Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drp81
aktív tag
válasz FіkuszKukіsz #34 üzenetére
Mert most az alma fizette le biztos a MA-t
[ Szerkesztve ]
"Vajon Miyazaki platinázta már valamelyik játékát?"
-
laci_csk
senior tag
válasz FіkuszKukіsz #34 üzenetére
na latod, igy lehet me'rni kettos me'rcevel, a gond veled van, nem kellene emlekezz a tavalyi bullsetekre, hanem csak nyeld le a mostanit
Xperia XZ3
-
aujjobba
addikt
válasz FіkuszKukіsz #363 üzenetére
Értem én, csak az élet nem kizárólag fájlok dobálásából és értesítések kezeléséből áll.
Arra gondolok elsősorban, hogy például az airpods minden eszközömhöz ugyanolyan könnyen csatlakozik, ugyanúgy működnek a hozzáadott funkciók (kiveszem a fülemből leáll a lejátszás, visszateszem folytatódik) minden eszközön, akár a watch játszik zenét, akár a telefon videót/zenét, akár az appleTV bármit.
Bármikor kidobom az ATV-re a telefon képét, vagy YT-ot, vagy akár a dailymotion weboldalba ágyazott videóját (asszony nézi onnan a kedvenc sorozatát).
A telefonon vagy az órán is egyszerűen tudom irányítani az ATV-n futó lejátszást, a telón virtuális távirányítót is kapok.
Amikor az ATV-n egy beviteli mezőbe (pl. keresőmező) szöveget kell beírni, a telón azonnal megjelenik a beviteli lehetőség, hogy ne a fizikai távirányítóval kelljen betűnként kínlódni.
A fáljdobálás, értesítés kezelés, hívások fogadása/indítása, sms fogadás/küldés alap dolgok, működnek telefon és iPad/macbook/imac között, ez alap.[ Szerkesztve ]
-
aujjobba
addikt
válasz FіkuszKukіsz #376 üzenetére
Szívesen kinézek, alapvetően szeretem az ügyes technológiai megoldásokat.
Tudnál esetleg mondani párat?
Volt anno Chromecast-om, az egész jó volt addig, amíg csak YT-ot esetleg kisfelbontású alapszintű kódolású tartalmakat kellett kivetítenem.
Tudom a Samsung-nak van valamilyen desktop megoldása, nem próbáltam még.
Mi egyéb van, ami képes normálisan rendszerben összedolgozni?TV boxokat is néztem, de a kínaiak nincsenek a helyzet magaslatán, időnként elzöldült a kép azon amit láttam, vagy épp rózsaszín lett, restart kellett neki napi 5x.
A DuneHD meg gyakorlatilag drágább mint az ATV, és az ATV topikjában olvasgatni az ő felhasználóik közül is sokan az ATV mellett kötnek ki.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz FіkuszKukіsz #418 üzenetére
Vagy olyan egyedi szükséglet, hogy a 3 éves android tv csigalassú lett, korábbiaknál meg már látni, hogy el-eltűnnek appok róla, mert már nem támogatottak...
-
aujjobba
addikt
válasz FіkuszKukіsz #418 üzenetére
Az okos tv-vel az a bajom, hogy egyrészt nem egységes a platform (max gyártón belül), a HW nem feltétlenül erős, és hosszú szoftveres támogatásra sem lehet számítani.
Én épp a NAS végett vettem az ATV-t, kényelmesen tudok lejátszani róla bármit, plusz jóság hogy játékokat is futtat (RR3, beach buggy racing, rayman, ezeket tolják a gyerkőcök rajta).
YouTube-ra rendben van egy chromecast is.A Samsung Flow-t megnézem, köszi az infót.
Tudom hogy volt/van nekik kvázi-asztali megoldásuk is (megvan, DeX), nem tudom ez mennyire jött be, mostanában nem hallok róla. Utolsó értesülésem róla, hogy betették egy tabletbe a lehetőséget, de ott kiherélték használhatatlanra mert az adott tabletben kevés a RAM hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz FіkuszKukіsz #490 üzenetére
Ja, annyira több a hasznos felület, hogy még egy akksi százalék sem fér ki.
Az lehet, viszont olvasásnál 4 sorral több igen -
w333
félisten
-
Khelben
nagyúr
válasz FіkuszKukіsz #586 üzenetére
Itt most csak a feketéről volt szó, normál fényben.
-
<Lacy85>
addikt
válasz FіkuszKukіsz #618 üzenetére
Te meg a zárójelben lévő részt.
-
llama.adam
csendes tag
válasz FіkuszKukіsz #662 üzenetére
Szerencsére! De azért Te se érezd rosszul magad, hogy ,,szerencsétlen,, vagy!
-
addikt
válasz FіkuszKukіsz #618 üzenetére
Nem lenne annyira ciki nem érteni az angolt, mint egy magyar mondatot egy magyar fórumon. Próbáld meg kérlek értelmezni miről is írtam.
"Tehát nem emeli ki senki hogy elsődlegesen mi a célja."
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz FіkuszKukіsz #1064 üzenetére
Ez most pontosan így van, de droid telefon szinte naponta jelenik meg új, iphone meg évente egyszer és ekkor én cserélni szoktam a garancia miatt is, meg egyébként is jól ki lehet szállni egy tavalyi iphone-bol.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- Apple iPhone 11 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest