- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tompibest2
csendes tag
válasz
kovbandi82 #10 üzenetére
Van más megoldás is , 36 körül van a kenwood kmm 356 3pár 5 voltos rca-val, remote appon keresztül a telefon lesz az előlapja,proci, aktív hajtás két telefon kihangosítás.Gyári fejjel bekapcsol párhuzamosan, usb kábelt előrehúzod mikrofont kiteszed, ha szereted a gombokat a hozzá adott infra távból kiforrasztod a ledet behúzod a fejhez a középkonzolba rögzíted a távot.Ha bármi kell a gyáriból az aux-on bemegy a gyári fej hangja és akkor csak procinak használod(bár ez nem valószínű ha megszólalt egy flac usb -ől
)Én ezt így már egy 2002-es 7-es bmw-ben megépítettem, és jól működik.
-
kovbandi82
őstag
Sajna az E39-ben nem szabvány méretű a fejegység. Tehát ha egy "mezei" 1 vagy 2 dinest raknék bele, akkor eléggé gusztustalanul nézne ki az átalakítóval.
Az egyedüli megoldás egy specifikus droidos 2 dines cucc lenne, amit egyelőre hanyagolok, mivel a kocsi felújítás alatt van. -
tompibest2
csendes tag
Miért marad meg a gyári fej ha szabad kérdeznem?
-
kovbandi82
őstag
Ha úgy lenne, mivel alapból több csatornás erősítőt veszek, a hátsó hangszórókat kicserélem erősebbre, és azokat is erősítőre kötöm
-
tompibest2
csendes tag
Sziasztok, az erősítők nagy része be is kapcsol magas jelszintre, viszont ha "élő" hangszóró kábeléről van levéve a jel, és ha mélyládát hajtunk ezzel az erősített jellel előfordulhat öngerjedés, ezt még érdemes átgondolni a gyári rendszerre kötés előtt.Szép napot mindenkinek.
-
kovbandi82
őstag
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
-
djherby
tag
Közben rá is néztem az illesztőre, most már biztosan tudom, van remote szálja. Direct ezt vettem. És táp is kell neki.
-
CounterBoci
senior tag
Ma is tanultam valamit. A jel illesztő figyeli gondolom a jelszintet a hangszóró vezetékén és úgy kapcsol remote jelet. Akkor táp is kell neki?
-
djherby
tag
Közben megtaláltam az átalakítóm típusát: Dietz BOA-00906-00 jelátalakító
-
djherby
tag
Hátha tudok segíteni. Nekem egy Jettám van, amiben gyári 2 dines fejegység van, és ehhez kötöttem én is egy Hertz mély ládát JBL 2 csat. erősítővel. Én javaslom a jel illesztő használatát, mert mikor anno a témában kutakodtam, nem javasolták a high lvl input használatát. A hangszórókról Y megoldással kell levenni a jelet. Ha nem akarod elvágni, akkor vhogy meg kell blankolni, és ráforrasztani a másikat. Nekem simán kapcsolja az erősítőt ki/be. Mert azt hiszem a kis illesztőnek van kapcsoló szálja. Ha van kérdésed szívesen segítek.
-
CounterBoci
senior tag
Olyan végfok kell, aminek van high level input bemenete. Azt lehet hangszóró vezetékére kötni, nem kell más hókuszpókusz. Majd az okosabbak megmondják, hogy lehet-e Y-ba, szerintem igen. Remote jel mivel nincs a fejegységen én bekötném a gyújtáskapcsolóba pl.
Aztán egy erősítő bekötéséhez kell még tápkábel is külön biztosítékkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Interactive Brokers társalgó
- Diablo IV
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HP Victus 16-d10008tx 16.1" FHD IPS i7-12700 RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 Pro Gamer Laptop 2év garanciával (i7 13700HX, RTX 4060)
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest