- Geller72: Az MS Seed szervert üzemeltet a gépeden és lehet hogy nem is tudsz róla?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Szekszárdi pumpa pálya
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
bimbilla09
tag
hol van a 800.000 a 10.000.000-hoz?!

-
Zso2
őstag
Mit rinyáltok óvodások, aki tudja ,hogy kell neki a jövőbeli kiegészítők , azoknak tökéletes megoldás a Prémium és még vagánykodhat 1-2 plusszal is
. A stat0-zás is csak ehhez jár. -
Balika23hun
aktív tag
-
Kassadin
addikt
Nem lenne rossz gyakorolnod az értő olvasást, én nem azt írtam, hogy egyik fegyvernek sincsen visszarúgása, hanem hogy némelyiknek nincsen, pl. lsat.
-
- = Zk = -
félisten
-
aram01
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
-
had423
aktív tag
-
Gergosz2
veterán
hát választani kellet : tanulás vs játék.
Az elsőt választottam és jól tettem.
-
aram01
nagyúr
-
- = Zk = -
félisten
-
Gergosz2
veterán
azért gyakran szoktak pl BC2-ben is a G3-ból elég jó fegyó lett a utolsó patch végére.
Asszem előtúrom a bf3-at mert kedvet kaptam hozzá.

Bár a kb félév kihagyás biztos megfog látszódni. -
- = Zk = -
félisten
-
Xaels
félisten
Placebo effekt, az újdonság varázsa. Ugyanez volt a B2K-nál, mindenki tolta a FAMAS-t, de érdekes ma már nem olyan sokan futkorásznak vele.
-
- = Zk = -
félisten
-
Balika23hun
aktív tag
Megsúgom semmivel se erősebbek a dlc fegyverek mint alap és ugyanúgy van visszarúgásuk.
Minden fegyver megvan de továbbra is az M16, M4 párost használom a leggyakrabban (esetleg még AEK, AKS74u).exact6:És hol vannak kisegítve az PC-sek a cod elite-el amikor nincs is nekik hanem fizethetnek a pack-okért 15 euro-t.Az Acti/IW páros úgy szarik a PC-sek fejére hogy csak na.A DICE legalább többé kevésbé jóra megcsinálta a PC-s verziót nem csak nyomott egy copy-paste-t a konzol verzión mint a cod-nál.
-
aram01
nagyúr
-
nanorambo
őstag
-
arty
veterán
-
L_ajos
őstag
Tudod sok embert nem érdekel már az hogy a kod előző részeinek pályáit pofátlanul és az arcodba röhögve kiadják 15 dodóért ( vagy ennek megfelelő euróért ). Mert én pölö nem a mult emlékeit akarom újra élni egy játékban, hanem ( a nem kevés pénzemért ) ÚJ! tartalmakat akarok.
A premium fegyver mizéria elég gyenge, mivel semmivel sem erősebbek azon fegyverek a másikoknál. A 20 pálya / 9k ( vagy sufni tuning: 6k - baráti mi?! ), igencsak vonzóbb, mint az újra kiadott 4 pálya/dlc ( amiből 1-2 új ) / 4.5k - hát nemtudom....
De kinek a pap, kinek a papné. Minden oldal ugy állíthatja be a dolgot hogy a saját szája íze szerint " tálalja", de aki kicsit is veszi a fárdságot ( ha már érdekli ) és utánaszámol, az igenis a bf mellett dönt. Persze ez szigorúan csak a CSOMAGRA! igaz, mivel a két játék még mindig NEM egy kategória ( persze, mindkettő fps ).
AZ meg hogy van benne co-op?!, és? BF-ben is van ( igaz oda még nem jött új - de a kodos se egy nagy szám, és viszonylag hamar unható.
És a végén, mielőtt a sok főokos elkezdene oltogatni, megvan az összes említett játék + őseik is, igy azért van lövésem mit írok. + ez a magánvéleményem, és a kioktatós magymellüek inkább nyeljenek 1et és lépjenek túl rajta.
+ a premium PC!n is elérhető, az ELit meg?! No, hadjuk.
-
exact6
tag
Tényleg nem értem ezt az egészet. COD Elite-ot mindenki szidta. BF3-hoz megjelenik ugyanez: úúristendejóó. Pedig mi is a különbség? Árban ugyanannyi, DLC csomagok árai is megegyeznek. BF3-ban kapsz plusz fegyvereket is. Ha COD-ban lettek volna "fizetős" fegyverek, akkor mindenki sírt volna hogy milyen szemetek hogy akik fizettek azok erősebb fegyverekkel rohangálhatnak, meg hol vannak az egyenlő esélyek... Multis pályák száma kb ugyanannyi, COD-ban ráadásul még kapsz Co-op-os missziókat is. Új játékmódok BF3-ban? Majd ha fizettél. MW3-ban igaz hogy nincs annyi új játékmód (legalább is eddig), de viszont az is játszhat 2 új ingyenes pályán, aki nem vette meg a DLC-t. Apropó ingyenes pálya: érkezni fog néhány (3-4), szintén bárki számára ingyenesen elérhető pálya az előző COD szériákból (most pl. a Terminal). Exkluzív dupla hétvége Prémiumosoknak? Haha... szomszédnál kb 2 hetente van double XP weekend mindenkinek. Új dögcédulák? Kösz, talán el bírok aludni nélküle. A fegyverek egyedivé tétele skinekkel meg nem is tudom hol érhető el alapból. Szóval melyik a nagyobb lehúzás? Ja, és a Shortcut-okról mégnem is beszéltem...
-
Kassadin
addikt
Tapasztalom mondjuk.
Amikor erősebbet sebez meg nincsen visszarúgása a fegyvernek, azt te minek mondanád, ha nem annak, hogy előnyt élveznek azok, akik azzal mennek?

-
M3oH
addikt
Egyetertek. A dlc fegyverei sem jobbak, mint az alapok.
-
kapeti07
senior tag
-
Balika23hun
aktív tag
-
nanorambo
őstag
-
Kassadin
addikt
-
csaba951
veterán
-
gyurcio
tag
A Bad company 2+vietnamba beletettem 852 órát, Bf3nál még csak 200valahány órám van de itt is el fogom érni a 800+órát.Bf3+premium megvan kb.15000 ftból.Ha leosztod a 800 órát a 15000el, 18.75 forint/óra.Aki azt mondja, hogy ez átb@szás az nem tud számolni.Hurroghatnak egyesek, hogy ilyen sz@r, olyan sz@r, nekem tetszik, nem tudok másik játékot mondani ami ennyire lekötne(plusz kb. 15 haveromat is).
-
Galdius
csendes tag
Szerintem arról szól még most hogy aki elérte a max levelt annak is legyen újdonság röviden csepegtetik az újdonságokat nekem megvan az össz bf kivéve a legújjabat a BB2 nél felbaszott hogy az ea-nek kell szervert fizetni
DE remélem nemtólódik el odáig hogy akinek több pénze van annak jobb stukerjei vannak meg hasonló -
nanorambo
őstag
-
Kassadin
addikt
-
hunbi
tag
A többi taplóságról nem is beszélve.
De amit igazán sérelmezek az az, hogy azok a feladatok amiket szerettem csinálni előző részekben itt azt nem nagyon tudom. Pl működő jól működő dokit ritkán látni, és ez nem véletlen. Kevés az idő a felélesztésre.
De a technikai problémák aztán betették a kaput. Mióta megvettem a bf3 mat azóta többet játszottam bfbc2 vel ami azért mondd valamit (az sem az igazi)Szóval meglep, hogy ennyien rohannak még plusz pénzt nyomni a játékba, ráadásul úgy, hogy még azt sem tudják mit fognak kapni.

-
DonThomasino
veterán
-
Löncsi
őstag
-
Kassadin
addikt
-
törölt tag
-
Gergosz2
veterán
hány Gb-sre sikeredett a mostani DLC?
-
Csaber
senior tag
-
v!ct0y
veterán
-
hommeros
őstag
A Prémium szolgáltatásokra mindig lesz vevő, még ha csak egy túlárazott termék is.
De teljes árú játékot vesz az ember, semmivel nem olcsóbb, mint régen, ráadásul nem teljes értékű játékot kapunk. És még mielőtt valamelyik troll bebüfögi, ez teljes játék: nem, ha 30 másik map ami eredetileg benne volt a játékban nem elérhető ha nem tejelek. EA bevezethetné az NFS-ben is ezt. Az autókhoz különböző DLC-ben kiadhatnák pl az ajtókat, kerekeket, kormányt, szélvédőt. Az lenne a profit! Végül egy PC játék 30-40eFt-ba került a dilettánsnak. Csak hát részletekben nem fáj annyira.
-
törölt tag
Pontosan, és mindezt gazdasági világválság alatt... mi lesz ha nem lesz válság ?
Ha jól emlékszem a dolog az Modern Warfare 2 -vel kezdődött ami 2009-es és a válság is akkortájt tört ki.Szerk: Amúgy a premiummal kapcsolatban. Ugye van a PS3-nak egy hét előnye, mert megvette, nos a premium esetében is ezt emgtartották, magyarul a PS3 -as premium tag egy héttel korábban tud játszani, mint a PC-s vagy a Xbox 360 prémium tag. Legalábbis én így tudom.
-
KillerKollar
őstag
-
djculture
félisten
-
aAron_
őstag
-
Xaels
félisten
Nem nyert, ha kivágott a játék/PB stb. az nem minősül Quit-nak.
-
KillerKollar
őstag
-
Xaels
félisten
De az ilyet tökéletesen lehet látni battlelogon. Van egy olyan érték, hogy "Quits". Nekem is van a barát listámn akinek ez az érték több mint 40% -os

-
KillerKollar
őstag
-
arty
veterán
-
Kassadin
addikt
CQ-n alacsony ticket mellett például nem állhatsz át, gyárilag így van kitalálva. Általánosságban elmondható, hogy a győztes csapatból nem fog senki sem kilépni, hogy átlehessen állni. Ezt tapasztalom nap mint nap.
-
KillerKollar
őstag
-
Kassadin
addikt
"Ha meg nyerni akarsz egyszerűen mindig a győztes csapatba állsz "
Mert ez így működik nem?

-
KillerKollar
őstag
-
KillerKollar
őstag
Na igen az meg a másik,az sem mérvadó...fölmész egy szerverre pont vége a körnek paff
our team lost...Ha meg nyerni akarsz egyszerűen mindig a győztes csapatba állsz be.Assignmentekről annyit hogy nekem megvan 20/25,azaz az összes fegyver,prémiumosok még nincsenek meg,én is rontottam ott statot,de viszonylag gyorsan meg lehet csinálni őket ha okosan csinálod,meg 1-2 szivatós dolgot haverokkal meg lehet beszélni hogy figyelj egyszer megöllek EOD bot-al és akkor az megvan...pl. -
Löncsi
őstag
-
nanorambo
őstag
-
törölt tag
-
Löncsi
őstag
-
törölt tag
Meg ahhoz képest, hogy a tiedet nem láttuk

Egyébként a 0.89 -es Stat is 1.01 -es volt csak ugye a b2k -s csodálatos Assignments rendszer előtt, ahol elég agyament feladatok voltak...
Volt olyan haverom akinek az ölj egyet a javító cuccal feladat okozott felslegesen pár tucat halált, bár az nekem pont összejött simán
Ja és mérgelődött is, mert b2k előtt volt neki pár olyan esete, csak azt ugye nem számította bele... -
jocek91
aktív tag
+1.. van egy pár ismerősöm aki a k/d-re hegyezi a cerkát inkább nem fejtem ki a véleményem mert csak felb****. GoodSpeed te meg ha ennyire a rangal meg a számokkal vagy elfoglalva ajánlom figyelmedbe a torpedót.

-
KillerKollar
őstag
A K/D az nem feltétlenül mérvadó a BF3-ban,itt sokkal több dologra kell figyelned mint egy codban,ott ölsz és megpróbálsz nem meghalni kb ennyi,SD-ben meg plantolni kell vagy védeni és kész.Itt azért egyrészt egy TDM meg egy Conqest járművekkel teljesen más,tankkal sokkal könnyebb pl jó statot csinálni,meg például ahoz is más skill kell hogy jó statod legyen Jet-el meg ahoz is hogy gyalog jó legyen,medicként figyelni kell a körülötted lévő emberekre és néha be kell vállalnod hogy meghalj hogyha feltudsz húzni cserébe 4-5 csapattárst,engineerként figyelni kell és oda kell rohanni a csapattársak járműveihez ha látod hogy le vannak sebezve és ha kilövik pont és melletted robban neked is kampó és még sorolhatnám a helyzeteket,játékosok számától játékmódtól,kaszttól,maptól,játékstílustól függően alakulhat a stat,nem csak a skill számít,amellett ott van a kills per minute vagy épp a score per minute,mert ha jó K/D-t akarsz felmész egy Infantry Only szerverre Recon-al bekempelsz valahova és 30 perc alatt ölsz 10-et és egyszer sem halsz meg és paff,nem lesz sok pontod meg semmi,de a K/D az perfekt.
-
Löncsi
őstag
-
3ye
tag
"Itt ha felmegyek a szerverekre, - amihez már jó ideje kedvem sincs - azt látom, hogy pár tucat órával a hátuk mögött muksók már SAS jelvénnyel rohangálnak, és ha megnézem a játékosok listáját mindegyiknek az van, miközben a statja tiszta gyenge, a K/D Ratio-ja siralmas stb..."
0.89-es K/D-vel mondod, hogy siralmasak?

Kassadin: nem a Tiedre akartam válaszolni, sry

-
KillerKollar
őstag
-
Kassadin
addikt
Akkor nem játszol vele. Mást erre már nem tudok írni.
Elég elszomorító, hogy neked ez a legnagyobb problémád a játékkal. Nekem meg az, hogy bug tenger (s nem látnám, hogy nagyon érdekelné őket), a csalók teljes lelki nyugalommal csalhatnak (mert azokkal se kezdenek semmit). Csak két égető probléma, ami így hirtelen eszembe jutott. De lehetne még azt is írni, hogy nincsen egyensúly a csapatok tudása között, az auto teambalance arra terjed ki, hogy nálunk is 15 meg az ellenfélnél is 15 játékos legyen. De írhatnék arról is, hogy a prémium fegyverek némelyike finoman szólva is sokkal erősebb, mint az alap bármelyike.
-
Gergosz2
veterán
azért bf2 már 7 éve kint vvan , míg a bf3 még egy éve sem úgyhogy még simán beletehetsz 1500+ órát
Amúgy nekem is van egy olyan érzésem hogy nem terveznek olyan hosszú életciklust a játéknak mint bf2-nek.De következő BF címet szerintem következő konzolgenerációval kapunk.
Szerintem a mellékszálak sem elhanagolhatóak, nem lepődnék meg ha találkoznánk még Bad Company szériával a jövőben.Szerinetm az is teljesen renedben volt nekem bejött. -
törölt tag
A számokról ezt írtam:
"Az elmúlt több mint 80 hozzászólásban, pont a legfőbb gondot nem olvastam, azt ami miatt én kb nem veszem meg. Az elcseszett rang rendszerről van szó. Engem mérhetetlenül letud lombozni, hogy akármilyen szerverre megyek fel, mindenkinek megvan már a full rang a SAS - most baromira nem érdekel hogy milyen szám szerepel alatta - és nincs meg a Battlefield 2 -es feeling."
Ez a számos dolog egy prestige rendszer BF módra.
Amúgy ja nem vagyok benne otthon, csak úgy az idő tekintetében:
Tessék itt a BF3 statom : Time played
159h 9m Rank 48Itt meg a BF 2-es : GoodSpeed007 Lieutenant Colonel Total 1373:45:59 Time
Webáruházi árat néztem.
-
Gergosz2
veterán
-
Kassadin
addikt
-
Gergosz2
veterán
-
Kassadin
addikt
"Mondjuk pont arra találták ki a rang rendszert a multis játékoknál, hogy az embereket odaszegezzék a monitor elé, ezzel a Battlefield 3-as rang rendszerrel meg kb annyit értek el mintha nem is lenne - mindenkinek full rangja van akkor minek?"
Kezdjük azzal, ez nem állja meg a helyét semmilyen formában sem. 100-as szintet x idő játékkal lehet csak elérni (még csalással is), ezek szerint nem vagy képben a játékban, úgy látom. 152 óra játék után vagyok 55-ös szintű. Rengeteg időt kell szentelned a fegyverek összes kiegészítőjének megszerzéséhez. De ugyanez elmondható a járművekről is. Tehát elég sokáig ad mindenkinek kihívást.
"Amúgy ahogy rá világítottam - szorosan összefügg azzal, hogy ennek a játéknak töredék életciklust szánnak mint a BF2 -nek. Most hagyjuk a mellék ágakat - 2142, Bad Company 2... -, teljesen világos, hogy ameddig a Battlefield 2 és a Battlefield 3 között eltelt 6 év a 3 és a 4 között jó ha kettő lesz..."
A cod részek között is egyre kisebb idő telt el, ahhoz képest én még olyat sose olvastam, hogy ez baj. A baj az, hogy idejét múlt grafikát tolnak mindegyik játék alá, meg hogy darabolják a játékot, de ezt sajnos más is csinálta/csinálja. Lásd Mafia 2 például.
"Az árak kb ott is így fognak alakulni, tehát két évente kellene venni 20 000 Ft-ért BF -et. Ez úgy nagyjából még ígyis fele a COD árának ahol már évente összelehet ezt az összeget kalapálni alap+ DLC-vel."
HA-n kapsz 4 ezerért orosz bf3 kulcsot, prémiumot 6 ezerért.Hol van ez az összeg a 20 ezerhez képest? Jah, hogy te boltban nézted.

-
törölt tag
Mondjuk pont arra találták ki a rang rendszert a multis játékoknál, hogy az embereket odaszegezzék a monitor elé, ezzel a Battlefield 3-as rang rendszerrel meg kb annyit értek el mintha nem is lenne - mindenkinek full rangja van akkor minek?
Amúgy ahogy rá világítottam - szorosan összefügg azzal, hogy ennek a játéknak töredék életciklust szánnak mint a BF2 -nek. Most hagyjuk a mellék ágakat - 2142, Bad Company 2... -, teljesen világos, hogy ameddig a Battlefield 2 és a Battlefield 3 között eltelt 6 év a 3 és a 4 között jó ha kettő lesz...
Az árak kb ott is így fognak alakulni, tehát két évente kellene venni 20 000 Ft-ért BF -et. Ez úgy nagyjából még ígyis fele a COD árának ahol már évente összelehet ezt az összeget kalapálni alap+ DLC-vel.
Ja és a Prémiummal számoltam, mert ha külön DLC-kkel nézem a BF -et akkor ellégé irreális az árazás. Mondjuk nyilván kevés olyan ember van, akinek külön külön lesz megvéve a DLC-je bár vicces belegondolni, hogy lényegesen több pénzért nem fogja az összes DLC-vel sem elérni a Premiumos privilégiumokat mint pl prioritás és egyéb cuccok és előnyök.
-
Kassadin
addikt
-
törölt tag
Hát én már elég régóta filozom rajta
Főznek is, hogy vegyem meg, de eddig ellenálltam.Limited Edition-öm van tehát első DLC megvan, ráadásul előrendelőként azt hiszem 9890 Ft-ért.
Az elmúlt több mint 80 hozzászólásban, pont a legfőbb gondot nem olvastam, azt ami miatt én kb nem veszem meg. Az elcseszett rang rendszerről van szó. Engem mérhetetlenül letud lombozni, hogy akármilyen szerverre megyek fel, mindenkinek megvan már a full rang a SAS - most baromira nem érdekel hogy milyen szám szerepel alatta - és nincs meg a Battlefield 2 -es feeling.
Ennek két oka lehet, a valószínűbb az, hogy nyilván az, hogy ezzel a Battlefield verzióval nem 4-5 évre terveznek, jövőre vagy utána jön a negyedik rész, kiadnak most hozzá 5 DLC-t az utolsó ugye az End Game, aztán tényleg vége a játéknak ami a Battlefield 3 -at illeti és jöhet a következő... Röviden COD recept lesz, csak nem olyan gyorsan haladnak még mint az Activision, de ez is csak annak köszönhető, hogy a Battlefield közösség lényegesen kisebb mint a COD-os.
Itt ha felmegyek a szerverekre, - amihez már jó ideje kedvem sincs - azt látom, hogy pár tucat órával a hátuk mögött muksók már SAS jelvénnyel rohangálnak, és ha megnézem a játékosok listáját mindegyiknek az van, miközben a statja tiszta gyenge, a K/D Ratio-ja siralmas stb...
A kommentekből meg az tűnik, ki, hogy ez csak engem izgat, és 800 000 embert nem zavar, nekem viszont hiányzik a BF2-es fokozatos kimért rangrendszer.
Személy szerint, ez a Premiumosoknak nagyobb prioritást én is ellenzem, bár mivel nem játszom már vele nem izgat
Másfelől mivel 800 000 prémiumos van kb az lesz, hogy köztük is tumultus lesz, a nem prémiumosok meg be sem jutnak a népszerű szerverekre.COD terén kihagytam a BO utolsó DLC-jét MW 3 -nak megvettem az elsőt, de a másodiktól kezdve azt is kihagyom - elég nagy gáz volt az, hogy havernak meg akartam mutatni milyen az MW 3 DLC-je és percig nem talált P2P-vel partnert

Szerk: jer1cho kommentjével pedig egyetértek ami a DLC-ket illeti.
-
Kassadin
addikt
-
KubanitoS
veterán
Szerintem ez egy rohadt nagy lehúzás, bár az is igaz, ha komolyan foglalkoznék a BF3-mal, akkor megvenném a pakkot.
Az árral talán nincs olyan nagy probléma, hiszen amint olvastam, aprón viszonylag "olcsón" is meg lehet szerezni, de az elvvel elég komoly probléma van.
Magyarán: ha kifizeted az alapjáték árát még egyszer, akkor hamarabb tudsz játszani új pályákon, több XP-t kapsz, eventeken vehetsz részt stb... Ez igazából jól hangzik, ha az ember naponta BF3-mazik, azonban egy kívülállónak ez simán tűnhet fizetés ellenében történő plusz juttatásoknak, akár csalásnak is gondolván az XP boostra...
Szóval nem szimpatikus a dolog, de egy BF fan nem fog gondolkozni a vásárláson szerintem...
-
Csaber
senior tag
-
Csaber
senior tag
Kb mint a csalókkal sem csinálnak semmit , hetekig próbáltam Vel79 nevű egyénre reportot kérni , de nem lehetett (mindig kiírta próbáld meg később) , simán lőtt 150-1-et és az sem zavarta ha valaki tankba volt , kiszedte SVD-vel .....és elnézve jól felhozta a kb 0.7-es kill/ deat arányát...........
-
L_ajos
őstag
-
Kassadin
addikt
-
- = Zk = -
félisten
-
blackydan
senior tag
Nem csoda, hogy a többinél is bevezetik.... ez rengeteg ember
-
Xaels
félisten
Ebben nem vagyok teljesen biztos. Kezdjük azzal, hogy az Elite nem elérhető minden platformon. Illetve sok olyan "feature"-e van amit a BattleLog alapból tud. Az meg, hogy sokkal többször ad viszont kevesebb tartalmat nem jelent többet.
Amúgy én is megvettem a Premium-ot. Jobban jártam anyagilag mintha az összes DLC-t külön kellett volna megvennem. Kevesebb utána járás is.
-
Csaber
senior tag
Azért az is nézzük hogy hiába az új dlc ha pl caspien-en az antenna egy bughalmaz , az ott lévő emberek fele láthatatlan falakon áll és le se lehet őket lőni csak felülről , ha meglövöd tankkal vagy átmegy rajta a golyó vagy nem....( de a levegőben szintén a láthatatlan falba beragadó repcsi látvány se ritka dolog...) , hardverileg az lehet hogy a prohardveres emberek nagyrészének megvan hozzá a megfelelő vasa hozzá , de a többségnek , sajnos nincs és/ vagy inkább ~30 fps körülire belövi mert , úgy jól néz ki , közben meg az első komolyabb csatajelenetnél nincs ember aki eltalálja , az új pályák nagyon jók , jelenlegi divat torrent be hogy legyen vagy 300-as pingje aztán szétdobálja a c4-et és lefekszik a sarokba........amúgy én is megvettem a DLC-ét megéri , annak meg főleg akik pl a vga-juk mellé kapták az alapjátékot , csak keresni kell egy normális szervert
-
captainm
tag
Nehéz megállapítani a határt egy DLC és egy kiegészítő között, főleg ha az alap játék tartalmát ismered, 10 multiplayer pályával és egy single player móddal került annyiba az alap game, mint most ez az előfizetés, ami 5x4, vagyis 20 mappet jelent új fegyverekkel ,járgányokkal, ami kell. Ha így nézzük kb egy szép kiegészítőt kapunk teljes áron a prémium előfizetéssel, csak nem egyben, hanem jövő tavaszig lebontva. Persze megint más 5 fegyvert, vagy 10 autót adni 5-10 eurókért, az elég lehúzás persze.
-
aAron_
őstag
Nem igazán értem, mindenki a prémiumon van felháborodva. Szerintem sokkal nagyobb probléma, hogy az egész játék félkész, és semmi jele, hogy javítani fogják valaha is. Ehhez képest a DLC-s lehúzás semmi. Ennek ellenére szerintem jelenleg így is ez az fps-ek közül a legjobb, és valószínű a prémiumot is meg fogom venni.

-
Ps Vita
őstag
-
Gergosz2
veterán
-
Kassadin
addikt
-
Kr/\toS
senior tag
Nem feltétlen lehúzás; én is megvettem külön a Karkandot, de még így is olcsóbb, mintha később egyenként vennék még 4 dlc-t. Jó mondjuk én tudom hogy megvenném őket; így kézenfekvőnek tűnt megvennem a prémiumot. A két hetes korai hozzáférés jó dolog; a skinek is de nem létfontosságúak, a dogtageket meg lécarom. Összességében gazdaságosabb.
Hopp fentebb már írták is.

-
Gergosz2
veterán
-
Bazzzs
senior tag
Szerintem se lehúzás ez a pakk. Az alapjáték sincs kevés tartalommal megáldva, a prémium keretében pedig még kapunk 20 térképet (fegyvereket stb.), ami felér egy komplett kiegészítő csomaggal, a bolti ára pedig így nézve már egyláltalán nem vészes. A DLC-mizéria nekem se tetszik, de ilyen tálalásban már könnyebben megemésztem. Nem hiszem, hogy rossz üzletet csináltam a megvásárlásával, hiszen sokkal jobban jártam így, mintha külön-külön venném meg a DLC-ket.
-
danih
veterán
Az egyetlen szenyóság a prémiummal kapcsolatban a belépési prioritizálás. Amúgy szerintem jó vétel, ha úgy nézzük, hogy az alapjáték áráért több tartalmat kap az ember, mint maga az alapjáték (multi rész).
-
KillerKollar
őstag
Ezen "vacak" szerintem egy elég korrekt üzleti ajánlat.4000-4500 forint egy DLC,ebben megkapod mind az 5-öt és 8500ért megveheted PC-re.Ha limiteded van amiben benne van a Karkand még úgyis 4 DLC úgyhogy,számolj utána hogy éri meg+prémiummal 2 héttel elöbb megkapod és ottvannak még az egyéb szolgáltatások,azok számára akik Battlefield fanok és aktívan játszanak/aktívan terveznek játszani az elkövetkezendő egy évben ez egy korrekt ajánlat szerintem.
-
TazLeacher
nagyúr
Szerintem itt senki nem vitatja magát az elképzelést. (Vagyis X DLC egy pakkban olcsóbban + extra tartalmakkal) Ez kimondottan jó ötleg, erre épül az egész GOTY dolog is. Maga az egész (ilyen formájú szinten 0 tényleges játékbeli változtatással járó, és mégis ilyen áron adott) DLC biznisz a lehúzás, és nem ez a pack...az természetes, hogy aki meg akarja venni, annak így sokkal jobb. De kb. ennyiből kellene állnia 1 kiegészítőnek 15 €-ért, mint amit itt 50-ért adnak...
-
- = Zk = -
félisten
-
L_ajos
őstag
-
v!ct0y
veterán
-
captainm
tag
Sajnos sok ember kapásból lehúzásnak éli meg ezt a prémium dolgot, pedig csak félig igaz. Ha nem veszed meg maradsz annál a játéknál, amit eredetileg megvettél és amiben volt 10 multiplayer pálya (javítsatok ki, ha a számban tévednék
). Namost a prémium emberke mivel kap többet az eredetileg megvásárolt játék árának újra kifizetésével? (igen, ugyanannyi, mert MO-n dobozosan megvéve a prémiumot 9890-ért már hozzájuthatsz és nem 49.95 euróért, KICSIT nagy a különbség sajnos)
- 5x4 multiplayer pálya (vagy 4x4, aki alapból megkapta a Back to Karkand kieget)
- új fegyverek, járgányok
- csilivili achivementek, dogtagek, meg a többi, ami játékmenet szempontjából lényegtelenDE, amiben egyet kell értsek: a szerverek priorizálása a prémium tagok javára az már undorítóan lehúzó és ameddig nem vettem meg a prémiumot szenvedtem is ettől sajnos. Ha nem fizetsz, a népszerű szerverekre nagyon kicsi az esély a bejutásra. Ez az egy dolog, ami gáz.
Na tehát: aki megveszi a prémiumot, az pénzt spórolhat akkor, ha szeretné az összes dlc-t megvenni, ami külön bizony drágábban jönne ki (14.95 euróx5), ráadásul 5x kell vesződnöd a vásárlással. Nem védeni akarom őket, jó volt az elképzelés és az ötlet, de borzasztóan rosszul kommunikálták ezt le és tettek olyan lépéseket is benne, amivel nem lehet egyetérteni.
-
Wasp_HUN
tag
Én ezúton köszönöm mind a 800ezer egyénnek, hogy ezen vacak megvásárlásával megspórolt pár forintot és előre fizetett olyan tartalomért amiről fogalma sincs és mindenek felett megmutatta az EA-nek, hogy legyen még nagyobb ge*iláda. Nem mintha nem ők lennének az Activisionnel a játékipar szégyenei.
Szép volt srácok, csak így tovább.
-
Tauren45
aktív tag
Teljesen megérte részemről, második nap meg is vettem.

-
nanorambo
őstag
Egy összefoglaló cikk: Megéri-e a prémium?
-
v!ct0y
veterán
-
Andrew_31
Modder
-
3ye
tag
Ki leszek tiltva egy fórumról? OMGWTFMOSTMILESZ?

-
Algotis
addikt
Szerintem jobban megéri mint ha külön vennéd meg az összeset...
-
- = Zk = -
félisten
ha beleveszem azt, hogy az 5 dlc ára koponyánként ~4,5k az annyit tesz, hogy 22,5k, amennyiben boltban egyenként veszem meg a DLC-ket
prémiumban, amiért én előrendelve fizettem 7,9k-t jobban megérte. plusz, az extra szolgáltatások, ami ember függő, kinek tetszik, kinek nem....most tekintsünk el, hoyg NEM hivatalos forrásból hol ki tud olcsóbban....

-
3ye
tag
-
Zso2
őstag
Másik ami furcsa, az új mapok jobban rombolhatók, ami erősebb VGA- t igényel, ezt sem tartom túl egészséges dolognak, h. egy DLC- t nem a megfelelő módon optimalizálnak, és a szegény user- on csattan az ostor.

Ugye ezt nem gondolod komolyan,hogy pont azt hozod fell ellenérvnek a játék ellen amiben jó és elvárás a játékkal szemben, na akkor neked való a COD mehetsz elpusztíthatatlan falak ellen....
AKi különben normálisan akar játszani Bf3-at az erőltesse meg magát egy kicsit harverügyileg, de ez majd mindegyik játékra igaz.Amúgy pedig a játék szépsége nem is kíván túl sokat,mert a 90%-nak aki itt pörög a ph-n meg van a vasa hozzá. -
Specter
tag
2 db új fegyver, 4 db új map...
Régen Unreal Tournamenthez tudod official map packok meg fegyver packok voltak.
Ingyen.
És nem 2db új fegyver meg 4db új map!
20-30db új map kb!Ingyen!
És senkit se érdekelt,hogy hány perc,óra ,nap vagy hónap ezeket összerakni.
Továbbá elég szánalmasnak tartanám a fejlesztőket ha ezek a DLC-k több hónapba kerülnek,hogy megcsinálják.
-
3ye
tag
De gondolom.
Megmondom miért:
1. Tisztelem az ilyen csapatot akik ki tudnak adni egy ilyen játékot.
2. Tudom, hogy kb. mennyi munka összerakni egy ilyen DLC csomagot, hidd el, nem 1-2 hónap.
3. Minden csak annyira drága amennyiért megveszik és mivel megveszik, mert baromi jó, ezért megéri a DLC a pénzét.Az, hogy neked nem éri meg, azt az x ezret marhára nem érdekli, mert vígan kifizet fél évente 10e Ft-ot. Innentől kezdve pedig teljesen mindegy, hogy hány új map vagy hány új fegyver, netán hány új repülő jön. Nem ez a lényeg, hanem az, hogy ad újdonságot.
-
Gyula84
veterán
1 Nem kell sorba állni van több szero is én is ritkán állok sorba
2 az xp meg kit érdekel? ha már ez hajtja az embert akkor régen rossz -
Zso2
őstag
Nem kell ezen rágódni, akinek nem éri meg nem veszi,játszik az alappal.Ez opcionális, szerintem nagyon rendben van, ne várjátok el,hogy ingyen hozzátok vágják.Van annyira jó a BF3 ,hogy megérje megvenni, és a komolyabb játékosok biztos rákapnak egy ilyen lehetőségre,ami többet nyújt 1 dlc-nél.Ezt a játékot évekig tolják nem 1 hét és kijátszom...
-
TazLeacher
nagyúr
Ugye azt Te sem gondolod, hogy mondjuk egy multi játék esetében +8 pálya meg +10 fegyver ér annyi (vagy többet), mint a komplett teljes játék...mert mondjuk ha játszottál a Warcraft 3-al, akkor tudod, hogy mit jelent egy olyan kiegészítő...nem 8 új pályát, meg 2 új egységet. Nincs ezekkel a DLC-kkel se baj, csak az árukkal...10-12K-s DLC csomag (egy 9K-s játékhoz) annak kb. a grafikai és fizikai motort kellene újraírnia...
-
3ye
tag
-
GeryFlash
veterán
Itt nem a szolgáltatás a lehúzás, hanem meg a dlc léte.... Nem értem, Steve Jobsot a s*ggéből húzza ki (mármint lehúzásból, és nem szakmai emberként) az az ember, aki feltalálta ezt a dlc dolgot
-
jocek91
aktív tag
Szerintem is de igazából azoknak éri meg nagyon akik nem vettek külön back to karkand dlc-t mert aki megvette annak kidobott pénz (pl nekem is...) másrészt meg a többi dlc-ben sok új dolog jön, pl a következőben benne lesz a beharangozott legnagyob pálya a battlefield történelmében, AC130, Quad, az aftermath és az endgame dlc-ben nem is tudjuk még milesz.

-
Polllen
félisten
-
v!ct0y
veterán
Teljesen megéri. Nekem legalábbis.
-
jocek91
aktív tag
Ha jól tudom csak prémiummal rendelkező emberek csatlakozhatnak rá. Volt egy fórum bejegyzés hogy, valaki megvette a legújabb dlc-t de nemtud vele felcsatlakozni a prémium szerverekre tehát gondolom csak prémiumosok mehetnek fel ezekre a szerverekre de lehet hogy a szerver tulajnak ezek a szerverek több beállítási lehetőséget nyújtanak ezt nem tudom pontosan.
-
HaZsolt
őstag
Kell nekik a Dupla Xp na...
-
kapeti07
senior tag
Hát igen ez a Peremium sötét oldala sajnos. Ez nekem sem tetszik benne.
-
TazLeacher
nagyúr
Nem tartom jó dolognak a DLC-s mizériát, de valljuk be, régen is ez volt. Csak ott annyiban volt másabb, hogy nem érte meg havonta/két havonta kiadni valamit, hanem 1 vagy 2 év múlva jött egy nagyobb kieg. Ebből a szempontból ez ugyan az, csak nem kell mindent megvenned, viszont nem az van, hogy mire kijön az első kieg a játékhoz, te addigra már beletettél 200+ órát, és meguntad...folyamatosan próbálják tartani az érdeklődést. Van, amihez megveszek minden sz@rt, van amihez semmit...és van olyan is, ahol szelektálok. Nekem nincs bajom vele...nem kötelező megvenni.
-
L_ajos
őstag
-
kapeti07
senior tag
Szerintem aki megveszi és szereti az alapjátékot, annak megéri.
Az új mappok a Close Quaters ben nekem először nem tetszettek, túl COD-os hentelésnek tűntek első blikkre. Aztán megszoktam őket és ezekkel együtt is változatosabb lett a játék.
De a kedvencem még mindíg Noshahr Canal TDM
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LackoMester
addikt
A várakozási sorrendnél elörébb vesz a szerver azoknál akiknek nincs premiumjuk, plusz többször kapnak a premiumosok dupla xp-s hétvégét/hetet.
Ennyi, nincs miről beszélni.
-
Cybertrone
veterán
-
3ye
tag
Gondolod, hogy ingyen dolgoznak?
Szerinted mennyi munka összerakni egy ilyen DLC-t?
Továbbá lefrissíteni az egész Elite site-ot vagy Battelog-ot, hogy kezeljen minden újítást?Biztos megvan pár óra alatt ezért ingyen kéne adni......
Olajcserénél sem fizetsz, mert már megvolt 10x? Nem értelek.. -
Polllen
félisten
A DLC árusítás magasikolája ez is meg az elite is.
Régen a játék árért megkaptad a játékot, néhány frissítéssel extra mapot. Most kifizeted ugyanazért a játék dupláját. Továbbra se szeretem a dlc-ket.

-
aram01
nagyúr
-
jocek91
aktív tag
5 DLC-t, kapsz egy speckó kést a játékban, camo-kat a fegyverekre ( ebben az a vicc hogy csak az új dlc-ben lévő fegyverre lehet csak rátenni)új álcaruhákat, premium szerverekre tudsz csatlakozni. A várakozási sorrendnél elörébb vesz a szerver azoknál akiknek nincs premiumjuk, plusz többször kapnak a premiumosok dupla xp-s hétvégét/hetet.
-
aizen92
addikt
nem értem mi baja mindenkinek ezzel
nem kötelező megvenni
9ért vagy fene se tudja mennyiért találtok meg lehet kapni az összes DLCt egyben
Szerintem jó biznisz -
nepszter1
addikt
-
aram01
nagyúr
én is úgy értelmeztem,jó kis pakk ez szerintem
-
Sontir Fel
őstag
-
LackoMester
addikt
-
Gergosz2
veterán
hardver aprón 8-8,5 k körül van
Amúgy a két szolgáltatás kb ugyan azt nyújtja.
-
LackoMester
addikt
Nemtudom, de én ezt a EA féle Premium előfizetést nagyobb lehúzásnak tartom mint Activision féle Eliet-t, de továbbra is azt az elvet vallom, aki játsza rendszeresen, az megveszi, mert megéri.

Cimborák megvették, én nem, és nem is fogom, mivel magát az alapjátékot ( Karachi- s DLC verzióm van meg ) is szinte alig játszom, azzal győzködnek, h. az új mapok már olyan COD- osak, biztosan tetszene ( de akkor miért nem tettek 1- 2 ilyen pályát az alapjátékba
), okés elhiszem, de 40 Euro- t nekem akkor sem ér. 
Másik ami furcsa, az új mapok jobban rombolhatók, ami erősebb VGA- t igényel, ezt sem tartom túl egészséges dolognak, h. egy DLC- t nem a megfelelő módon optimalizálnak, és a szegény user- on csattan az ostor.
Lacko voltam, bocs, h. sokat írtam, sziasztok.
-
aram01
nagyúr
-
AS
félisten
Ez nagyon jó. 4 dlc-t megkapod elég jó áron + extra szolgáltatások)
Sokal többet ad mint cod elite. -
Gergosz2
veterán
DLC-s lehúzos majom?
Nekem úgy tűnik , hogy ez egy az egyben a Cod elite másolása. És DLC-s lehúzást a cod széria magas szinten űzi.
Azt aláírom , hogy aki minden DLC-t meg akar venni annak ez nagyon jó ajánlat, mivel olcsóbban kapja meg őket. Ugyan ez van Cod elitenél is.
Már én is elgondolkoztam hogy beruházok rá, itt hardveraprón egész baráti áron lehet kapni.
-
aram01
nagyúr
pontosan mit adnak ezért a pénzért?
-
Akos96
senior tag
Amint pár hónap BF3 kihagyás után megláttam ezt a Premium cuccot elhatároztam, hogy én soha többet nem adok ki pénzt semmi olyanért, amin van egy EA logó. A "Kit shortcut"-ok után meg már főleg nem.
-
törölt tag
Inkább lehúzásnak tekintem kicsit....
-
Kanczy
veterán
-
L_ajos
őstag
-
Zigur
senior tag
Ez rengeteg ember, szerintem ennek példáján sok más játék is hasonló irányba fog lépni.
Nem tudom, mennyire lesz ez jó nekünk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Yettel topik
- ASUS ROG Ally
- Samsung Galaxy A37 – régi ismerős új formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EU: senki ne használjon Huawei és ZTE hálózati berendezéseket!
- Mikrotik routerek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128gb - Jó állapot, akku 100%, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/256gb Cobalt Violet - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Apple iPhone 16 128gb - Makulátlan, akku 100%, garanciális, tokkal, akár beszámításal
- 4 FAJTA (Május) DELL Latitude Laptop Tartós-Golyóálló-AKÁR SULIBA 7320 7430 7440 5320 5420 5430
- NEW! Bontatlan Lenovo Thinkpad T14 G6 Tartós Üzleti Laptop 14" -40% Ultra 7 255U 16/512 FHD+ Magyar!
- Apple iPhone 16 128GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 17 Pro Max 2TB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- Acer Nitro V 16 AI Gaming Laptop! Ryzen 260 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)