- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
BME
-
paranoid5
csendes tag
Csak annyit tudok ehhez hozzászólni, hogy SÁDÁP! Nekem 2 megás netem van, mert nem tudok többet kifizetni. Élvezd ki a koliéletet, és ne topicot nyiss, hogyha véletlen egyik este megszakad a torrented!
-
MedweSajt
tag
Most mértem.
-
No-kia
addikt
nálunk net csak a régi P3asokon van napi lb 3 órán át
pedig az egyik legigényesebb koli egerben
-
zoo8800
veterán
Édes @om, 2,7sec ping
-
kovsol
titán
ping az az idő ami aközött telik el, hogy te elküldesz egy adatot, és a szervertől meg is kapod a választ rá, nagyon konyhanyelven
az én 4/0,5Mbites netem mérése
én 3 évet laktam 3 különböző egyetemi kollégiumban, és nekem is volt olyan hely ahol ingadozott a sebesség és a ping is szar volt, de volt ahol a stabilan ilyen 90/60Mbit körül volt a dolog és a pingem is magyar szerereken pl TF2 ben van egy képem ahol 1-es pinggel játszok
pécsről
-
Ipse89
tag
Na ma reggel már kicsit jobban ment, a tegnap esti "döcögés" eltűnt
(#3) j0k3r! Mi az a ping?
Eléréssel kapcsolatos dolog, ennyit tudok, lehet azt is rosszul.
-
Peter Kiss
őstag
Nálunk ennél jóval szarabb szokott lenni, gagyik az aktív elemek. Ellenben hétvégén 7-8 MB/s-mal lehet lefelé tölteni (kevesen vagyunk bent).
-
Metalfan
senior tag
Nekem ma kötötték be a Digit, 30/20-at hozza is lazán
-
Ipse89
tag
A letöltés egy kicsit, a feltöltés mégjobban a ping meg ku**ra furcsa. Vajon mitől lehet/mit lehet ellene tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest