Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cheatergs
senior tag
A játék jó. Kedvelem.
Időnként én is visszajárok.
Remélem, h a későbbi kiegekben még több act lesz, még magasabb szintek, még több fegyó és skill.Azonban általános észrevétel, h mihelyt kiemelésre kerül egy népszerűbb gamma hibája (ki miatt tart annak), arra kapásból ugranak hárman megvédeni, beszólva az illetőnek (fehér folttal a háttértudását illetően). Na, ezt nem kedvelem.
Szeretem az összetett játékokat, és pont emiatt rühellem a mai egyre egyszerűbbeket.
Igen, én is el szoktam nézegetni a skillfát, h ha másik karival indulnék, annak milyen lehetőségei lennének. Részemről ennyiben kifújt a gyakorlati haszna.
Vsz a kariidegen skillek kergetése rengeteg fölösleges skillpontot elvesz az odavezető úttal, miközben a dedikáltak üresen állnak, holott azok biztosítanák a lényegi fejlődését.
Mégse barmozom le azt, aki ezt választja. Ha ő azzal jobban tud érvényesülni, v kíváncsiságból hajt rá, érdekesebbnek tartja, akk tegye. Am sincs köze hozzá másnak, h ő mit választ.
Viszont, h ezt a semlegességet a kritikus szemléletűekkel szemben miért nem lehet megtartani...Én másként látom a hardcore fogalmát.
Egy játék nem attól hc, mert nehéz. Hanem mert észt igényel, még jobb esetben komplex. A WoW-ban is lehet egyedül nekimenni a millió hp-s bossoknak, kifejezetten nehéz lesz, ám ettől még sehol nem hc.Imo a casual sem egy töredék iq-jú agyhalott, hanem időhiányos emberke, aki hamar akar sikereket elérni, mert van fél órája aznap kikapcsolódni. Ez egyszerűsített játékmenetet követel, mert nincs módja egy képernyőn fél napot tölteni, és melóhelyen filózni a perkek elosztásán.
Ez egybevág a kiadók érdekével, mert azoknak a egyszerűbb az olcsóbb, hát nyomják ezerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink) (2 4K felbontás)
- iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4271
- Panasonic Toughbook FZ-55 1. gen i5-8365u szép állapot, törött kijelző
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest