H​i​rde​tés​

2018. január 20., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) total90


total90
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A cégek spórolnak rengeteg költséget, másik meg, hogy manapság mindneki online játszik és nincs optikai meghajtó a gépben. Az enyémben sincs, sőt olyan a házam, hogy nem is lehet bele tenni, de ha lehetne sem tennék.
Steam meg ha tönkre is menne, egyik napról a másikra nem...

Ha nincs jó, ló a szamár is. Képeim: 500px.com/abenteuR Videóim: tinyurl.com/yb2nk3e6 Instagram @abenteuerkanal

(#2) Klaus Duran válasza total90 (#1) üzenetére


Klaus Duran
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem sincs. vettem USB-set.
De ha már kiadják dobozosan akkor minek Steam az aktiváláshoz?

A Doctor nem hal meg, csak átalakul. :) / Gnome 3

(#3) DeFranco válasza total90 (#1) üzenetére


DeFranco
(PH! nagyúr)

másik meg, hogy manapság mindneki online játszik

nem.

ON: mert olcsóbb és mert erre van kereslet. én most rádrótoztam a pc-t a TV-re is, és a legjobb ami történhetett a játékaimmal az a steam big picture. hátradőlök, puttyogok a kontrollerrel, játszok, kilépek, stb. mindezt egy nagy képernyőre optimalizált home entertainment felületen. ami nincs a kliensben azt is berakom ezek után.

multiplayerben tényleg iszonyat jó támogatást ad, a steam egyben közösségi platform is amire igény van, meg egy idő után már elvárod hogy oda is regisztrálható legyen a játék, mert az a fő "libraryd".

[ Szerkesztve ]

(#4) Kisgépkezelő


Kisgépkezelő
(tag)

Pl: Workshop támogazás miatt, vagy a felhős mentés miatt, esetleg az automatikus patchelések miatt. Egyébként bennem is felmerült annó, amikor elkezdtem Steamen vásárolgatni a játékaimat, hogy ha lelövik a Steamet, nem tudok majd játszani a játékaimmal, de a Steam gyűjteményem azóta is sértetlen, miközben a lemezeim már egytől egyig elvesztek, szétkarcolódtak, valakinél ottmaradtak kölcsönben, vagy csak simán nem működnek modern rendszereken, miközben Steamen két kattintással elérhető az épp aktuális Windows verzión (esetleg grátiszként Mac-en, vagy Linuxon is ha számít valakinek) működő változat.

(#5) szente


szente
(őstag)

Egy mai játékhoz kellene 5-6 DVD még dupla rétegben is. Ennyit meg már gyorsabban letöltök, mint DVD-ről feltelepíteném.

Eladó Connect IT Evogear Mechanikus Billentyűzet: http://href.hu/x/fnts

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.