- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Ha már így összejöttünk, esetleg tudnál, tudnátok mondani olyan PDA/telefonokat, melyeken nem D-pad, vagy csak 4 irányú joystick, hanem a Samsung i780-hoz hasonló touchpad van és lehet kurzorként használni?
Nálam ugyanis első "okostelefon" versenyt a Samu nyerte az i780-al a LG KS20 és Sony-Ericsson P1i előtt. Máig az egyik legjópofább dobása, hogy a középső trackpad szerűséggel egygombos egér kurzort lehet vezényelni (egy telefonos Windows-on egerezni!
), amivel még a drag&drop is megy, ha az ember bírja ujjfelülettel. Leginkább így játszottam Sean O'Connor Slay játékával, ami bezony már a készülék kiválasztásánál is szempont volt.
HTC Hero-ban, régi BlackBerry telefonokban úgy tudom csak kicsi D-padként funkcionáltak a trackpad / trackball érzékelők.
-
icemad
nagyúr
Nekem van egy HTC blue angel, halott aksival. Meg egy tökéletesen működő HTC Shift, gyári bőrtokkal. Bár ez nem telefon, de szerintem ma már ritkaság.
-
zolikaDB
veterán
Wow, retro mobilos kollegát tisztelhetünk benned?
(mármint gyűjtőt)
Nálam win fronton egy MPX200 van, de az sajnos már amikor megjelent is elég labilis jószág volt (akkoriban ugyanis megvettem). -
Akkoriban mit csorgattam a nyálam először a Tytn, majd a Kaiserre...jóval később pedig ugyanez történt a Desire esetében is.
-
futo001
senior tag
Nekem JasJam van, az is mukodik meg.
Meg egy Diamond, akksit leszamitva az is jo. -
Kevesek egyike ez a márka amit igen is sajnálom , hogy eltűnt a piacról . Pedig nagy szereplője lehetne a mai napig ahogyan a BlackBerry is lehetett volna .
-
Pár éve eladtam (igen, valós pénzt adtak érte, ráadásul Ny-EU-ban, a hirdetés feladása után 1 nappal már volt gazdája) a Kaiseremet, de jó kis telefon volt, és mennyi helyre elkísért... A jelenlegi telós aktivitásom 99%-át lefedte már 2008ban, amikor használtan megvettem: chat, email, böngészés, navi, GPS-logging.
Új hozzászólás Aktív témák
lo 2008-at írunk !HTC UniversalQtek9000O2 XDA Execi-mate JasjarA mai napig működnek.....Retró...
- PlayStation 5
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Hálózati kábelek és szerelésük
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Tudományos Pandémia Klub
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Formula-1
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- További aktív témák...
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- Acer Aspire 3 - Netezős laptop (i3 + 256GB SSD + Win 11 + HD)
- Eladó Apple 10.9-inch iPad Air5 Cellular 64GB - Space Grey model - 2023.09-es vásárlás
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB M2 SSD RTX5700XT 8GB K7!
- Félkonfigom eladó! (MSI GTX 1660 Super Gaming X, i3-10100F, HyperX Predator 16GB DDR4, FSP 500W)
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest