- Asszociációs játék. :)
- Hóban vigad a ló
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A siker két szabálya
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz #90088192 #11 üzenetére
A beállítások:
STP23__Power_Limit_-_60s=15369
STP24__Power_Limit_-_30s=21741
STP25__Power_Limit_-_5s=25023Ez VA-ban van kifejezve egy 10kVA inverter eseten, és ott a max időtartam is.
Es a leírás mi is történik:
23 Power_Limit_-_60sOverload power level at which the inverter is allowed to operate for 60 seconds before shutting down.
0 – Full Scale AC Amps * Full Scale AC Volts -
törölt tag
válasz #16939776 #10 üzenetére
Amikor élesztettem ezeket, az első dolog, csökkentett kapcsolási frekvencián megnézni hogy 0VDC a transzformátoron a feszültség.
A CT(áram transzformátor/áram mérő) analóg módon működik, így tudják a a fázis szöget is mérni.
Vagyis nem csak a csúcsáram ami korlátozott, mert 3 teljesítmény szint van, túlterhelés esetére.(megkeresem a beállításokat és leírom)
A legtöbb esetben az LEM által gyártott Hall alapú árammérő megoldást alkalmazzák. -
törölt tag
Legjobb tudomásom szerint nincs külön DC-re méretezve.
Hiszen attól függetlenül, az AC úgy működik mint egy lemágnesező készülék(Fémmegmunkáló helyeken van egy sima elektromágnes ami AC-rol megy az oldja meg a tárgyasztalról levett munkadarabbon, hogy ne legyen remanens mágnesesség) -
totron
addikt
Az lesz az... Köszi! Mikor megláttam a címet, tudtam, hogy te követted el, ígéretedhez híven.
-
törölt tag
Amit nem értettem meg a rajzokból, annak utána kellett néztem. Jól esett az agytorna.
Engem érdekelne hogy elég-e a transzformátort 50Hz-re tervezni és megbocsátja a DC tartalmat, vagy kell valami speciális transzformátor ami nem mágneseződik fel és nem kell foglalkozni a lemágnesezéssel?
-
gliskard
senior tag
köszi a cikket!
(én csak lelkes érdeklődő vagyok) -
joghurt
addikt
Bakker! Ha már a "szerkesztők" (Kalandor?) hónapokig tudnak ülni egy-egy íráson, túl nagy kérés lenne, hogy tényleges szerkesztés is történjék? Hiányzó ékezetek, elgépelések, téves nagybetűk, felesleges sortörések stb. stb. Kár a cikk tartalmáért.
A tej élet, erő, egészség.
-
Hallod, ez igen komoly cucc Grat!
A half bridge-hez odírhatnád, hogy ott az R a fogyasztó (ha jól értem?), mert mire rájöttem, hogy jobbról jön a vezérlés a két tranyóra, nem a bázison akar kimenni a delej...
A full bridge meg akkor egy H híd, ha jól értem? Az önmegsemmisítésből kezdett gyanús lenni...
De különben a franc, egy kicsatoló trafó mindenhol el kéne, hogy férjen... Kisebb teljesítményeken meg már annyira csak nem lenne nehéz...
Mutogatni való hater díszpinty
-
Karácsonyi trafók!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest