Új hozzászólás Aktív témák

• Peterson_

addikt

válasz mrlujoak #161 üzenetére

Figyelj, én nem vitattam, hogy Te, vagy a másik kolega ért a témához.
    Ugyanis sokat, jót és segítőt szóltok hozzá.
    De ha a gyártónak nincs, és el sem várható, legalább nektek legyen Önkritikátok, mert tényleg kissé elfogultan véditek a Sonyt és akár alap nélkül is.
    Attól hogy van hivatalos infó, az még lehet humbuk.
    És nem, nem az a bajom, hogy technikailag nem jött össze a frissítés, hanem az, hogy pl a játékgyártók felé sem nagyon tesznek szerintem lépéseket, legalább a play only címek mehetnének.
    Ok, nem kis munka.
    És a cég fejével gondolkodva nem is nagyon érné meg.
    De most ilyenek, hogy GB hibajavítás, ps store etc etc...na komolyan indokold meg, hogy miért nincs.
    Pedig ezek nem olyan nagy dolgok...és azt sem lehet mondani, hogy majd idővel, mert idő az volt.
    Ennek ellenére örülnék, ha akármikor pótolnák ezeket.
    Én még csak azt sem mondtam, hogy bármelyik gyártó pengébb lenne frissítések téren, úgyhogy kár így begőzölni...
    Arra reflektáltam első sorban, hogy mindenki sír a JB miatt, amikor van nekik ICS legalább...
    A hozzáállás, amikor értelmeset nem tudok mondani, hogy vegyél ezt meg azt, meg nem engem minősít:N
    Én nem akarok...de amúgy a fent említett értelmes fórum beszélgetés pont az ilyenek megértésén vagy nem megértésén múlik.
    Szerintem természetes dolog, hogy vannak ilyen igenyeim,- vagy mivel fizettem érte, (igen a beígért dolgokért is)elvárásaim.
    Hogy ezt nem tudod hova tenni arról megint nem én tehetek.:(

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés