2021. május 12., szerda

Gyorskeresés

Real Racing 3 ingyen arany! csak pár napig él!

Írta: | Kulcsszavak: Real Racing 3 . RR3 . rr3 . arany . ingyen

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]

Sziasztok!

Ha szoktatok Real Racing 3-at játszani, akkor biztosan örültök minden arany szerzési lehetőségnek, nos ezen a héten jött egy frissítés a játékhoz, ami többek között pár új autót, egy új verseny sorozatot és néhány apró "ajándékot" hozott.

Érdemes megemlíteni a versenyek sorozatából álló lista elején kiemelve a porsche LeMans-i sorozatát láthatjuk, ha 3 órát versenyzünk ebben a csoportban akkor kapunk 10 aranyat.

Apró ajándék alatt 3 új, limitált ideig ingyenesen "felfesthető" színt is kapunk. Ha szemfülesek vagyunk eszünkbe juthat, hogy a játékban a küldetések között van egy, ami pont arra buzdít bennünket, hogy minél több autót fessünk le. (Alapból ez ügye jó sok aranyba kerülne)

De ha ezt a három ingyenes színt szépen felfestjük minden autónkra (nem elég a színt "megtekinteni" a szín felett felbukkanó árra, ami most "free" tehát ingyenes) Ha elkezdjük felfesteni a színeket elég hamar szól is a játék, hogy most teljesítettük a küldetés (achievment) első szintjét, amit némi arannyal jutalmaz a játék.

A játék maximum 100 felfestést jutalmaz, amit a három ingyenes színnel és 34 darab autóval elég hamar el tudunk érni ;)

Limitációk:
- a három színt külön-külön kell minden autóra felfesteni (ha 100-szor felfestjük ugyan azt a színt az nem ér)

Fontos lehet még, hogy bár a három szín közül azért van vállalható, nem muszáj megtartani ezeket az autón, ha akarjuk visszatehetjük az eredeti színt is.

Ezzel plusz a LeMans "csoporttal" megszerezehető 10 arannyal összesen 30 arannyal lehetünk gazdagabbak, ingyen mindenféle szabálytalanság nélkül ;)

Fresh Coats Apply 5 paint jobs 5 pts = 1. szint
Respray Artiste Apply 25 pain jobs 5 pts = 2. szint
Extreme Paintover Apply 100 paint jobs 10 pts = 3. szint

Jó szórakozást :R

Hozzászólások

(#1) ilyen_85


ilyen_85
senior tag

Sziasztok! remélem pár embert hozzásegíthetek egy rég vágyott autóhoz, vagy tuninghoz ezzel :) Ha van helyesírási hiba szóljatok, dolgozom közben és lehet belekerült pár ;)

(#2) Victoryus


Victoryus
addikt
LOGOUT blog

Eddig is ingyen volt, ha rájött az ember hogy kell csinálni! Youtube-on van egy nagyon jó kis leírás hozzá. Gyakorlatilag hamarabb meguntam, minthogy elfogyott volna a pénz. Azért valljuk be, elég hamar unalmassá válik... Alig van pálya. Vagy használhatod a Haxplorert is, az sok másik játékhoz is tökéletesen megoldja az ilyen problémákat.

(#3) razorka777


razorka777
addikt

A játék legnagyobb átverése az IAP.Nem magával az alkalmazáson belüli vásárlással van baj, mert az sok más játéknál jelen van.Hanem a pofátlan áraival.
Több ezer forint pár aranyért?
Szerencsére ezt ki lehet kerülni a "szabadság" nevű okossággal. :)
Én messziről kerülöm az RR3-at. :(((

Xiaomi Redmi Note 9 pro& Galaxy A70

(#4) ilyen_85


ilyen_85
senior tag

Jól gondolom, hogy ezek valamilyen végtelen pénzt előállító crack-ek? Nem szívesen raknék fel ilyesmit, főleg mostanában azért érdemes vigyázni mindennel ami a telefonodon módosítgat

valamilyen szinten ez azért lopásnak minősül szerintem, hiszen valamit megkapsz ingyen amiért egyébként fizetned kéne, természetesen az IAP-ot én is, mint szerintem mindenki más gyűlöli. Eddig is megvettem egy rakat játékot 1500 forintért. De nem akarok 100.000-ket elkölteni.

További hozzászólások megtekintése...
Copyright © 2000-2021 PROHARDVER Informatikai Kft.