán. A 1080ti-m se volt már bőven se csúcs mert elvérzett sokszor. De egy felső belépőnek siman mondanám most is. Ha 1080p-t nézünk és abban ezeket a hardvereket. lehet igazad van csak a technika messze nem itt tart már.

[ Szerkesztve ]

Több mint 11 éve a Hardveraprón!

(#32) Dilikutya válasza Carlas (#27) üzenetére


Dilikutya
nagyúr

De, az bizony árát is, teljesítményét figyelembe véve is erősen középkategória. Ha meg az i5-6500 nálad középkategória, akkor a Ryzen 5 2600 pláne, az a 6600-al van nagyjából párban, picit fölötte.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#33) Ribi


Ribi
nagyúr

Most ti tényleg a saját besorolási rendszereteken vitatkoztok?
Miért nem vesztek össze azon, hogy kinek mi a kedvenc szine? ;]

(#34) Carlas válasza Dilikutya (#32) üzenetére


Carlas
senior tag

Főleg a vga és egyeb hardverekre gondoltam, de akkor mondjuk úgy 1080p-ben ez a közép.

[ Szerkesztve ]

Több mint 11 éve a Hardveraprón!

(#35) Carlas válasza Ribi (#33) üzenetére


Carlas
senior tag

Van benne valami :C nem vitazok csak a véleményem irtam le hogy sztem ez nem az, figyelembe véve mik a csúcs procik, vga-k és ma mi az átlag ram minimum stb. De jogos amit irsz

Több mint 11 éve a Hardveraprón!

(#36) Dilikutya válasza Carlas (#30) üzenetére


Dilikutya
nagyúr

1080p/60fps high erősen közép, ha 2019-es játékokat nézzük. Attól, hogy 2019 van, és erősebbek a hardverek, mint 10 éve, még nem belépő szint ez. Majd akkor lesz belépő szint, ha a 4K/60fps high-on, ultrán középkategóriás áron lesz.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#37) bobalazs válasza Carlas (#30) üzenetére


bobalazs
veterán

Hát de akkor is erős amit mondasz!
Mert akkor a 1060 és hasonló népszerűbb kártyák szerinted akkor még a belépőszintet se ütik meg. Az alatt teljesítő kártyákat meg minek mondanád? Sőt, van bőven akinek egy ryzen igpje is elég, alacsonyabb felbontáshoz. Akkor az nem gémer?
Másrészt meg a négy magosok ideje is leáldozott, ha más nem, akkor az minősül belépőszintnek, amit említettél a 6500. Szóval egyezzünk meg annyiba, hogy a Ryzen 2600+1070 nem belépőszint, hanem középkategória. Az az feletti sávot meg kategorizáljuk valahogy máshogy.

(#38) dugo_ válasza Carlas (#35) üzenetére


dugo_
veterán

De felesleges az átlagot nézni, mikor a csúcskategóriának annyira kicsi a piaci részesedése, hogy a medián sokkal lejjebb van, mint az átlag. Elég egy Steam survey-t átpörgetni, hogy kiderüljön mivel játszik a többség.

Az pedig külön vicces, hogy a 4 éves i5-6500-at középkategóriának hívod, miközben egy ugyanolyan teljesítményű 4/4-es R3 1200 16ezer forintért megvehető. Kvázi belépő szint, ha nem csak netezésre kell a gép.

[ Szerkesztve ]

(#39) Carlas válasza bobalazs (#37) üzenetére


Carlas
senior tag

Ebbe is valami. Igazad van elég nehéz pozíciónálni most. De amúgy köszi hogy ilyen jól meg lehet ezt beszélni és nincs vita stb. Jó látni más nézőpontját stb. Szóval tényleg nem vita. Sajna nem ez átlag tapasztalat :). Nemtom lehet azért van mert én rég nem 1080p-ben nézem. De tökéletesen értelek. Akkor egyezzünk meg abban amit mondasz. De tényleg fura ez a kategória mert szerintem az én gépen nem csúcs, más szerint az.

Több mint 11 éve a Hardveraprón!

(#40) Carlas válasza dugo_ (#38) üzenetére


Carlas
senior tag

Vágj videót, renderelj jobban stb máris nem ugyan az élesbe. Én munkára is használom sokat próbáltam. De ez nem ide tartozik ne folytassuk ezt itt, itt más a téma. :R

[ Szerkesztve ]

Több mint 11 éve a Hardveraprón!

(#41) aginor válasza Carlas (#27) üzenetére


aginor
addikt

Pedig elég nagy butaságot beszélsz. Ha Nvidia oldalról nézzük, akkor a belépő a 1050, 1650, középkategória a 1660, 1070, felső közép a 2060, felső pedig a 2060S, 2070S, afölött pedig a csúcs van a 2080 személyében. Lehet tologatni kicsit a határokat, valamint a régebbi szériák besorolása néha problémás lehet (pl.:1080/Ti), de szerintem a fentiek alapvetően megfelelnek a valóságnak. Ramból ma a 8Gb a belépő szint, míg a 16 a kb. mindenre elég kategória. A processzor is érdekes kérdés, de megállapodhatunk abban, hogy a minimum 4-6 fizikai maggal (kétszer ennyi programszállal) és 3500Mhz órajellel rendelkező újabb típusok középkategóriának minősülnek, míg a 4 magosokat én inkább már csak az alsó középkategóriába sorolnám, ha amúgy a szálankénti teljesítménye rendben van. Na mármost, az viszont, hogy egy középkategóriás gép mire elég, azt a választott címek, az igények és a monitor határozza meg. Saját tapasztalatból tudom, hogy ha egy konfig stabil 60fps-t tud 1080p-ben, akkor 1440-ben ennek a háromnegyede/kétharmada várható, ami már lehet, hogy az adott felhasználónak kevés, pláne ha 120-144Hz-es monitoron próbálkozik. A legtöbb játékban én már kényelmesen elvagyok 30fps-el is, míg mások arra panaszkodnak, hogy így nem lehet élni, mert egy minimum diavetítés, de az is lehet, hogy már inkább állókép. ;)

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#42) Carlas válasza aginor (#41) üzenetére


Carlas
senior tag

Nézd meg a profilom. Én nem tartom csúcs gépnek a gépemet, ennek fényében írok és nézem ezeket egy jó ideje. De értem mit mondasz és tényleg köszi hogy leírtad és hogy normálisan, ha igy nézem tökéletesen igazad van.

[ Szerkesztve ]

Több mint 11 éve a Hardveraprón!

(#43) Fr@nkieWilde


Fr@nkieWilde
senior tag

A szösszenet megírása, annak bizonyos kijelentései és maga a "gépépítés" bizonyos részei is elég hűbelebalázs jellegű, átgondolatlan.
Kár érte, mert tényleg elég kevés ma már az ilyen "tájékoztató jellegű" írás, mind a felhasználók részéről, mind a lapcsalád részéről.
De ilyen gondolatmenet alapján én inkább nem buzdítanék senkit gépépítésre.

Nem lehet nékem nagyobb tolvajom, mint aki az én időmet eltolvajolja!

(#44) Dilikutya válasza bobalazs (#37) üzenetére


Dilikutya
nagyúr

Évekig játszottam az A10-6800K IGP-jével 1080p felbontáson, a Battlefield 1 még vállalható volt medium környéki erős kompromisszumokkal, és abban még nem is GCN volt az IGP. Valamelyik 7000 szériás AMD APU a GTA5-öt is elbírta 1080p-n high beállításokkal, 30+ fps-sel. A belépőszint valahol itt kezdődik, a Ryzen 3400G pl: [link]. Mármint úgy belépő, hogy már használható.

Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)

(#45) aginor válasza Carlas (#42) üzenetére


aginor
addikt

Megnéztem. Ezek alapján kijelenthető, hogy amit te egymagad technikai eszközökre költesz, az messze meghaladja 10 átlagos magyar család lehetőségeit, és az értékrended emiatt csúszhatott el. Amúgy a géped de, csúcsgép. Nyilván nem az abszolút non plusz ultra, de a több, mint millás konfig már nagyon nem a középkategória, de még csak nem is a felső..
Amikor univerzális értéket akarunk meghatározni, akkor nem szabad magunkból kiindulni, mivel az torz képet fog eredményezni. Ilyenkor vagy az elértető maximum és minimum teljesítmény alapján, vagy az árazás alapján, vagy a piac alapján érdemes felosztani az adott termékkategóriát, ezek jóval objektívebb eredményeket adhatnak.

Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/

(#46) Ribi válasza Carlas (#42) üzenetére


Ribi
nagyúr

Mondjuk ez jó kérdés, ha a legerősebb gémer proci és vga nem csúcs, akkor mégis mi az?
Mert perpillanat ennél el tudsz költeni gépre, de az csak kidobott pénz az ablakon.
Szóval attól félek tényleg kicsit rosszul kategorizálod a dolgokat :)

Zirowe: Az az NJOY táp azért büntet :O

[ Szerkesztve ]

(#47) Zirowe


Zirowe
nagyúr

Kocagépezéshez raktam össze nemrég egyet magamnak, bár a végén kicsit elszaladt a ló velem.
ház: SilentiumPC Regnum RG1-W
lap: MSI H310M Pro VD
proci: i5 8500T
vga: MSI GeForce GTX 1660 Ti ARMOR 6gb
háttértár: Kingston A400 240Gb ssd + Patriot P200 512GB ssd
ram: HyperX 32GB KIT 2666MHz DDR4 CL13 Predator
táp: NJOY Woden 650W
+xbox one controller +steelseries rival 310, billentyűzet volt itthon, hangkeltésre meglévő yamaha házimozi erősítő, a megjelenítő meg 55"-os 1080p-s tv

Ez a gép volt így
84.000+105000+14000+40.000+8.000ft9.000ft

Közben rájöttem, hogy ha nem szeretnék osztozni másokkal alap gépezéshez, kellene egy másik gép is az asszonynak, ezért a korábbi netezős gép kapott egy upgradet:
ASUS PRIME A320I-K/CSM
ryxzen 3 1200
16Gb (2x8) Hynix 2400MHz ram
ház, ssd és a többi sallang ehhez már adott volt.

Így volt a két gép együtt 293k, majdnem minden új bennük és úgy érzem lesz elég tartalék jó pár évre a saját céljain belül.
Bár az is igaz, hogy eredetileg max 150k-t szerettem volna költeni. ;]

[ Szerkesztve ]

We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

(#48) Carlas válasza aginor (#45) üzenetére


Carlas
senior tag

Igazad van rosszul néztem, nem így kell. Jogos amit irsz köszi szépen. Ha igy nézzük teljesen más. Jah nekem azért volt valószínűleg fura mert ugye nekem a cél a gépnél az ultra-1440p-144hz kimaxolása ha lehet single játéknál. Ez sikeres volt. Nyilvan egy R6 megy ugyan igy sokkal több fps-el de az más. De jogos igazad van igy nézve nem mérvadó amit írtam. :R

Több mint 11 éve a Hardveraprón!

(#49) dugo_ válasza Zirowe (#47) üzenetére


dugo_
veterán

Azzal az ipari hulladék táppal a gép komponensei is el fognak szaladni egyszer...

(#50) Carlas válasza Ribi (#46) üzenetére


Carlas
senior tag

Neked is igazad van rosszul néztem más szempont szerint ami igy nézve az átlagra vetitve nem túl jó képet ad. Köszi mindenkinek aki normálisan írt, jó igy dumalni.

Több mint 11 éve a Hardveraprón!

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.