- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
ladybug
őstag
[link]
Sütöttem egy kis pogácsát.
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Ma csirkebrassói volt sült krumplival.
-
ladybug
őstag
Mai ebéd: Csirkehúsleves,utána rántott sajt és rántott csirkemáj párolt rizzsel, savanyú uborkával.
Tegnap vacsorára pedig összedobtam egy kis smarnit (császármorzsát). -
ladybug
őstag
Mai ebéd: babos tészta. Baranyaiak számára biztos nem ismeretlen.
[link] -
ladybug
őstag
Mai ebéd: rizses hús.
[link] -
ladybug
őstag
Ma cukorborsóleves lesz és szilvásgombóc.
[link] -
Beszéltek itt a szalonnáról. Én meg megkívántam egy szép darab abált szalonnát pirospaprikásan-fokhagymásan, puha kenyérrel. Mindössze 2 probláma van vele, az egyik, hogy nincs itt koleszba, a másik hogy közvetlenül lefekvés előtt nem biztos, hogy ilyet kellene enni.
-
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #94 üzenetére
Parasztbácsi már megszokta a zsírszalonnát, és valljuk be, olykor olykor finomabb is, mint a száraz csirke
Igaz ami igaz, neki kell az energia, egész napra, az tuti. -
parandroid
félisten
A gyúrósok nem jó példa, ők úgy állítják be az étkezésüket, hogy minél jobban kiegészítse a mesterséges táplálékkiegészítőiket.
Amúgy kíváncsi lennék a beszélgetésre, amikor a paraszt bácsinak is előadod az ötletet, hogy a második reggeli felese után nem a zsírszalonnát kéne betolnia fehérkenyérrel, hanem száraz csirkemellet párolt zöldségekkel, mert az egészséges, és kerülni kell a szénhidrátot.
De úgy nagyjából egyetértek veled.
p -
tildy
nagyúr
-
ladybug
őstag
-
törölt tag
resztelt májat szoktál csinálni? pulykamájból szoktam, mert az láááágy.
Dínsztelt hagyma, rá a máj, bors, meg bors, és egy kis bors. Mikor kezd összepirulni, akkor pici vörösbor, pici majoranna, és egy pici pirospaprika. Mindezt krumpipürével
Ha pl a gyerek vérszegény, akkor célszerű ezzel (is) etetni, persze minimális fűszerrel, mert intenzív az ízvilága, és sok vasat tartalmaz. Koleszterin-problémával nem feltétlen javasolt egyszeri étkezésre kiló fölött fogyasztani belőle -
törölt tag
Ilyen, hogy egészséges étel, ilyen önmagában nincs. Van egészséges életmód, ahol megválasztod az étkezést a tevékenységhez.
Sarkított példa: a saláták meg zőccségek egészségesek, sovány fehérhússal. Namost aki megy szántani, az megehet 3 kiló salátát, semmi. Oda bizony reggelire kell a 30 deka kenyér meg a 20 deka szalonna. És nem egészségtelen, mert a szervezet lebontja, felhasználja, beépíti.
Reggelire be kell zabálni, mint állat, mert egész napra kell a kalória a gondolkodáshoz, és a stresszhez. Aztán visszafogott ebéd, és minimális vacsora.
Szóval nem legelni kell, mint a kőszáli kecske, hanem mindig meg kell választani az étkezési kultúrát a tevékenységhez. Ülőmunka: kevés kaja, sok rost. Erős gondolkodást igénylő munka: nem sok kaja, némi rost, sok cukor. Pörgős, stresszes munka fizikai igénybevétellel is (futkosás): bőséges reggeli, valami kis ebéd, lájtos vacsi. Kemény fizikai munka: zabáljál, mer' elvisz a szél.
Más: egészségesen szeretnél élni? Egyél halat, sült zöldséget, rizst, salátát, csirkét, és havonta egyszer egy botrányosan nagy adag borsos bélszínt, egy liter vörösborral. -
törölt tag
de ha a felét vesszem mindenből, akkor egyszerűen nem tudom leküzdeni azt az érzést, hogy kevééééés lesz.
Így sikerült jó 3 kiló marhalábszárból pörköltet főznöm 10 emberre. Elvileg 30 deka/fő. Gyakorlatilag meg még harmadnap is ettünk belőle -
tildy
nagyúr
válasz
parandroid #82 üzenetére
A negyven palacsintától
Hát kiadósnak kiadós, az egészségességében már annyira nem hiszek -
Sajna újabban szembesülök a Tildy által felvetett problámával. Otthon kb 10-éves korom óta önállóan főzök, ha anyu megkér. Eddig ezzel nincs is baj, de általában 4-5 személyre főzök.
Namost barátnőmnél is szinte mindig én főzök (méghogy csak a férfiak szívéhez lehet eljutni a hasukon keresztül), barátnőm amúgy sem eszik túl sokat így általában 2-3 napi adag van az edényben, mert nem bírjuk megenni ketten. Már próbálkoztam azzal hogy mindenből sokkal kevesebbet teszek bele de akkor 3 evést kifutott. Egyszerűen még nem tudtam rájönni, hogy tudnék 2 személyre főzni úgy, hogy ne maradjon ki egy fél hadseregnek való kaja.
-
ladybug
őstag
Mai menü: párolt rizs hirtelen sült csirkemellel+párolt gomba és/vagy almás-tormás saláta.
-
tildy
nagyúr
El fogtok hízni...
-
Templ@r
tag
Szerintem majdnem jol gondolod, azzal a különbséggel, hogy egyik serpenyőbe tészta be, várakozás, mikor már kész az egyik oldal, akkor át a másik serpenyőbe, a menetközben megürült serpenyőbe tészta be és repeat elölről. Így adott idő alatt (2x - 1) mennyiseget tudsz kisütni 2 serpenyővel.
-
ladybug
őstag
A palacsintákat már egyre gyorsabban ki tudom sütni. Max 1 óra, és 2 palacsintasütő elég ahhoz, hogy 50-60 db palacsinta mosolyogjon a tányérról. Még úgyis, hogy Réka ott üldögél vagy totyorog mellettem.
Recepteket szívesen teszek be, ha megmondjátk, éppen mi az ami érdekel benneteket.
Nos, ma a szokásos rántott husi is elkészült. Mellé párolt rizs és párolt krumpli volt. Készítettem salátát is hozzá, hogy egy kicsit feldobjam az ízeket.
Saláta: fejessaláta csíkokra vágva, sárgarépa, alma lereszelve, lilahagyma felkockázva. Öntet: kefír vagy tejföl, majonéz, ketchup és só összekeverve. Néha teszek bele almaecetet is. Ezzel nyakonönteni a zöldségeket, és eheted is. Önállóan vagy husi mellé köretnek is nagyon ízletes. -
Templ@r
tag
Pizzát, meg ne rendeljetek, hanem csináljatok!
Tésztához recept (ha valakinek van kedve elkészíteni):
Fél kiló liszt, 1 csomag szárított élesztő, 1 teáskanál só, 1 teáskanál cukor, 1 késhegyni őrölt kömény, 1 késhegyni őrölt korinader, másfél deka zsír - ez kb egy púpos evőkanál, 2 tojás, oregano érzés szerint. Por, örlemény alapú összetevőket nagy keverőtálban összekevered, majd a zsírt és tojásokat belerakod és negyed liter kézmeleg vízzel felöntöd, összegyúrod, majd kétszer fél órán át keleszted (első fél óra után újra gyúrod a tésztát). Én általában felfűtőm olyan 50 fokosra a sütőt és ott kelesztem.
Ja és olyan sütőben érdemes nekikezdeni amiben van hőlégkeverés és képes vagy 250 fokot előállítani.
A tészta 2, kb 35 cm átmérőjű pizzához elég.
[Szerkesztve] -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid #64 üzenetére
A blogban kellene egy ilyen sorozat, hogy ''Legjobb receptjeim''.
Vagy: ''Bugos receptek''
Esetleg: ''Recept, bug, élet'' -
törölt tag
-- szerző kérésére törölve - rudi --
-
Whaskes
senior tag
szerintem ételt főz. lehetőség szerint ne mozogjon.
-
dragonfx
veterán
Ezt nem hiszem el
Én életembe nem láttam ennyi palacsintát itthon.Muter csinálja a legfinomabbat, de van 2 szépséghibája a dolognak, hogy fehér holló gyakorisággal csinálja, akkor is keveset
Amugy én is a kakósért voltam oda, teljesen addig míg meg nem kóstóltam a fahéjasat
Baxxus de fincsi lehet tűz forró palacsinta, belerakni a jéghideg pudingót, és harapód, meleg-hideg....nyam nyamm.....jó persze a gundel a legfincsibb dehát azt otthon megcsinálni..... -
ladybug
őstag
Megsütöttem a kis 40 db palacsintát. Volt kakaós, túrós, lekváros és pudingos is. Almásat nem volt időm sütni, pedig az a kevencem.
-
ladybug
őstag
Így van. Olyan a tésztája,mint a nudlié, csak kicsit lágyabbra kell keverni, hogy kanállal szaggatható legyen.
Na, most a hagymát olajon megpirítod, és teszel rá pirospaprikát és sót. Ezt a masszát beöntöd a tepsi aljába, és jöhetnek rá a szaggatott dödöllék. Ezeket megforgatod ebben a hagymás-paprikás szaftban, és be a sütőbe kb félórára. Finom ropogós lesz az alja. Kiszeded tányérra mellépakolsz eg nagy adag tejfölt, és eszel mellé finom csemegeuborkát. Nyáron pedig fejessalátával nagyon finom.
Egyébként én ma maradék krumplipüréből készítettem. Nem szeretem kidobni a maradék ételt, és igyekszem vmibe, vagy más ételként felhasználni. És finom lett így is. -
dragonfx
veterán
válasz
parandroid #50 üzenetére
Vazzz a férj nem megy ki vadászni 1 jó vasárnapi ebéd érdekében
hheheeee
Aha értem, nekeme rról a az jut eszembe>>>vana vadas ugye, hús+szósz+meg ilyne gombóc van mellé, na most azta gombócot felvagdosva meg lehet sütni paprikás lisztben pírítani és iylne nudli szerű lesz az fincsi.Erre gondolsz???én nem toma vadashoz levő gombóc mibő van. -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid #50 üzenetére
Miért, nincs arra erdő, vagy nem ott jársz vadászni?
-
parandroid
félisten
A dödölle egy krumpliból készült tésztaféle. Mi általában paprikásan, pirított hagymával jól megszórva szoktuk enni, tejföllel és savanyú ubival (mint ma is), de előszeretettel adják vadpörköltek mellé köretnek is. Utóbbi változatban elképesztően finom, de vadhúshoz ugye nem könnyű rendszeresen hozzájutni.
p -
Solad
addikt
a fozosuli ujra kinyit?
aktualis kedvencem, porbald ki: fogdz eg tuzallo talat, kibeleled baconszeletekke, ughoyg hogy a szeleeknek meg majd a szele kilogjon. ezutan bepanirozol csirkemellszeleteket, de zsemlemorzsa helyett reszelt sajtba forgatod (trappista, fustolt vegyesen) /en szoktam ra tenni chamambert-szeleteket is/ , es beleteszed oket egy retegben. Ezutan egy sor gepsonka (pulykamellsonkaval fini) jon, ujra csirkemell, es igy tovabb, amig meg nem telik a tal. ekkor a tetejere tejfol, rajajtod a kilogo baconszeleteket, es mehet is a sutobe. isteni finom -
válasz
parandroid #12 üzenetére
Elolvastam a cikkedet, most mi lesz?
-
tiv61us
őstag
hat ez ilyen
mi 7 honapja vagyunk egyutt a gyerekemmel, eddig ketszer foztem, volt egy marha meg egy csirkeporkolt
ezen kivul semmi, de meg talan tea, mikor meg volt fazva
sot, szoval meg csak hideg kaja sem tehat sem reggelire sem vacsorara semmi
naha radobunk egy szelet steaket a s utore az teny, jo befuszerezve, de az megsul magatol
minden mas etterem, gyorsetterem, benzinkut stb.
es mar tobb mint kezdjuk megszokni
ezzel nem a fozest nezem am le, sot neha elkap a hev, csak azt akartam mondani, hogy az embert a korulmenyek is valtoztatjak
nalunk kaja elvetve van itthon
persze a pizzat kiveve, azt hozzak
azt szeretjuk is de az telleg draga vazze
[Szerkesztve] -
ladybug
őstag
Hát persze, szívesen.
Praktikusági szempontból veszek 6 nagy gombát. A kalapja jó lesz majd másodiknak vmi mellé. A szárából szoktam a levest készíteni, elég vaskosak ezek is. és finom roppanósak maradnak.
Szóval. A gomba szárát hosszanti irányban felszeletelem kb 4 szeletre, és ezeket felkockázom. Fogok egy fej vöröshagymát, 1 gerezd fokhagymát, és szintén felkockázom.
Beleteszem a gombát és a hagymákat egy fazékba, majd felöntöm 2x annyi vízzel. teszek bele sót, vegetát, fehérborsot. Forrás után még kb 10 percig főzöm, így még roppanós marad a gomba. Ekkor behabarom - lisztet elkeverem vízzel, majd teszek bele 2-3 ek tejfölt. Ezzel felöntöm a levest, és kész.
Levesgyönggyel vagy pirított zsemlekockákkal nagyon finom. Reszelt sajt a tetejére pedig még ízletesebbé teszi.
[Szerkesztve] -
geot
csendes tag
Öröm volt olvasni ezt az írást.
Szeretem a kreativitást a főzésben.
Nagyon kíváncsi lettem - többek között - a gombakrémlevesre.
Szeretném elkérni a receptjét, ha szabad.
Köszönöm szépen! -
tildy
nagyúr
Én sajnálom, hogy leszoktam a főzésről, pedig tudok.
Egynek minek, kettőnek meg nem lehet. Vagy nem esszük meg ugyanazt, vagy pedig nekem nem izlő kaját kéne ennem.
Ezért hétközben foodexpres hoz kaját, hétvégén meg van, hogy nem is eszek főtt kaját. Sajnos.
Azért sajnos, mert jóakt tudok főzni. De ha nem akarok rosszat magamnak, és a kedvesem hasának, akkor jobb ha nem teszem. Ő kizárlóag ''gyúrós'' kaján él az utóbbi időkben, ehhez meg nekem nincs gusztám. barnarizs+csirke vagy hal, minden nap? Nane. Nekem szószos kaják kellenek. Vagy rántott csirkemell, vagy pörkölt, vagy tészta, nudli, ilyenek. Nomeg csirkemell és főzőleve.
Úgyhogy bár szívesen főzök, egyelőre nem kamaoztatom a tudásom, mert nincs kire. (Ha olyat főzök amit szeretek, akkor persze párom is megdézsmálja (mert ízleni pesze ízlik neki ), utána meg nyavalygás van, hogy befájdult a hasa)
És a legnagyobb poén: mióta nem ragaszkodom ennyire a főzöcskéhez, meg a kajákhoz a hűőben , azóta olyan béke honol otthon, hogy az leírhatatlan -
sanyixXx
senior tag
sört főzzzünk!!!
minden álmom a házi sör főzése! nem csak ma
most, hogy vége a vizsgáknak veszek megen lédibágtól főzőcskeleckét, mert ráérekpersze csakis 2 sör és a láblógatás között valahol
-
rudi
nagyúr
válasz
parandroid #27 üzenetére
Wok bemutatónak semmi értelme. A Tefalos termospotos az ultimate. Két éve használom napi szinten és olyan mint új korában. Apgréd üvegfedőt viszont jó lenne beszerezni hozzá
-
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid #27 üzenetére
Igazad van, közben én is csak ritkán eszem.
Viszont, evés közben is kell a TV.
u.i.: Rudi-tól elnézést, de az OFF-ból jöttem, ott meg elég forró a hangulat mostanában, már, ha értitek mire gondolok. -
ladybug
őstag
Egy nagy fej vöröhagyma, kb 5 nagy alma, margarin, só, fehérbors, majoranna és fehérbor kell hozzá.
Margarinon megfuttatod a vöröshagymát, majd hozzáadod a kockára vágott almát (héjastul is jó). Sózod és fűszerezed ízlés szerint, majd letakarva először nagy lángon kb 2 percig, majd kis lángon 5-10 percig párolod. Ekkor hozzáöntesz egy kis fehérbort, összerottyantod, és kész is.
Ma tettem bele baconszalonnát is. Nagyon finom lett.
Sült húsokhoz szoktuk enni. -
Racecam
nagyúr
válasz
parandroid #22 üzenetére
Ezt nem a #20-ra akartad válaszolni?
Egyébként sokat gondolkodtam, hogy ezt az írást a ''szakmaiba'' kellene tenni végülis. Nem?
rudi: Na és akkor mi van? Nem vagy Te nő, én sem azt néztem amikor találkoztunk. -
ZéZé@PH
aktív tag
Vasárnapi köret tipp: rizi-bizi (kukoricás, borsós, sárgarépás rizs) vagy fokhagymás krumplipüré
Ja és próbáld meg reszelt krumplival(nem kell sok) dúsítani a panírt, viszont akkor inkább a rizst ajánlom köretnek.
Amúgy van annak hátránya ha túl sok fűszert használunk. Néha a legegyszerűbb dolgok a legfinomabbak. -
ladybug
őstag
válasz
parandroid #17 üzenetére
Tudod, hogy megkapod.
-
Rocko
tag
Mióta elköltöztem otthonról rá kellett szoknom h főzzek magamnak. Eddig ami nagyon bejött az a sült hús. Ez tényleg egy olyan a kaja ami a cikkben is elhangzott, h más fűszerekkel és körettel tényleg átlehet alakítani ugyanazt a kaját. Ráadásul nem is nehéz elkészíteni kb fél óra az egész és 4 ember jól lakik belőle. Szeritem a legjobb dolog ha az ember haverokkal kezed neki a főzésnek, így meg van a jó társaság és még jól be is kajáltok. Nem beszélve arról, h az egész árából egyedül tudnál elmenni egy átlagos étterembe és akkor ott csak ettél egyett és nem hülyültetek a sütő előtt
-
ladybug
őstag
A mai ebéd ízlett Kedvesemnek (lásd #12) és Rékának is. Borka az oviban evett, délután meg hideget kért. Az ugye nem számít főzésnek. Bár Párom a pirytós megmargarinozását is főzésnek minősíti.
Hétvége menü: szombat - paradicsomos-húsos káposzta, palacsinta (túrós, lekváros, kakaós), vasárnap - csirkehúsleves, rántott hús, köret (még kérdéses).
Őszintén szólva elegem van már a rántott húsból, mert minden vasárnap ez van, de igyekszem változatosan és különféle köretekkel elkészíteni.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Fűszeres natúr sült csirkemell rizzsel és hagymás-sültalmás szósszal. Előtte pedig egy olyan isteni gombakrémleves rászórt sajttal és mellé piritóssal, hogy legszívesebben már attól jóllaktam volna.
Vacsira meg hambi és sör járt.
Az biztos, hogy a csajnak tehetsége van a főzéshez, és nem fél használni.
Úgyhogy nem válok.
p -
feka007
veterán
Rántottsajtot
Ja, hogy azt nem főzik?
Akkor takartos káposztát
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
Nagyon örülhet a családod hogy ilyen rendi vagy mindig a kedvükbe szeretnél járni, manapság nem nagyon dívik az hogy otthon a hölgyemények főznek, sőt a konyha szó is elég messze áll tőlük, a több fogásos ebéd meg hömmmm....hát olyan csak akkro van ha vendég jön.
Én öszintén bevallom, anyámnak is megmondtam, hogyha jót akarok enni akkor elmegyek a nagyszülőkhöz.
Amugy igen palacsinta jöhet desszertnek a végén, előtte egy jó kis babgulyás, levezetőnek egy milánói makaróni, esetleg 1 tányér töltött káposzta, de azért 2-3 májashurka is elfér még...de ha ez nincs akkor szívesen megeszema tojásos noklit, borsó-karalábé levessel, desszertnek egy kis forgácsfánk...netán a full alap húsleves+rántotthús sültkrumplival duó is megteszi.
Nyammmde éhes lettem, a csoki elmaradhatatlan része egy jó ebédnek, mondjuk egy tábla szőlős mogyis milka, egy szép nagy hawaii pizza után......
Nálam valahogy így néz ki egy ''jóllaktam'' ebéd.
Amugy lehetne 1 olyna topicot csinálni, ''mit ebédeltem ma?''m érdekes dolgok lennének tuti. -
Sipi16
őstag
Nekem a mit főzzek kérdésre mindig egy vicc jut az eszembe.
-Anyuka felhívja péntek reggel a fiát a koleszba és azt kérdezi tőle: '' Fiam levágtam két csirkét mit főzzek??''
- Mire a fiú: '' Anyukám Páááálinkááááát!''
Érdekes amikor a szüleimnek mondom ezt ők nem nevetnek... -
ALI_G
veterán
Kedves Bogárkám, olyan vagy mint az édesanyám, az is tudja mi a dolga, bár én nem voltam mellette kiskoromban, így nagyon nem is tudok főzni, de legalább nem vagyok ügyetlen a konyhában
-
tiv61us
őstag
semmit mert blogot irt
de komolyra forditva eppen azon gondolkodtam, amit irt, hogy bevonja a lanyokat a fozesbe es majd igy biztos nekik is jobb lesz, igy szokjak me
es itt megvilagosodtma, hogy nalunk miert jar ''mindenki'' etterembe etkezdebe, hat itt a 3 honapostol kezdve minden korosztaly jon apuval anyual kajalni
direkt van egy csomo gyerekszekunk stb.
szoval Ok meg ezen szocializalodnak
es onnaloan esznek, hagyjak Oket, najo nem a 3 honaposat, es sinalnak akkora kupit, hogy ihajj
viszont megtanulnak etteremben viselkedni
mondjuk katica modszere jobban tetszik, de mar en is etteremparti lettem -
rudi
nagyúr
Végül mit főztél?
-
tiv61us
őstag
sorry, de azt sutik...
-
VladimirR
nagyúr
palacsintaaaaat.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával