- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Nova Launcher Prime Samsung One UI helyett!
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Munkahelyről leselejtezett laptopot vettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
Ha már így összejöttünk, esetleg tudnál, tudnátok mondani olyan PDA/telefonokat, melyeken nem D-pad, vagy csak 4 irányú joystick, hanem a Samsung i780-hoz hasonló touchpad van és lehet kurzorként használni?
Nálam ugyanis első "okostelefon" versenyt a Samu nyerte az i780-al a LG KS20 és Sony-Ericsson P1i előtt. Máig az egyik legjópofább dobása, hogy a középső trackpad szerűséggel egygombos egér kurzort lehet vezényelni (egy telefonos Windows-on egerezni! ), amivel még a drag&drop is megy, ha az ember bírja ujjfelülettel. Leginkább így játszottam Sean O'Connor Slay játékával, ami bezony már a készülék kiválasztásánál is szempont volt.
HTC Hero-ban, régi BlackBerry telefonokban úgy tudom csak kicsi D-padként funkcionáltak a trackpad / trackball érzékelők.
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Nekem van egy HTC blue angel, halott aksival. Meg egy tökéletesen működő HTC Shift, gyári bőrtokkal. Bár ez nem telefon, de szerintem ma már ritkaság.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
zolikaDB
veterán
Wow, retro mobilos kollegát tisztelhetünk benned? (mármint gyűjtőt)
Nálam win fronton egy MPX200 van, de az sajnos már amikor megjelent is elég labilis jószág volt (akkoriban ugyanis megvettem). -
Akkoriban mit csorgattam a nyálam először a Tytn, majd a Kaiserre...jóval később pedig ugyanez történt a Desire esetében is.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Nekem JasJam van, az is mukodik meg.
Meg egy Diamond, akksit leszamitva az is jo.I'm a man with a plan... the plan is to booze as much as I can! ¯\_(ツ)_/¯
-
Kevesek egyike ez a márka amit igen is sajnálom , hogy eltűnt a piacról . Pedig nagy szereplője lehetne a mai napig ahogyan a BlackBerry is lehetett volna .
[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
t72killer
titán
Pár éve eladtam (igen, valós pénzt adtak érte, ráadásul Ny-EU-ban, a hirdetés feladása után 1 nappal már volt gazdája) a Kaiseremet, de jó kis telefon volt, és mennyi helyre elkísért... A jelenlegi telós aktivitásom 99%-át lefedte már 2008ban, amikor használtan megvettem: chat, email, böngészés, navi, GPS-logging.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Gumi és felni topik
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- GTA V
- Path of Exile 2 Early Access teszt
- További aktív témák...
- ASRock FM2A55M-DGS AMD FM2 Alaplap
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest