Hirdetés

2019. november 21., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#58) -Skylake- válasza strogov (#54) üzenetére


-Skylake-
(őstag)

"Repülőn/vonaton nézhetsz rajta filmet vagy beülhetsz a pároddal egy kávézóba vele aztán ezen nézitek a bookingot, hogy melyik szállodába menjetek."

Nem azt írtam, hogy olaszban ülök és nézem a következő várost. Beülhetek most és nézhetek szállást jövő nyárra. Bocs ha félreérthető voltam. Továbbá egyébként csak egy random példaként írtam, rámutatva, hogy a cucc könnyű.

Egyébként nem értelek, azt mondod te eddig is vittél magaddal gépet. Akkor mi a kérdés ? Ez pont egy olyan gép amit "vihetsz" magaddal , kicsi , könnyű , utazáshoz ideális.

"Ilyen gépnek már eddig is millió megoldás volt a slim laptop-tól a 2in1-ig,"

Igen. Ez konkrétan egy slim laptop. Nincs benne semmi extra egy sima ultrabookhoz képest azt leszámítva, hogy ez elmegy 23órát. Ami viszonylag kevés laptopról mondható el szerintem (vagy amelyikről el is mondható az sem lesz 960 gramm).

Ez egy olyan laptop aminél nem a teljesítményt kell megfizetened, hanem azt hogy nagyon könnyű és emellett nagyon jó üzemideje van. Akinek kell egy gép amit könynen cipelhet de adott esetbe elmegy egy napot , annak hibátlan választás. Teljesen reális áron van , ott az MBA az 6kiló. (egyébként én arra sem mondanám, hogy drága lenne, az egyik leg "ideálisabb" apple notebook minden szempontból, ár szempontjából is)

[ Szerkesztve ]

"Nem nézem le a funkcionális analfabétákat. Ezt kikérem magamnak." Abu85

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.