Hirdetés

2024. március 4., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Huntszy


Huntszy
tag

Ráfér a patchelés. Elég rossz reviewat kapott youtubeon, vagy csak velem jött szembe mindig negatív. De őszíntén szólva jogosnak is találom a kritikát. Egyelőre az óra nem több egy nagy kijelzős band-nél és nem nagyon emeli ki semmi a mezőnyből. Kicsit csalódtam is mert eléggé vártam, hogy villanatanak valamit. De patchelgessék csak, hagyjunk időt neki, hátha 1 év múlva már megérős lesz a Gen 2 és nem hal el a próbálkozás itt.

(#2) Carvus válasza Huntszy (#1) üzenetére


Carvus
senior tag

Teljes mértékben egyetértek Veled, én is lemondtam már időközben az előrendelést, pedig nagyon bíztam benne, hogy nem lesz ennyire sz*r. :W

[ Szerkesztve ]

(#3) holozis_HUN


holozis_HUN
veterán

Wear OS nagyon hiányzik róla.

El errar es humano y el perdonar, divino.

(#4) kaliczrob84 válasza Carvus (#2) üzenetére


kaliczrob84
tag

Egyik youtube videóban jókat mondanak róla, a másikban nem annyira. Nagyjából semmit nem jelentenek ezek a "teszt" videók egy teljesen új készüléknél, amit frissítésekkel javítani fognak.
De a legmegdöbbentőbb számomra, hogy valaki úgy szarozza le az órát (vagy bármi mást), hogy fogalma sincs róla, hogy valójában milyen.

[ Szerkesztve ]

(#5) kaliczrob84 válasza Huntszy (#1) üzenetére


kaliczrob84
tag

Mondj egy órát 60-ért, ami nem egy nagy kijelzős band. Az összes huawei, honor, xiaomi, stb. nem más, mint nagy kijelzős band. És ugyanúgy voltak hibák bőven, amikor újak voltak.

(#6) Huntszy


Huntszy
tag

Nem tudok, és az ára nem is lényeg it. Mikor bejelentették még azt beszélték, hogy WearOS lesz és egy rakás cikket lehoztak róla (még itt is), hogy a 1+ team még a core WearOS fejlesztésbe is beleszállt (ráférne az biztos). Épp ezért én izgatott is lettem, persze az én hibám, miért gondoltam azt, hogy az óráról majd elérhető lesz a Google assistant, hogy az edzések után lehet syncelni az adatokat Strava-ba és, hogy lehet róla irányítani a Spotify-t (nem csak a default mediavezérlő pause,stop,start).

A fentebbiekből egyik sincs benne. És amíg több reviewban is előjővő értesítések nem túl jó kezelését simán lehet patchelni (ahogy ebben a cikkben is meg van említve) úgy az általam említettek tuti nem lesznek benne.

Kérdezek akkor én is. Miért fizetnél ki 60-at egy olyan óráért ami annyit tud mint egy 12 ezres band miközben 60-100 között már vannak Galaxy Watchok amik sokkal többet tudnak ennél. Ha pedig kis tudás nem gond de fontos az órás kinézet akkor már ScanWatch/Steel HR

[ Szerkesztve ]

(#7) kaliczrob84 válasza Huntszy (#6) üzenetére


kaliczrob84
tag

Azért a 2-3-4 éves galaxy-k árát ne hasonlítsd egy új óra árához. 4 év múlva nem 60 lesz a Oneplus. Az a tapasztalatom, hogy az okosórát használók többsége magasról szarik rá, hogy a galaxyk-ra meg wear os-re milyen programokat lehet letölteni. Akarsz órán böngészni, youtubozni vagy navigálni? Biztosan nagy innováció, csak a világon semmi értelme.
Mutassa az értesítéseket, hívást kezeljen, és legyen mondjuk minimum 1 hetes üzemideje. A vásárlók többségét ez érdekli. Ki is emelték, hogy pont azért nem lett wear os, mert botrányos az üzemideje, a vásárlóknak pedig fontos az üzemidő.
60-ért pedig ugyanúgy megveszik a watch gt2-t, magicwatch 2-t, stb-t.
Nekem is volt watch active 2-m. Amivel többet tud, na azt soha nem használtam. Nagy dolog az ekg mérés, de azért legyünk őszinték, a világon semmit nem ér ez a feature a Samu órákon.

[ Szerkesztve ]

(#8) Huntszy


Huntszy
tag

Nem értem hol kapcsolódik a kommentemhez a tied. Egészen pontosan leírtam, hogy milyen featureket vártam te pedig homlok egyenest másokat hoztál fel példának.

(#9) Essentials


Essentials
aktív tag

Amikor a legfelkapottabb androidos nemzetközi portálok is csalódáskeltőnek pozícionálják az órát, az csak jelent valamit... Attól hogy valaki márkarajongó, még elfogadhatja szerintem ha egy első szériás termék félremegy.

Az Android Authoritynél a tesztnek a címe az, h a OnePlus bugylibicskával megy egy fegyveres harcba - vagy valami hasonló.

Nem tudok/látok/olvasok egy olyan embert sem, aki ha nem vérfan,és csorgatná rá a nyálát ártól független. Ez nem sikerült jól, a következőnél már tapasztaltabbak lehetnek a hardveres, OS-es, és szolgáltatási front egy termékké gyúrásában, kitalálásában. Az biztos h ha 60K, akkor már lehetnek elvárások szoftveres minőség terén is.

A Huawei pld hiába fejleszt lajhár módjára okosóra fronton, évek óta szinte csak toporognak, ott elviszi a hátán a márkarajongás a terméket, rengeteg fitness karperecet, órát tudnak elpasszolni. Itt ez nem látható.

Amúgy egy jótanács: Ha valaki korszerű órát szeretne, akkor ha ezeket a lózungokat látja, olvassa a gyártói PR-ban, az messze el is kerülheti.

- Több hetes üzemidő
- 3000+ új edzésprogram
- Kiváló ár/érték arány.

Közben egy nyomorult edzőtermi géphez nem tudnak kapcsolódni, nem lehet aktivításokat fájlokba menteni, továbbküldeni, de sokon még visszamenlőleg monitorozni sem, nem lehet hívást kezdeményezni a legtöbbről, és nem lehet letölteni rájuk hasznos térkép/edzés/ vagy bármilyen appokat etc etc. Helyette van évente +100 új edzésprogram, ami a világ legnagyobb kamuja, és legalább összevissza mérhetnek benne.

[ Szerkesztve ]

(#10) kaliczrob84


kaliczrob84
tag

Nagyon el vagytok tájolva. Amilyen okosórát ti szeretnétek, az nagyon nem a 60 ezres kategória. Ez az óra nagyon is paliban van azokkal, amikkel versenyeznie kell.
Olyan érveket hoztok fel az óra ellen, amik nagyon nem állják meg a helyüket.

-Nem wear os (hála az égnek minden szempontból)

-A nagy portálok rosszat mondanak (Az igen. Nem láttad, nem fogtad, nem próbáltad az órát, de rossz a véleményed, mert mások azt mondják. Nem ártana néhány saját gondolat is.)

-Rossz szoftveres minőség (Honnan veszed? Próbáltad?)

-Huawei sok órát ad el, ez itt nem látható (Hogy lenne látható, ha ez az első órájuk?)

-Edzőtermi géphez kapcsolódás, stb. (Ne akarjál 60-ért ilyen tudású órát venni)

-Nem lehet letölteni appokat (Minek? Minden rajta van, amire szükség lehet. Aki órán akar navigálni, youtubozni, böngészni, az meg is érdemli a sorsát).

Ha bántóra sikerült, akkor elnézést kérek.

[ Szerkesztve ]

(#11) Huntszy válasza kaliczrob84 (#10) üzenetére


Huntszy
tag

Minek? Minden rajta van, amire szükség lehet. Aki órán akar navigálni, youtubozni, böngészni, az meg is érdemli a sorsát

És akkora újra, senki se emleget navigációt, youtubeot, böngészést csak te.

Egyáltalán nem elrugaszkodott elvárás, hogy az ember a karórájáról akarja irányítani a Spotify lejátszási listáját (helyettesíthető bármelyik nagyobb streaming service-el).

Egyáltalán nem elrugaszkodott elvárás, hogy az ember be tudja integrálni a sporttevékenységek felismerésével és követésével marketingelt eszközét a saját ökosztisztémájába (Strava).

Egyáltalán nem elrugaszkodott elvárás, hogy az ember ha aktívan használ voice assistant-ot akkor elérje azt az okosórájáól.

Hogy mennyire nem lehetetlen elvárások ezek azt jól mutatja az is, hogy az óra biztosít "megoldásokat" ezekre, csak sz*rok.

Mármint komolyan, egy full basic media vezérlőt tudtak belerakni csak ami több mint a semmi, de mondjuk ha nem közvetlen a telefonról szól a zene hanem más eszközról akkor már nem tudod irányítani (példa: Spotify connect képes eszközre átküldted a zenét telefonról, onnantól nem fogod tudni az óra médiavezérlőjével irányítani a zenét mert nem a telefonon megy).

Aki megveszi az órát és sportol jó eséllyel már sportolt korábban is és valahol már el vannak mentve a korábbi adatai/eredményei. Vagy ha most kezdi el akkor remélhetőleg miután vált az óráról is sportolni fog. Ez azt jelenti, hogy jó lenne a korábbi adatait áthozni, az órával gyűjtötteket továbbvinni. Nem véletlen, hogy a legtöbb esetben képes vagy importálni/exportálni az adatokat Stravaból/Stravaba (vagy bármelyik másik nagyobb versenytársat nézzük). Itt nincs ilyen, gyűjtöd az órán amíg használod és látod a saját alkalmazásában és kész.

Voice assistant: ezt nem kell magyarázni. Ha már fáradtál azon, hogy kiépíts otthon dolgokat amiket tudsz kényelmesen vezérelni akkor mondjuk vezetés közben ne kelljen már a telefonnal babrálni, hogy kinyíljon a garázskapu ha már ott lóg egy számítógép a kezemen is ami kapcsolatban van a zsebemben lévő telefonnal. De azt mondom a három példa közül ennek a hiánya a legkevésbé zavaró. Pláne mivel a másik kettőre tolószékes megoldással próbálkoztak a 1+ részéről így látszik, hogy szerintük is kellett volna az csak nem sikerült jóra. Ebbe meg bele se mentek.

Tehát a Voice assistantot leszámítva a fentebbiek mind olyan példák amiknek igen is helye van egy okosórán ha már okosórának hívod (mert egy bandtől senki se várja el, hogy rá tudj pakolni egy Spotifyt/Deezert meg Strava-t), meg is próbálkoztak a saját megoldásukkal csak nem jött össze.

Én az egészben azt látom, hogy próbálkoztak egy okosórát csinálni, nemhiába a WearOS-es hírek, aztán rájöttek, hogy amúgy a WearOS szar és nem lesz belőle jó termék időben (igazat adok nekik), de már lelőni se lehetett a projektet mert egy csomó pénzt belelöltek a hw elkészítésébe, gyártsába stb u.h lóhalálában ráhackelték a bandjüknek a softwarét az órára és most toldozzák foldozzák, hogy jó legyen.

[ Szerkesztve ]

(#12) kaliczrob84 válasza Huntszy (#11) üzenetére


kaliczrob84
tag

Teljesen másképp látjuk a dolgokat, de ezzel nincs is semmi gond. Én a kész terméket nézem, nem pedig azt, hogy milyen pletykák voltak a fejlesztés ideje alatt.

Ez az óra a huawei-ekkel és a xiaomi-kkal kell, hogy harcoljon, mert azokkal van egy ár- és tudásszinten. Azok sem tudják azoknak a funkcióknak a nagy részét, amit leírtál.

A "hiányosságok" egy része, amiket felsoroltál, az frissítéssel pótolható. Nem is értem, hogy egy friss terméket ilyen szempontból miért kell fikázni. Minden friss termék így indul.

A "hiányosságok" másik része pedig teljes mértékben irreleváns. Amiket írtál, azok még egyszer hangsúlyozom, nem a 60 ezres kategória. Samsung,Apple,Ticwatch, stb. Ezek mind jóval drágábbak, és nagyrészt tudják is, amiket szeretnél.

Az a meglátásom, hogy nem kezelitek helyén a dolgokat.

[ Szerkesztve ]

(#13) kaliczrob84


kaliczrob84
tag

Ezzel az erővel írhatnátok a Lumia 800 fórumba, hogy jaj nincs rajta android, nincs ois, nincs 128 gb tárhely, 8gb ram, stb.

(#14) Shyciii válasza kaliczrob84 (#12) üzenetére


Shyciii
veterán

"A "hiányosságok" egy része, amiket felsoroltál, az frissítéssel pótolható. Nem is értem, hogy egy friss terméket ilyen szempontból miért kell fikázni. Minden friss termék így indul."

AZért kell fikázni, mert ez egy kész termék, hiszen ki lett adva, hivatalosan elérhető. Azért megnézném, hogy ha veszel egy autót, de nincs benne kormány akkor mit szólsz hozzá mikor azt mondják, hogy majd adnak neked frissítés gyanánt mondjuk 4 hónap múlva. Vagy naponta csak 1-szer indíthatod be az autót, de majd frissítjük, hogy 1 nap többször is lehetne.
Nekem Oneplus telóm van (nem először), de képes vagyok belátni, hogy most az egyszer nincs mese, szart csináltak. Ez max egy korai tesztváltozatnak lenne megfelelő, és nem egy végleges KIADOTT terméknek.

[ Szerkesztve ]

(#15) kaliczrob84 válasza Shyciii (#14) üzenetére


kaliczrob84
tag

Még egy ember, aki nem látta, nem fogta, nem próbálta, ennek ellenére szarozza.
Gratulálok hozzá.

(#18) Carvus válasza kaliczrob84 (#15) üzenetére


Carvus
senior tag

Még szerencse, hogy te láttad, fogtad és próbáltad is amik alapján ennyire véded...

(#19) kaliczrob84 válasza Carvus (#18) üzenetére


kaliczrob84
tag

Ha olvasol, akkor látod, hogy sem jót, sem rosszat nem írtam róla, mivel még nem láttam, nem fogtam és nem próbáltam. Majd ha használom, akkor kialakul a véleményem.
Jó pár éve a Mobilaréna fórum nagy segítség volt mindenkinek, releváns hozzászólásokkal. Sajnos az évek alatt teljesen elqrvult a dolog az olyanok miatt mint ti.
Teljesen mindegy, hogy telefon, óra vagy bármi, tele van rinyálva az összes fórum, hogy jaj ez nincs benne, az nincs benne, ennyi pénzért miért nincs benne, hol az innováció, stb. Persze mindezt úgy, hogy fogalmuk sincs, hogy milyen az eszköz, mert hát akkora zsenik, hogy látatlanban is mindent tudnak. Az összes fórum első 200 hozzászólása nem más, mint qrvák rinyálása. Persze miután elkezdik néhányan használni is az adott eszközt, jönnek értelmes hozzászólások, de azt egyre nehezebb kivárni.

(#21) Carvus


Carvus
senior tag

Húúú baszki van baj a sapka alatt... :(

Azért kívánom, hogy legyen igazad és tolongjunk ezért a remek okos "óráért", ami gyakorlatilag band funkciókkal rendelkezik, csak ahhoz képest dupla/tripla áron...és mondom ezt úgy, hogy jó pár éve OP user vagyok és még kitartok mellettük, de nagyon rossz úton haladnak sajna! Szerény véleményem szerint egy első igazi Watch-al robbantani kellett volna, mint ahogy azt anno tették a flagship killer telokkal! Ez nagyon nem az, ha láttam/fogtam/próbáltam, ha nem! :(((

A cikkben szereplő "komoly frissítések" is csak a "semmirevaló" tesztek és lemondott előrendelések utáni vészkapkodásnak tűnnek.

[ Szerkesztve ]

(#22) kaliczrob84 válasza #32839680 (#20) üzenetére


kaliczrob84
tag

Nem fogunk egyetérteni, nem ugyanúgy látjuk a világot. De nincs is ezzel baj. Mindenesetre ha megbántottam valakit, akkor elnézést kérek, nem volt szándékomban.

(#23) kaliczrob84 válasza Carvus (#21) üzenetére


kaliczrob84
tag

Ugyanennyibe kerül pl a watch gt2, és semmivel sem tud többet. Az amazfit gtr 2 szintén. Mindegyik egy nagy kijelzős band, persze azzal a különbséggel, hogy lehet velük telefonálni.
Nyilvánvalóan a te igényeidnek nem felel meg az óra. Én mondjuk már alig várom, hogy meglegyen, nekem bőven elég az, amit tud. Nyilván sokat fognak még javítani rajta.

(#24) Shyciii válasza kaliczrob84 (#15) üzenetére


Shyciii
veterán

Én meg ahhoz gratulálok neked, hogy bár többen próbálják veled megértetni ,de egyszerűen totálisan képtelen vagy rá, hogy mi a probléma, csak egy mondatot mantrázol, pedig ide nem varázsige kell....

(#25) choosen válasza Shyciii (#24) üzenetére


choosen
tag

Van olyan ember aki kipróbálni szereti és majd utána lesz róla véleménye. Ha neki elég az óra tudása akkor miért akarjátok meggyőzni arról hogy nem elég?

Gyula

(#26) Macika66


Macika66
addikt

Akik hiányolják a WearOS-t róla, azok árulják már el, ismernek-e olyan okosórát, ami WearOS-t futtat ÉS legalább 1 hetes töltési cilusokban lehet tervezni vele?

Mert nekem (de lehet, hgoy kisebbségben vagyok) sokkal fontosabb, hogy 2 hét közelébe lehessen tervezni a töltésekkel, mint hogy fel tudjak telepíteni valami progit, ami a szánalmasan pici kijelzőn szerencsétlekdve techfan-ok elismert csettintését eredményezi....

(#27) zizidor


zizidor
senior tag

Üdv! Én történetesen egy nagyjából elégedett felhasználó vagyok. Nem hiányzik a WearOS, amiket alapból tud az óra, az nekem tökéletes*. Volt már több egyszerű "smart band" kategóriás órám a ~15 ezres kategóriában, azokhoz képest olyan mint a teológus és a geológus. A 120-150 ezres kategóriához meg tényleg ne hasonlítsuk.

Egy kisebb problémám van, amire jó lenne megoldást találni. Kültéri sportnál rögzíti ugye az útvonalat, de általában 10-15 perc kell a GPS-nek, mire rendes pozíciót tud mérni, így az útvonal jó része lemarad. Ez kb. az alap GPS szint, nem lehet ezen javítani? AGPS vagy ilyesmi? Főleg ha nálam van a mobil is, ami simán pozícionál század ennyi idő alatt is.
Nem tragédia, csak zavaró dolog, ami torzítja az edzés statisztikákat. Ahhoz meg nincs kedvem, hogy 10-15 percet ácsorogjak a kapu előtt. :N

*Amire én használom: óra, időjárás, lépés, pulzus és véroxigén mérés, edzés követés, alvás követés, értesítések, telefonálás (igen ritkán), ébresztés, zene-lejátszás vezérlése.

Az intelligens ember csodákra képes. Az idióta ember bármire.

(#28) zizidor


zizidor
senior tag

Érdekes dolog történt. Régebben használtam az órát alvás elemzésre, de már jó ideje nem. Tegnap is az asztalon éjszakázott, reggel meg jelezett, hogy megnézhetem az alvási eredményt. [kép]

Ezen azért elgondolkoztam, mennyire megbízható amit egyébként mér...

Az intelligens ember csodákra képes. Az idióta ember bármire.

(#29) Macika66 válasza zizidor (#28) üzenetére


Macika66
addikt

Ez érdekes.

Teljesen tiszták a hátoldali érzékelői?

(#30) zizidor válasza Macika66 (#29) üzenetére


zizidor
senior tag

Elvileg igen; rendszeresen szoktam tisztítani.
Amit végképp nem értek, hogy az oxigénszint mellett még pulzust is mért, méghozzá 85 és 160(!) közötti értékeket. Biztos rémálmai voltak az asztalnak. :D

Az intelligens ember csodákra képes. Az idióta ember bármire.

(#31) zizidor válasza zizidor (#30) üzenetére


zizidor
senior tag

És megint. Tegnap direkt megmostam az órát elől-hátul, hogy tiszta legyen. Ma azt mondta, hogy 20:47 és 0:53 között aludtam. Újraindítottam, meglátjuk számít-e valamit.

Az intelligens ember csodákra képes. Az idióta ember bármire.

(#32) Indian74


Indian74
senior tag

Sziasztok ! Valaki tudna nekem ez ügyben segíteni?
Ezt az órát 2023-o 16-án vettem az elnök euronics szaküzletben azóta sajnos 80 nap alatt többször új a húztam ahol a hibával hogy nem csatlakozik vagyis csatlakoztatva van de nem jönnek át az üzenetek gmail viber satöbbi azóta többször újra húztam de sajnos legutoljára most egy hete az óra csak keresi a megadott telefont amihez csatlakoztatni szeretném párosítani letöltöm a telefonomra a oneplus watch tartozó oneplus programot de ahogy letöltöttem telepítem elfogadom a feltételeket a telefonom hogy 504 get away timeout.
Innentől kezdve egy garanciális okos órámat nem tudom semmire használni ilyenkor mit tudok tenni és szerintetek javítható ez az óra vagy sem mert inkább kicseréltetném bármi mással csak ne ez az óra legyen meg.
Előre is megköszönném ha valaki tudna ez ügyben segíteni nekem. :R

NAGYPAPA

(#33) Macika66 válasza Indian74 (#32) üzenetére


Macika66
addikt

Sosem értettem, miért kell "újrahúzni" ugyanazt szoftvert....Főleg sokszor....

Hiszen a bájtok/bitek a ROM-ból nem esnek ki....ugyanazok maradnak mindvégig, jól is néznénk ki, ha a csak olvasható memória írhatóvá/törölhetővé válna hirtelen használat közben....

Saját magad ronthattad el véleményem szerint az órát, így a garanciája is véleményes.

Az értesítések kifogástalanul megjönnek, amennyiben OnePlus készülékhez csatlakoztatod (ha meg nem ahhoz, miért vennél ilyen órát)...

(#34) Indian74 válasza Macika66 (#33) üzenetére


Indian74
senior tag

Kösz a kedvességed még én vagyok a hibás mert egy nem müködö, nem rendeltetésszerüen müködö okosórát többször is újrahúzok???Nagyon érdekes....
A többszöri újrahúzás kb 2-3 hetente volt ,mert az üzeneteket képtelen volt fogadni az órám akkárhogyan is állítottam be (és biztossan jól állitottam ,mert elötte semmi gond nem volt vele) . Más telefonnal is leteszteltem hát sokáig ott sem akart müködni rendeltetésszerüen.Ennyi
Ha valami nem úgy müködik ahogy kell akkor azért miért én lennék a hibás,és miért kell igy az embert leszolni????
De mindegy köszi a ..... :R

NAGYPAPA

(#35) zizidor válasza Macika66 (#33) üzenetére


zizidor
senior tag

"Hiszen a bájtok/bitek a ROM-ból nem esnek ki....ugyanazok maradnak mindvégig, jól is néznénk ki, ha a csak olvasható memória írhatóvá/törölhetővé válna hirtelen használat közben...."

Nem teljesen erről van szó. Jelen esetben újrahúzás alatt inkább egy factory reset + újra párosítás kombóra kell gondolni. Az órán lehet ugyan szoftvert frissíteni, de csak új verziót, a meglévőt nem engedi az app újra-flashelni. Valójában a ROM sem igazi ROM, hanem flash memória amihez alapból nem kapsz írási jogot. Különben nem lehetne szoftvert frissíteni sem. :DDD

Nem tudom mire alapozod, hogy saját maga ronthatta el. Nem kizárt, de nem ismerjük a körülményeket. Nekem is ment már tönkre OP órám, ki is cserélték garanciálisan. Ez most már annyiban neccesebb, hogy jó ideje leálltak a gyártással, nem nagyon lesz mire kicserélni.

Az intelligens ember csodákra képes. Az idióta ember bármire.

(#36) zizidor válasza Indian74 (#32) üzenetére


zizidor
senior tag

Bele lehet futni olyan dolgokba, amik a beállításokon és a jogosultságokon múlnak. Az órához ugye szükség van a OnePlus Health appra, aminek engedélyezni kell a háttérben futást, és meg kell adni neki a szükséges jogokat. Pl. hozzáférés a telefonhoz és a kontaktokhoz, helyadatokhoz (időjárás adatok miatt), és az értesítésekhez is, anélkül nem tudja átküldeni az órára.

Ha a Health nem működik normálisan, meg lehet próbálni törölni az app összes adatát és tiszta lappal indítani. A párosítást nem az órán indítsd, hanem az appon (ha működésre lehet bírni). Sajnos az sem kizárt, hogy hibás a Health app, én néhány kontaktot akartam átküldeni az órára, ez régebben simán ment, most meg egyszerűen nem mennek át, miközben semmi hibát nem jelez.

Én is gondoltam már a cserére, de nem találok hasonlót. Az olcsóbbak (15-20 ezer körül) tudása eléggé korlátolt, a jobbak meg 100 fölött vannak...

Az intelligens ember csodákra képes. Az idióta ember bármire.

(#37) Indian74 válasza zizidor (#36) üzenetére


Indian74
senior tag

Nagyon szépen köszönöm a segítséget de ezeket mind végéig zongoraztam de semmi eredmény.
Nos azóta leadtam abba szaküzletbe ahol vettem, kíváncsi vagyok mit csinálnak vele, mi lesz , javítás vagy csere???
:R

NAGYPAPA

(#38) Macika66 válasza zizidor (#35) üzenetére


Macika66
addikt

Jelen esetben újrahúzás alatt inkább egy factory reset + újra párosítás kombóra kell gondolni.

OK, ha erre kell gondolni, akkor ezt is kell írni. És akkor úgy érti az ember

Az újrahúzás nekem az újra-flashelést jelenti.

Ha van, amiről megjön az érteaítés és van, amiről nem, akkor legritkább esetben az óra a hibás...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.