Hirdetés

2021. május 12., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1) ilyen_85


ilyen_85
senior tag

Sziasztok! remélem pár embert hozzásegíthetek egy rég vágyott autóhoz, vagy tuninghoz ezzel :) Ha van helyesírási hiba szóljatok, dolgozom közben és lehet belekerült pár ;)

(#2) Victoryus


Victoryus
addikt
LOGOUT blog

Eddig is ingyen volt, ha rájött az ember hogy kell csinálni! Youtube-on van egy nagyon jó kis leírás hozzá. Gyakorlatilag hamarabb meguntam, minthogy elfogyott volna a pénz. Azért valljuk be, elég hamar unalmassá válik... Alig van pálya. Vagy használhatod a Haxplorert is, az sok másik játékhoz is tökéletesen megoldja az ilyen problémákat.

(#3) razorka777


razorka777
addikt

A játék legnagyobb átverése az IAP.Nem magával az alkalmazáson belüli vásárlással van baj, mert az sok más játéknál jelen van.Hanem a pofátlan áraival.
Több ezer forint pár aranyért?
Szerencsére ezt ki lehet kerülni a "szabadság" nevű okossággal. :)
Én messziről kerülöm az RR3-at. :(((

Xiaomi Redmi Note 9 pro& Galaxy A70

(#4) ilyen_85


ilyen_85
senior tag

Jól gondolom, hogy ezek valamilyen végtelen pénzt előállító crack-ek? Nem szívesen raknék fel ilyesmit, főleg mostanában azért érdemes vigyázni mindennel ami a telefonodon módosítgat

valamilyen szinten ez azért lopásnak minősül szerintem, hiszen valamit megkapsz ingyen amiért egyébként fizetned kéne, természetesen az IAP-ot én is, mint szerintem mindenki más gyűlöli. Eddig is megvettem egy rakat játékot 1500 forintért. De nem akarok 100.000-ket elkölteni.

Hirdetés

Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.