Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huma
addikt
Up a hozzám hasonlóknak!
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
-
Huma
addikt
Azért jó tudni, hogy más is hallgatja még ezeket a zenéket.
A mai itthoni zene nagyon felhígult. Minden jó számra jut vagy ötven rossz. Régen azért nem volt ilyen rossz az arány.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
Up!
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Huma
addikt
válasz Vakegérke #22 üzenetére
Elüt. Való igaz. De az ember nem 0 és 1 kombinációja hosszas sorrenden.
Én mindenevő vagyok. Sok minden megérinti a szívem. (b*zis felhangokat kéretik mellőzni )
A Rózsaszín Pitbull ezen száma elég jól rávilágít a lényegre asszem. Amúgy a punkokat kezdem megkedvelni. Én úgy érzem ha ők lennének többségben akkor már sokkal előbbre tartanánk.
Neveletlenek? Bunkók? Büdösek? Koszosak?
Őszinték! Ez többet ér a mai világban mint az arany.
Mikor mindenhonnan a képmutatás és hazugság ömlik az arcunkba kellemes pihenő tud lenni a punkok életszemlélete ami közel áll a hippikéhez.
Egyszerű világnézet, egyszerű elvek. Az tény hogy 10Ft-t nem bíznék egy punkra, de valahogy mégis az ártatlanságot és a lelki békét idézik fel bennem.
-
-
Huma
addikt
-
Huma
addikt
válasz Crystalheart #33 üzenetére
A Csuklónyiszálók című angol-amerikai film vége felé a Szomorú vasárnapot játsszák. Ha még nem láttad akkor érdemes lenne megnézned.
-
Huma
addikt
-
Huma
addikt
-
Huma
addikt
Legújabb szerzeményem: Havasi Balázs - Munkácsy emlékkoncert
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest