- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimhun
senior tag
Igen sajnos ez szomorú. Mármint az hogy az Itunes feldobja a frissítést, de nem írja oda hogy lasabb lesz lehet a telefon. Talán jobb lett volna ha nem adják ki a 4.0-t a 3G-re már és akkor nem lenne lassúlás. Persze a legkorrektebb az lenne ha megoldanák hogy vissza lehessen rakni bármelyik régi szoftvert "legálisan". Minden probléma megoldódna....
Egyébként az USA-ban ezért perelték őket(mármint pont ezért hogy tönkretették a jó és gyors telefonukat a frissítéssel és nem szoltak előre hogy lassúbb lesz és persze nem lehet visszacsinálni), azóta nem hallani semmit. Szinte biztos hogy peren kívül egy csomó pénzt kaptak.
Persze ez itt kemény kapitalizmus, és az a lényeg hogy azt érezd hogy a Te telefonod már milyen lassú és sz*r és hogy újat kell venned. Ugyhogy egyértelmüen ezért van.
És persze általában müködik is.
Nálam pl nem müködött.Én kint élek külföldön, az átlag havi fizetésből itt vehet az ember 3-4 független Iphone-t. Az Apple egyszer megszivatott, onnan kezdve azt mondtam ennyi volt, vettem egy Sony-t feleáron és ugyanolyan jó nekem mint az Apple terméke. Van akinek nem de nekem megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple iPhone 17 - alap
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB Újszerű.Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3433
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G Fém unibody, 120 Hz AMOLED, 100W gyorstöltés 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest