- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
Olyan Fallout fílinges, csak nehogy a 76-ot másolják.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
De mit változtassanak akkor rajta, hogy még AC maradjon?
pl. a hidden blade visszajöhetne szerintem, meg nagyobb fókuszba kéne lennie a lopakodásnak, esti küldetéseknek, stb....csak akkor ugye nem lehet villogni a csillogó grafikával (ami zabálja a géped közbe)
Azt kéne megérteni (ubinak), hogy a karakter eredetileg nem egyszemélyes hadsereg, hanem assassin.... és ne mondja azt senki, hogy végig lehet vinni csak lopakodással, mert nem, sőt kifejezetten vannak olyan részek amikor belekényszerít a játék a rendes harcba.
Na meg az évenkénti megjelenés is fullgáz... nyilvánvaló hogy 1 év alatt nem lehet akkora ugrást csinálni, ezért hiába tesznek bele 1-2 új dolgot attól még rókabőr lesz. Csak a trend manapság az, hogy amit kiadnának DLC-ként, azt kiadják 1 év múlva teljes áron. És megveszik, sajnos...a körfolyamat meg újraindul megint és megint.
szerk: fps témához: pl tessék ott van a cod2, cod4.. na kb. ilyen szintű változásnak kéne lennie egy köv. résznek mint ami e kettő közt volt...pedig ott csak 2 év telt el a részek között mégis nagy ugrás volt.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Nem annyira oda-vissza dolog. Minden nagy kiadó ezt csinálja. Természetesen egy bizonyos szintet meg kell hogy üssön, kell egy minimális variáció is. Olyan ez, mint egy 10+ éve futó telenovella. Meg mire "cserélnéd le" ? Minek a sokadik részére?
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Saját maguk alakítják a keresletet a kínálatukkal.
-
Chapel
addikt
válasz
üzenetére
21? jesus...nem kevés. Én magam csak az 1-2 vel játszottam (azokat se végig) azután ami viszont rávett a 2x kijátszásra is az a Black Flag és a Rouge volt. Nem véletlen, a tengeri rész óriásit dobott, főleg a viharban csata, 2-3 hajóval

Egy mostani motorral kidobott új hajós megint érdekelne, de 3. alkalmommal már tutira nem akarnám ugyanazt a kaszt/harcrendszert, ez tény.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Elég lenne, hanem adnák ki évente. 2007 óta minden éven jött valami, volt olyan év is, ahol 4 cím. Én kicsit sokallom az elmúlt 11 év alatti 21 AC -t.
-
laceszgamer
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
De mit változtassanak akkor rajta, hogy még AC maradjon? Akkor a Wolf 3D óta minden FPS rókabőr ha úgy vesszük.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Olyannyira 1:1 az Odyssey és az Origins...
..hogy kb. minden ugyanaz (engine, gui, mozgás, quest rendszer, inventory, stb) csak "görög" mapon...talán a párbeszéd-választási lehetőség és a hajókázós rész az, ami kicsit is új..
Azzal, hogy 1 hős helyett 2 közül választhatsz (bár Kassandra a canon, szóval végülis akkor annyira mégse) még rókabőr lesz a játék, az a pár új harci-képesség nem kifogás. Nincs értelme miről beszélni ha ezt nem érzékeled.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Ez reálisan úgy volna a korrekt ha a meglévő címek mellett igyekeznének újakat kidolgozni.
Sajnos erre nincs elég erőforrásuk, ez (is) a gond
-
rottenbull
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
LoL. Olyan a velemenyed, mint a seggluk. Tudjuk, hogy van neked is, megsem erdekel

-
Chapel
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ejha, kőkeményen megvan mindenről a (szarozó) vélemény, nem gyenge dolgokat tehetsz le az asztalra.

Az a fránya savanyú (elérhetetlen) szőlő.."Primal-el elő mertek jönni; mert egy telibehugyozott szar lett"
Nájjsz, percig nem mondom hogy topban van, de akkor jöjjön már az a fránya Elmúlt évek top 10 játéka lista ami a mestersége gyémántja, had tanuljon a kedves egybe gyűlt ostoba/semmittudó/tehetségtelen
Természetesen magamra gondoltam, elég ha én etetek...
-
laceszgamer
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
De épp ez az, hogy ha valaki epres fagyit szeretne, akkor nem fog megelégedni a csokissal, most az AC is ez és sok más is. Míg az eladásokon az látszik, hogy igenis van rá vevő, addig nem is nyúlnak bele gyökeresen a dologba. Ahogy épp AC-t említettem a saját részemről is, azért vezem meg mert tudom mit kapok kb és szeretem vele eltölteni az időt, ha a kövi AC-ból egy stratégiát csinálnának nem venném meg, mert persze gyökeres a változás de mégse az amit keresek.
Ez reálisan úgy volna a korrekt ha a meglévő címek mellett igyekeznének újakat kidolgozni. -
VikMorroHun
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Olyannyira 1:1 az Odyssey és az Origins, hogy az egyiknek sokkal jobban tetszik a főszereplője (még választhattam is, hogy melyiket akarom a kettő lehetőség közül), meg a harcrendszere, meg képességek, meg a küldetések, a másik meg szép. Kivéve a sivatagos részeket.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
laceszgamer
üzenetére
meglatjuk, egy reveal trailerbe nem latnek bele tobbet.
a szerianak (a gyakorlatilag elso resz FC2 ota) a karakterek az erossegei. ott volt Jackal a kettoben, ott volt Vaas es Citra a haromban, ott volt Ming, "az elefant feje", ott volt a FC5 ott fogonosza. Mindegyikuk kidolgozott, bonyolult karakter volt, celokkal, sajat moralis koddal es nem egyertelmuen megitelheto tettekkel.
meg egyebkent is, ilyen alapon Tina Turner is kilog a Mad Max 3bol

k-adi: lattam olyant is, akinek a primal a kedvence. en mondjuk azt kihagytam, de foleg azert, mert nekem a szerian belul a kedvencem tovabbra is az FC2, a primal meg kb annak az inverze.
a blood dragon is elegge bevallalos volt azert.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
"ettől független gondolom azért veszik meg az emberek, mert ez kell nekik,"
Igen, amíg nincs alternatíva, bár kétlem hogy nincs hányinger közben. Most nézd meg az odyssey-t.. kb. 1:1 az egyiptomos origins, persze megy a duma, hogy párhuzamosan fejlesztették, blablbalab.... a vége ugyanaz. És pofátlanul eladják a görögöset kicsivel több (most talán ingyenes) dlc-vel.
Amúgy meg másik példa: Vette mindenki az ájfost, aztán ma már nem annyira
Tehét lenne igény másra is a rókabőrökön kívül, ebben biztos, csak nincs tökös cég aki legyártja ezeket az új IP-ket. Vagy legalábbis sokkal gyakrabban kéne "kockáztatni"..csak mindenki a biztos-játékra megy a pénz miatt...de ez ne tévesszen meg, attól még igény lenne másra. -
snecy20
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Hát, erről minden eszembe jut, csak a poszt-apokaliptikus, disztópikus hangulat nem.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Nem sértésnek szánom, de a te kommented annyira 0, hogy nincs is értelme érdemben válaszolni rá.

Csak annyit tennék hozzá, hogy az első sorod amivel kezdesz: "Nem esünk el érdekes IP-től, mert nincs. Illetve minden új és érdekes ötletet beletolnak az aktuális részbe."
Na már ez nettó hülyeség.
Nincs új IP >> tehát elesünk új IP-ről. Az, hogy érdekes lenne-e az az IP, azt nyilván nem tudhatjuk, mert elméletben beszélgetünk most.... Illetve de, konkrétan nincs ember új splinter cell-re mert az összes erőforrásukat rókabőrökre fordítják. Ezt nyilván nem így, de ki is mondták még ősszel egyik interjúban. (vagy lehet egyik idei e3-as interjúban volt? nem tudom már..) Igaz, SC 7 nem új IP lenne, de a blacklist 2013as, tehát 8 éve nem jött új SC rész! Míg új FC mikor jött?? Na meg új AC?? Sorolhatnám.De hogy ne csak a semmibe puffogjak, most megnéztem a ma ki jött "Far Cry New Dawn: Official World Premiere Gameplay Trailer"-t... nos egy rage2 koppintásnak aztán tényleg qva sok értelme volt.
Egyértelműen látszik, hogy egymástól lopják az ötletet, ami gáz és egyben szomorú is, mert Ubi régen nem ilyen volt. -
laceszgamer
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Csak míg a statisztikák azt mutatják, hogy az embereknek bejön = van rendesen bevétel, addig nem fognak kockáztatni. AC-t én is megveszem mindig, ezzel úgymond beállok a sorba, de ettől független gondolom azért veszik meg az emberek, mert ez kell nekik, és míg mondjuk 10-ből 8 embernek kell addig lesz folytatás, és abba engednek több energiát, vagy inkább mondjuk úgy költségvetést.
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
laceszgamer
üzenetére
Az sem garantalt h egy új IP jó lesz.
Persze hogy nem. Senki nem lát a jövőbe. De próbálkozni kell időről időre. A probléma ott van most, hogy már évek óta alig mer bármely cég is próbálkozni és inkább mennek a "biztos" rókabőrre... csak ezzel az a gáz, hogy idővel tényleg ráunnak az emberek és akkor nagy gáz lesz.
Bár én már most unom a FC-t, AC-t is és ezzel még szerintem jó sokan vannak így.
-
AD4MINATOR
nagyúr
Profitorientáltak, mint minden más cég, értem én... viszont ne felejtsük el azt, hogy azért lettek híresek Ubiék, mert régen mertek kockáztatni és olyanokat letettek az asztalra mint sc, pop, r6, gr, stb.... akkoriban senki nem mondta, hogy ezek jók lesznek, de bejöttek..akkoriban nagy sikerük volt ezeknek a játékoknak, így meg is hízott a cég szép nagyra.
Ha pénzügyi szempontból nézem.... oké, nézzük onnan. Ha folyamatosan rókabőrökkel jönnek, ami már min. 5 éve trend, lásd mennyi AC, FC rész van már, stb... akkor idő után csökken a cég értéke, és hoppá már nincs annyi lé mint kéne.
Igen, ott ül a részvénytulajdonos testület...de ha a trend változik és a cég nem változik vele akkor hoppon maradnak és kimegy alóluk az a sok millio zseton..És igen, számomra is abszolút meglepő volt hogy pl a Primal-el elő mertek jönni; mert egy telibehugyozott szar lett, ennek ellenére van olyan akinek bejött.. eszméletlen... De amúgy az is rókabőr volt, más skinekkel, mappal...
-
hajbel
addikt
válasz
üzenetére
Én is kb. csak az ötös annyira nem tetszett, mert semmi újat nem mutatott, pl. én a hármasban szerettem a tornyokat. Sok sidemission jó volt mondjuk pl. az ufós, de a sok campfoglalás már unalmas volt. Ez az new dawn eléggé megúszósnak tűnik. Nem kell új mapet kreálni, csak a régit átskinelik. Remélem, hogy több féle és érdekesebb mission lesz és kevésbé kiszámítható történet.
-
törölt tag
Jó az engrm is zavart, de magàval a bossokkal nem volt szerintem gond.
Én minden percét élveztem a Gold Edition-nek. A 4-et a dublör megölése utàn abbahagytam. A 3 meg többször végigjàtszós volt. Az 1-2 neg ott pihen a Steam könyvtàrban, max egyszer voltak elindítva 10 percre.Ez a New Dawn meg max Joseph Seed miatt lehet érdekes.
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
laceszgamer
üzenetére
az eddigi antagonistak egy csecsemogyilkossagat istennel tulkompenzalo piti bunko, egy lecsuszott exkatona, egy sajat elfolytott melegseget szadomazochizmussal tulkompenzalo ugyved es egy szo szerint csereszabatos drogfuggo voltak a far cry 5ben. nekem tetszik ez az uj szin, nemi Citra / Vaas / FC2 utanerzesem van. FC4ben is az eyik kedvenc karakterem az kozepesen orult pap/fegyvernepper exhadur FC2 tulelo volt.
ez itt nem a polkorrektsegrol szol, ha nem szereted a valtozatossagot, akkor a far cry egyszeruen nem a te sorozatod.
-
laceszgamer
addikt
De az legalább jó volt, még ha ott is mentek ezek a tipikus politikai beszólogatások, mondjuk engem aztán végképp nem zavart, hogy épp mennyire van fontos szerepben nő, a film egésze jó volt, de itt már a traileren is annyira érezni ezt az izzadtságszagú erőltetést, hogy na csak azért legyen így mert most épp a polkorrekt cucc a " menő ".
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
energy4ever
üzenetére
na akkor bejott a far cry: fury road
-
laceszgamer
addikt
válasz
energy4ever
üzenetére
Na ez is majd ilyen 3000Ft-ps kategóriában jó lesz, egyszerűen nem jön át a hangulat.
-
XuChi
addikt
" néger raszta és nő, thank you "
A gyapotszedők terrorizálják a fehérnépet

-
válasz
laceszgamer
üzenetére
ééésss... Már nem érdekel. Igen, néger raszta és nő, thank you, but no thank you. Elegem van a polkorrekt szarokból, meg az erőlködésből. Viszlát FC!
-
GFerr56
aktív tag
Sziasztok!
Egy kicsit off, de látom itt van mozgás...szóval nem találok topic-ot (biztos van, csak vak vagyok) arra vonatkozólag, hogy vannak eladó PC játék szoftvereim DVD-n (pl. FC5 is), meg is hirdettem, úgy néz ki, meg is vennék. Jogilag érdekelne, hogy másnak se, de magamnak se okozzak ezzel felesleges gondot. Úgy tudom 2012 óta EU-ban legális. Valamennyi játék első tulajdonosa vagyok, amint említettem, adathordozón levő eredeti, jogtiszta játékokról van szó. Bocsánat az offért, az esetleges útbaigazításért köszönet!
Üdv
-
XuChi
addikt
válasz
energy4ever
üzenetére
Ez is berózsaszínesedett, mint a Rage 2. Szerintem annak próbál ellenfele lenni. Nekem így elsőre kuka....

-
energy4ever
addikt
-
laceszgamer
addikt
Vagy igaz vagy nem, de a borító alapján ha világvége után is fog játszódni nem a komolyan vevős stílusban fogja tenni.
-
Zsoxx
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Az biztos, mert az alatt még Crytek engine volt.

-
Zsoxx
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Hát egy új Splinter Cell jöhetne már. Unom a régieket negyedszerre is újrajátszani.

-
Chapel
addikt
Nincs tuti. Az egyetlen jel, hogy vannak sorok a kódban amik a pc graf beállításokra vonatkoznak, illetve szintén itt található nyom az oculus támogatásra. De láttunk már ilyet és mégsem lett belőle pc játék, szóval ahogy a R* is mondta:" Majd mi szólunk ha lesz valami."
-
Dvix
senior tag
Az Ubi játékokat pont annyira bojkottálni kell megjelenéskor, mint az EA, Bethesda vagy a Blizzard-Activison játékokat, kivéve persze ha totál leárazzák őket.
Az hogy meg mindenből van Gold, Platinum, meg Ultimate Editition hogy minél jobban fejjék a népet az gusztustalan. Amilyen nyilatkozatokat tesznek a közönségük felé médiában, meg pláne megérdemelnék, hogy csak 1 és 5 Euró között kelljenek el a játékaik. 
-
tibaimp
nagyúr
Inkább valami jó kis western-es kellene!! Tuti aratna.
-
törölt tag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Én a 3 -nál döntöttem el, hogy a további részekkel már nem fogok játszani. Számomra az egyedüli pozitívuma Vaas karaktere volt.
-
GodGamer5
addikt
Nem kéne már erőltetni a sablon Ubis open world játékokat, főleg ha tényleg posztapokaliptikus lesz.
-
Polllen
félisten
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem esünk el érdekes IP-től, mert nincs. Illetve minden új és érdekes ötletet beletolnak az aktuális részbe.
A Far Cry egy FPS széria teljesen eltérő történetekkel, a kivitelezés az, ami hasonló. Pl. nekem ugyanúgy tetszene az FC3, ha Őrültek szigete néven adták volna ki...Ebben semmi szégyen nincs. Van egy vásárló réteg, aki ugrik a Far Cry névre. Márkahűség máshol is van, erre minden cég épít.
Meg van az a vásárló réteg, aki szereti az FPS-t. Ezeknek az embereknek nem számít a cím, csak a tartalom. Ők meg kapnak egy egészen jó lövöldét.Szerintem teljesen felesleges azért huhogni, mennyi játék jelenik meg Far Cry néven... Ezt majd akkor cserélik, ha az emberek megcsömörlenek a névtől. De akkor sem fogsz más FPS játékot kapni. Brand váltás lesz, semmi több.
GodGamer5
Én örülök, hogy van ilyen is. Bizonyos esetekben szórakoztatóbb, mint a cső FPS. Pl. a Rage-nél nagyon hiányzott a mozgástér.
-
laceszgamer
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Az sem garantalt h egy új IP jó lesz.
-
Chapel
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Nem nonprofit cégek ezek. 100 vezetőből 99 inkább a biztos fixre megy sem mint kockáztat.
Nem védeni akarom, de ilyen az üzleti élet ha pénzügyi szempontból nézem - és hát mi más lenne az ő érdekük akkor elég egyértelmű döntés. Ha az én zsebemben lévő milliókról lenne szó én szívesen kockáztatnék és kipróbálnék valami újat időről időre, de ott ül a részvénytulajdonos testület, azok meg ált nem éppen a merészségről ismertek; főleg ha ott van kézben a tuti fix bevételes rókabőr n+1.Számomra az abszolút meglepő volt hogy pl a Primal-el elő mertek jönni; egy Far Cry sorozat mellett ez igenis extrának számít - igen ua a motor és játékelemek, de ma is szemkápráztató és kellően változatos a táj ezt meg kell adni neki.
Nem mondom, hogy ne lehetett volna jobb, de én spec már annak is örültem hogy lett. Élveztem. -
ScomComputer
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére

-
AD4MINATOR
nagyúr
Nem is értem páran minek jönnek ide fanyalogni. Ha nem érdekel vagy nem tetszik a játék nem játszol vele
Na igen, alapvetően ez lenne a megoldás... kivéve ha egy nagy cég erre pocsékolja az erőforrásait (meg a többi rókabőrre, pl. AC, WDogs, stb.), mert ebben az esetben egy új érdekes IP-től esünk el egy ismert rókabőr miatt.
Alapból sem szép a rókabőr a játékiparban, de amikor egy nagy cég teszi ezt aminek lenne erőforrása egy más újat alkotni akkor duplán szégyen.
-
syberia
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére

-
ScomComputer
veterán
válasz
laceszgamer
üzenetére
Igen ez így van,nekem is az jött be a legjobban...

-
atike
nagyúr
Hátha jó lesz végre megint...

-
laceszgamer
addikt
válasz
ScomComputer
üzenetére
A 3 azért közel volt hozzá.

-
ScomComputer
veterán
Jöhet itt szász meg ezer is azt a "filinget" amit az első rész hozott soha nem fogja visszaadni....

-
laceszgamer
addikt
Na ez igaz, hogy nagyon ráálltak erre a " gerincre ", mondjuk így belegondolva jobb is addig, hogy nem lesz új PoP mert abból is létrehoznának egy hasonló open world címet, az nagyon nem állna jól neki.
Egy új BiA is jó lenne, de az sem valószínű, hogy manapság lesz, ha még egyáltalán náluk vannak a jogok. Valiant Hearts-ból viszont tényleg jöhetne egy folytatás, az tényleg nagyon jó kis játék volt, akár új történettel, vagy valahogy folytatni az elsőt, csak gondolom ott hiába kapott jó értékeléseket, nagyon rétegjáték volt, és a bevételek elmaradtak attól ami ahhoz kéne, hogy folytassák.
-
Chapel
addikt
Moslék?
Teljesen korrekt látványvilág és járműfizika, 1. rész óta csak javul, én spec szeretem őket, idővel elő-előveszem egy újabb kijátszásra. Nincs megkötve a kezed a legtöbb esetben, repetitív, ez igaz, de még igy is izgalmasabb/látványosabb a sandbox világ mint más (persze nem Gta szintű, de nem is várja ezt senki).
2.3.4.5 rész sztem teljesen rendben (1-2 buggal találkoztam amik nem vertek a földhöz; a 2. részben lévő map mérete, látványa eső, tűz fegyver hiba sokat dobott) a Primal pedig kellemes színfolt volt a tucat fps tengerben.Értem én, nem mindenki levese, de hogy moslék..?
Elképzelni sem tudod mi lehet a közepes vagy top kategória Nálad ez alapján.
-
Silenzio
addikt
Az irodalomban talán, de filmben nagyon kevés a jó alkotás a MM, MM2 és MM4-et leszámítva. Mi van még? Halálhozó 3000?

És mi van játékban? Nem szeretem a Becseda Fallout-játékait, lelketlen szemétnek tartom mind a New Vegast kivéve. A Mad Maxtől is többet vártam, a felénél már nem mutatott újat és maxra volt fejlesztve... Max. A Rage pedig számomra egyenesen egy rakás szar volt. A Wasteland 2 nem volt rossz, sőt, de az is már 4 éves. Úgyhogy jöjjön csak.
-
XuChi
addikt
És igen, egy újabb UBI moslék..yeeeesss

-
-
syberia
veterán
Far Cry 2 sokkal realisztikusabb volt. Nekem a nagy kedvenc az első rész, de a FC3 is nagyon ott volt a szeren hangulatban és grafikában is. Sőt még a 4. rész is eléggé beszippantott, már csak a Primal-t kéne kitoljam.

-
Gery9112
őstag
válasz
laceszgamer
üzenetére
Az nem mostanában lesz, az Ubinak évek óta csak toronyszinkronizálós, területfoglalós családgyilkos Zs kategóriás sztori jön össze open world környezetben. A Beyond Good and Evil 2-től is tartok pont ezért. Talán a Valiant Hearts meg a Rayman Legends volt az utolsó igazán értékelhető játékuk, ami más volt mint a többi open world címük.
-
utomi
senior tag
Nagyon várós. Nem is értem páran minek jönnek ide fanyalogni. Ha nem érdekel vagy nem tetszik a játék nem játszol vele. A Far Cry 5 is nagyon rendben volt, kivéve a nehézséget mert azt nyugodtan lehetne feljebb tolni. Egyébként is kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az FC5 Ending után. DLC is lehetne de abból már volt három, szóval szerintem ez inkább rendes folytatás lesz de majd kiderül.
-
laceszgamer
addikt
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
AC-vel szerintem nincs különösebb gond most, PoP-hoz meg akkor nyúljanak, ha nem akarnak megint rajzfilmes környezetet vagy amolyan " Tescos " rebootot összehozni mint az utolsó.
Vegyék alapul a WW-t, nem a semmiért tartják azt a legjobbnak a TSoT trilogiából.
-
.LnB
titán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Ne várj battleroyal-t, ahhoz nem elég ha csak a textúrákat cserélik le.

-
hombre[EU]
nagyúr
Nem kéne erōltetni

-
laceszgamer
addikt
Első dolog ami beugrott a video alapján Terminátor 3 utolsó képkockái...

Amúgy alapnak jó lehet az atomháború utáni világ kérdés, hogy képzelik el pontosan, ha 99%-ban sivatag lesz minden az annyira már nem bejövős, de valami kicsit " élőbb " világgal egész jó alap lenne

-
Fitzgerald
veterán
Ja az első rész irgalmatlanul jól nézett ki a maga idejében, annál a résznél amikor az elején kiérsz a szabadba mindenki letette a haját. Amúgy meg abban a játékban éltem meg először azt, hogy az AI árkon-bokron át üldözött hosszú ideig a mapon keresztül járműben, illetve gyalogosan is. És nem azért mert átlátott a tereptárgyakon, hanem volt valami "situation awareness" rutinja vagy mi a rák. Ha elbújtál, akkor kerestek, egymásnak óbégattak hogy éppen mi történik. Volt egy hangulata. A sztori mondjuk tényleg elég lol volt, meg a szörnyek is idiótán néztek ki, de akkoriban ezek tökre nem izgattak senkit.
-
hajbel
addikt
Gyorsan jön, a moslék ötödik rész után egy újabb megerőszakolása a franchisenak. Hajbrá Ubi!

-
törölt tag
Hajam eldobtam az 5 endigektől
Ha DLC ha Spin off ide vele. 
-
wolfman
veterán
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Sajnos szerintem nem fog. Ahogyan a BF széria se. Kész van a motor, picike foltozás és mehet is a futózalagra. Szerintem gusztustalanul lelketlen és kreativitásellenes, de amíg van bevétel, van folytatás is.
-
AD4MINATOR
nagyúr
persze nem egy újabb splinter cell vagy prince of persia.... neeeem.... egy újabb fc klón... ez inkább dlc lehetne....tekintve az 5. nuke ending-jét jól meglovagolják... kíváncsi vagyok mikor dobnak bele battleroyal modot is..

Legalább remélem az ac és gr is pihenni fog egy ideig most.
-
energy4ever
addikt
A Far Cry Primal, es a Far Cry Blood Dragon sem DLC lett vegul.
(#12) Latza:
A Rage-ben, vagy a Falloutban "Zombikra" lovoldozol?
-
Latza
aktív tag
Most őszintén. Mire lehet lövöldözni atomvillanás után egy nyílpuskából kilőtt fűrészlappal? Csak nem zombikra...? Költői kérdés volt...

-
Zsoxx
őstag
Szerintem ez csak egy DLC lesz.
-
D.Va
őstag
Hát nálam még mindig a Far Cry 1 az etalon. Anno nem csak kiemelkedő grafikája volt, és úttörő a hatalmas nyílt világgal, a többi játékhoz képest, de a bugyuta sztori ellenére a hangulata és a poénos szarkasztikus párbeszédei (sokszor amiket távcsövön keresztül lehetett hallani az ellenfél katonáitól) egyszerűen zseniálissá tették a játékot... [link]
2-3 évente mindig előveszem a legelső részt...

Anno milyen tátott szájjal néztük ezt... [link] -
v.e.s.
csendes tag
Épp tegnap fejeztem be az ötödik részt,holnap pedig meghozza a Télapó az új rész bejelentését,ráadásul apokaliptikus köntösben.

-
Várós, még jó is lehet!
-
mike1334
veterán
Kemény lenne, ha átvennék a posztapok stílusban a vezetést a Fallouttól. Kár, hogy az FC széria nem nagyon követi a beszélgetős rpg vonalat..
-
Rodi 4.80
senior tag
Ez simán lehet az 5. rész folytatása. Tök jó lenne egy Primal szerű FC. Csak ne egy olyan préri-lövölde legyen mint az 5. vagy a GR Wildlands, hogy 10 métert nem lehet menni anélkül, hogy rád ne lőne valaki.
-
rottenbull
őstag
Minel hamarabb annal jobb.
-
[CsuCsu]
őstag
Nekem az lenne a hir, ha nem keszulne. Futoszalagszeruen jon ez mar.
-
Lacek89
tag
Végre. Régóta várok már egy posztapokaliptikus játékot Dunia engine-nel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)