Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#66) #65675776 válasza szaszlaci (#46) üzenetére


#65675776
törölt tag

A táblázat le felejti figyelembe venni a cukrokban oldott kristályvizet például. Emiatt is szeret pl a karamellaital szétválni, mert a hozzáadott emulgeálószer mennyiségénél csak a hozzáadott vizet veszik figyelembe, a karamellben maradó kristályvizet nem. Emiatt pedig felborul az egyensúly. Karamell esetén egyetlen beszállító sem vállal garanciát víztartalomra, de mégcsak meg sem szokták adni. Így meg számolni sem lehet vele.

UHT tejeknél semmi rossz nem kerül a levegőből a dobozba, mert az a levegő a dobozba sterilizálás után kerül. Azaz magát a levegőt sterilizálják.

Cathfaern: Márcsak azért sem menne szinte senkinek sem a vakteszt, mert pasztőrkonstrukciónként eltér, hogy milyen íze lesz a tejnek. Más íze lesz a sima triplafalú csöves hőcserélőn átkergetett tejnek, mint a mikrocsövesen, és megint más íze van a közvetlen pasztőrözöttnek.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.