- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Erdekes kerdes, fogalmam sincs.
. Mar 10 evvel ezelott elhangzott, az informacio lesz az egyik legmagyobb ertek a vilagon. Akkor nem ertettem, most mar azert vilagosodik, hogyan is ertendo ez
.
Addig, amig az agy a tarolo egysege a latottaknak, nincs gond a mesterseges szemeknek. Ebbol a tarolobol egyedul a szemely tud informaciot vissza nyerni. Nah jo, vannak modszerek mikor mas is ki kenyszeriti
.
De tenyleges adatlopas hitelt erdemloen nem lehet. Mikor ez egy el idegenitheto kivonhato tarolora tortenik, es masok hozzaferese lehetseges, majd azt kozze teheti, mar atlepi a szemelyes jogokat. Szerintem valahol itt lehet a hatar. -
L3zl13
nagyúr
Érdekes, az augmented reality kapcsán eszembe jutnak a különböző cyberpunk regények és filmek amiket olvastam/láttam. Sok etikai kérdést feszegettek bennük, de ez a fajta adatvédelem nem volt köztük.
Vajon a mesterséges szemeket is betiltják majd az utcán mert félnek attól, hogy mit rögzít a használója? -
Hiftu
senior tag
válasz
enginev3.0
üzenetére
Inkább azért, hogy ne verjék meg a felhasználót. Persze ehhez el kell juttatni ezt az infót az adatfelhasználás miatt aggódókhoz is. Gyakorlatilag ettől még ugyanúgy megverik az embert, csak a Google most már mossa kezeit.
-
enginev3.0
félisten
adatvédelem miatt aggódók miatt tették bele.
-
csongi
veterán
Egyenlore maradjon is ott! Es sikeres hasznalatot hozza. Megvan a terulete ahova kell, az utcan nem szivesen talalkozok vele. Nem az eszkozzel van a baj, hanem a rogzitett adat felhasznalasava.
. -
Tigerclaw
nagyúr
De jó, hogy minden milliwattért küzdeni kell, erre rá kell tenni egy visszajelző led-et...
-
dajkopali
addikt
mivel elég visszafogott a Google kommunikációja erről a termékről - gyakorlatilag: nincs is -, nem lehet tudni, de megalapozottnak tűnik, hogy a szemüveget nem hétköznapi felhasználásra szánják (legalábbis most még nem), hanem szervezeteknek, vállalatoknak, intézményeknek - egyelőre
-
HaJózsi
aktív tag
Ez az egyszerű halandó konzumerek számára elérhető lesz?
-
joghurt
addikt
Látom, ha valaki már gyárilag szemüveges, az a Google szerint továbbra is akassza fel magát...
-
dajkopali
addikt
válasz
kazsmerlaca
üzenetére
az FCC belinkelt weboldalán vannak
-
kazsmerlaca
senior tag
"Képek a Google új szemüvegéről"
Képek? Hol vannak a képek? Csak 1 kép van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Hálózatokról alaposan
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- YouTube
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Le Mans Ultimate
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FHD/IPS
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Cam I Garancia!
- 280 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Mar 10 evvel ezelott elhangzott, az informacio lesz az egyik legmagyobb ertek a vilagon. Akkor nem ertettem, most mar azert vilagosodik, hogyan is ertendo ez