Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz
üzenetére
Szerintem te nem is akarod látni az előnyeit... Felesleges itt beböfögni olyanokat, hogy nem tetszik, meg világ legjobb billentyűzete... Stb. Ezek relatív dolgok, ha olyan jó lenne mindenki azt használná... Ha ennyire elégedett vagy a droiddal akkor minek akarod meggyőzetni magad? Ez csak feszkókeltés a topicban...
-
fntastic
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha elég drága android-os telót tudsz venni, ami látom neked megadatott, akkor azokkal nyílván nincs "annyi" gond. Nézz szét az alsókategóriában viszont, hogy mennyire használható egy android.
Vagy egy annál mégolcsóbb! wp8. 
Nem véletlen, hogy a Lumia 520 a legjobban eladott wp8-as teló.
Ott mutatkozik meg az előnye. -
Воланд
titán
válasz
üzenetére
tessek, igy nez ki egy lumia 520 - telekom gyari szurke csempe - amazing weather hd harmas. a dokumentacioban nincs benne ennek a szurkenek a kodja. a szolgaltato vagy a gyarto egy egyedi temaszint hozzaadhat a rendszerhez, de ha a fejleszto ezeket nem nezi at egyesevel (hogy is tudna, amikor ezek sehova nem kerulnk fel), akkor ilyen szepsegek tudnak szuletni (raadasul itt kulon vicces, hogy a hatter default szin, a telekom megis kepes volt ezt a szurket kikeverni). el lehet kepzelni, hogy mi van akkor, hogy ha a user nekiall kikeverni maganak egyedi szineket es mondjuk csak egy kicsivel sotetebb szurket allit be....
szerk.: nyilvan monitoron nem jon at, de minimum fenyero mellett, ilyen borus idoben ez az olvashatatlansag kategoriaba esik.
-
kolosanyi
veterán
válasz
üzenetére
Jó, igazad van, nem akad. A droid a legjobb. A Google a legjobb. A WP szar. Szaracsempe. Nyócbitesfelület.

A tököm tele azzal, hogy mindig, MINDIG van aktuális robotfan, aki megmagyarázza, hogy azok az idők elmúltak, nem úgy van az már, a Prjocect Butter óta úgy siklik minden, mintha bevazelinezték volna. Hát legyen, feladtam. Legyen igaza olyanoknak, akik életüknben nem használták a másik rendszert vagy tudatosan ferdítenek, mással ezt nem lehet magyarázni. De hülye voltam, az én hibám volt. Mi a francnak állok le vitázni ilyenen? Android a király!!!
-
kolosanyi
veterán
válasz
üzenetére
A widget az statikus (alig van egy-kettő ami mozog) és élő háttér nélkül is akad a droid. Sajnos ez nem igazán állja meg a helyét. Az alap Holo semmivel se bonyolultabb, mint a WP, illetve Nexus 5-ön az átlátszódás miatt talán több erőforrást igényel, ezt nem tudom (meg az egyéb ROM-okon). Ettől még nem lesz bonyolultabb rendszer.
-
kcsa
veterán
válasz
üzenetére
Mindig van egy ilyen fanboy aki meg akarja magyarázni, hogy a csempéket könnyebb animálni, mozgatni, mert négyzet alakúak.
És most te vagy az.
Pont ugyanannyi pixelt mozgat és animál, mint egy másik azonos felbontású telefonnál egy másik OS. (igazából többet, mert fele ennyi mozgás nincs default képernyőn android esetében).
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- További aktív témák...
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vagy egy annál mégolcsóbb! wp8.