Hirdetés

2024. április 21., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) Kalandor


Kalandor
HÁZIGAZDA
LOGOUT blog

:)

[ Szerkesztve ]

(#2) Alusky


Alusky
aktív tag
LOGOUT blog (1)

Hát igen, a macskát körülményes kerítés mögött tartani így szaporodásilag sokkal aggasztóbb, jóval nagyobb értelme is van ivartalanítani a rivális társállat kutyával szemben. A mindent széthugyozásról nem is beszélve, mikor csak úgy fröcsög az autó, kapu, járda melletti bokor oldalára, elejére az édeskés, vastag torokmaró bűz. Aztán csak pislogsz, hogy otthon mi ez a szag a nadrágon, mihez értél hozzá véletlenül. :DDD Vagy a kutya feje, mert beledugta abba a bokorba.

Kutya ebből a szempontból ezerszer élhetőbb ivarosan, sokkal kevesebb gond van vele, cserébe több az időskori betegsége.
Facebook csoportokban ne terjeszd azért, hogy született 4 alom is korábban, mert megnyúznak érte az önjelölt gyorstalpalós harcikommandós kiképzésű fotelállatvédők. :K

[ Szerkesztve ]

Automata váltósként a legjobb barátom az akkumulátor.

(#3) Jack Hunter


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog

Kalandor:.
Ez tényleg így van, kutyát kevesebbet dobnak ki mint macskát. Tökéletes világban nem dobnánk ki egy állatot sem, de a világ nem tökéletes, és vannak rossz "emberek" akik csinálnak ilyet. :(

Alusky:
Nem vagyok aktív tagja semmilyen közösségi oldalnak, sajnos mostanában még a Logoutnak sem. Persze elkerülni nem lehet, de nem használom, ha nem muszáj. (Kivéve Logout.)
Minden állattal van valami nyűg, a gazdi felelőssége, hogy ez mennyire befolyásolja a környezetét. A négy alom, összesen kilenc cica pedig jó gazdira talált, és ezért is lett ivartalanítva a macsek, mert többet már nem tudtunk volna hova tenni. Szeretek mindenféle jószágot, itt van nekünk Buksi, a loboncos keverék, anyuméknál a 4 macska, melóhelyen a sok marha, mindegyiknek kell a törődés, vannak velük gondok, de nélkülük kevesebb lenne a világ.

(#4) hcl


hcl
félisten
LOGOUT blog

Nagy respect a mentésért :) :R

@Kalandor : De olyan is van, hogy hozzád költözik, teljesen önállóan :D

[ Szerkesztve ]

Mutogatni való hater díszpinty

(#5) Narxis


Narxis
nagyúr

Hatalmas Respect mindenkinek aki kóbor állatot fogad be és/vagy menhelyről visz haza állatot! :R

Thanos was right.

(#6) Jack Hunter


Jack Hunter
csendes tag
LOGOUT blog

Eleinte tényleg azt hittem, én mentettem meg őt. Aztán rádöbbentem, sokkal inkább ő mentett meg engem. Még a családot is összehozta, hiszen ritka az olyan hét, hogy ne mennék anyumékhoz.

(#7) DrBubo77 válasza Jack Hunter (#6) üzenetére


DrBubo77
addikt

Jó volt olvasni a történetet. Boldog szülinapot neki! 😻

ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)

(#8) kcsa


kcsa
veterán

Nem kell csak 14-re készülni, a mi útszélről mentett macskánk 18 évet élt meg, persze utolsó egy-két évében már meglehetősen süket volt az öreglány, emiatt mindig kiabált :DDD

(#9) DrBubo77 válasza kcsa (#8) üzenetére


DrBubo77
addikt

Ezt jó olvasni. A mi macsekunk még csak 1 éves lesz. Szeretnénk, ha sokáig családtag lenne.

ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)

(#10) ncc1701


ncc1701
veterán

Miénk 18 éves, tökéletes, patika állapotban van. :) Jön-megy, játszik, ugrik, vadászik, szalad. Mindig is sokat aludt, így ebben nincs változás.
Kőbányai talált fekete macsek, családi házas ki-bejárós, de fél éves korában ivartalaníttattuk.

(#11) letepem


letepem
aktív tag

Réges régen, majdnem lett egy macskám. Elvesztettem a kutyámat és valahogyan hozzámszegődött egy fehér-szürke, tarka macsek. Hazaértem, jött. Elmentem, kapuig elkísért.
Hozzáteszem sohasem voltam nagy macskafan, de valahogy ez a kis szőrös megszerettette magát...

Körbekérezősködtem a környéken, hogy hiányzik e valahonnan és nemleges válaszok után el is neveztem.
Kornél volt a neve. :) Hezitáltam, hogy kell e nekem jelenleg állat, viszont viszonylag hamar eldöntöttem munkából épp haza jövet, hogy ma lesz a napja, hogy megkap mindent is, amit kell az orvostól.

Megjegyezendő, hogy Kornél lelke val'szeg egy kutyáé volt, mert hallgatott a nevére jött ment, ült "parancsra".
(Én sem hinném el mástól.)

Vissza storyhoz: szóval hazafelé menet láttam, hogy valami nincs rendben. Macska vérbefagyva fekszik. Sajnos evett valami károsat, vagy megmérgezték.

Azóta is etalon a macsek, igaz, hogy 3-4 napig, de volt egy macskám és sajnálom, hogy őt nem sikerült megmenteni.

Kornél <3

látok, hallok, érzek és gondolkodom.

(#12) mefistofeles

Szép emlékeket hoztál ki belőlem.......
Még siheder koromban volt egy macskám. totálisan fekete volt és Ossiannak hívtam. Gyerekek nem viccelek, az okosabb volt bármelyik kutyánál! Volt, hogy a szomszédot "rávette," hogy beengedje a kapun. AZ egy csoda macska volt! Aztán egyszer elment és sosem tért vissza... ma sem tudom mi történhetett vele.
Alapjában azért szeretem jobban a macskát a kutyánál mert önérzetes lény. A kutyádba ha belerúgsz, oda jön és elkezd nyalogatni, Egyszer véletlenül ráléptem Ossian lábára, két napig ha meglátott félre vágta a fejét és peckesen elsétált. Mindenkihez bújt, velem nem állt "szóba" haragudott rám........

Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.