Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
Fácsét lesd meg Huma, ott mennyi bölcsességet tud olvasni az ember.
-
Crystalheart
őstag
Majd' minden népszerűbb Széchenyi idézetet szeretem. Az egyik kedvencem:
"Csak a gyenge szereti önmagát, az erős egész nemzeteket hordoz szívében!" (Hitel)
-
Иван
őstag
-
Eastman
addikt
A bank egy olyan hely, ahol pénzt adnak neked kölcsön, amennyiben bebizonyítod, hogy nincs rá szükséged.
Bob HopeAki azért nem költ reklámra, hogy pénzt takarítson meg, az ennyi erővel az óráját is megállíthatná, hogy időt takarítson meg.
Henry FordSzeresd ellenségeidet, hisz ők mondják meg, hol hibáztál.
Benjamin FranklinA vezető egyik ismérve az, hogy milyen emberekkel veszi körül magát.
Dennis A. PeerA birkát nem levágni, hanem nyírni kell.
Adam SmithHa az élen vagy, tartsd a pofád és maradj ott!
Winston GroomA reklám annak művészete, hogy a fejet célozzuk meg, és a pénztárcát találjuk el.
Vance Oakley PackardA bűnöző olyan, rablóösztönnel rendelkező személy, akinek nincs elég pénze, hogy alapítson egy vállalkozást.
Robert W. KentMinden sikeres vállalkozásnak három emberre van szüksége - egy álmodóra, egy üzletemberre és egy gazdagemberre.
Peter McArthurMegfutamodni a harctól, ez a legrosszabb, ami megtörténhet velünk. Rosszabb, mint vereséget szenvedni, mivel a vereségből mindig tanulhatunk valamit, de a megfutamodással csak ellenségünk győzelmét hirdetjük.
Paulo CoelhoSikeres üzletmenet láttán mindig gondolj arra, hogy valaki egyszer lépett egy merészet!
Peter Ferdinand DruckerA reklámipar nem termékeket vagy ötleteket árusít, hanem a boldogság lenyűgöző, de hamis illúzióját.
Oliviero ToscaniAttól a versenytárstól kell félned, amelyik egyáltalán nem foglalkozik veled. Csinálja a dolgát, méghozzá egyre jobban és jobban.
Henry Ford -
törölt tag
Már megint egy új blog?
-
GabN73
addikt
válasz
Dr. Romano #9 üzenetére
Tanultál külföldiül?
Személyes kedvencem nincs, de Kristó Nagy István könyveiben van egy pár kiemelt. Pl.:
"...történetednek olvasásánál a búskomor mosolyra fakadjon, a derűs még jobban felviduljon, a
gyarlóbb elméjű ne unatkozzék, az elmés bámulja találékonyságodat, a komoly ne becsmérelje, a
tanult kénytelen legyen magasztalni."
-CERVANTES[ Módosította: 7 ]
-
po1son
addikt
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Bertrand Russell
A mamám mindig azt mondta, hogy mindig az a hülye, aki mondja.
Forrest Gump
Bocs, hogy csak hülye idézeteim vannak.
szerk: egyik kedvencem még
habár ez nem idézet... -
Eastman
addikt
Ha padlóra kerülsz, vegyél fel onnan valamit!
-
Dr. Romano
veterán
Kedvenc mondásaim egyike:
"Monumentális gondolataim manifesztációi, melyek mondatok formájában realizálódnak limitált mentális képességeid számára nem mind akceptábilisak. Dialógusunk kontinuitása így megszakad, nem jön létre az argumentumok szintézise."
- Konrad Lorenz a bölcsész -
gabor85
őstag
Elméletileg elmélet és gyakorlat közt nincs különbség. Gyakorlatilag viszont van. ->
Elméletileg nincs különbség elmélet és gyakorlat kööztt. Gyakorlatilag van.
Nekem így jobbanteccccik. -
Иван
őstag
Mikor megláttam kiemelve a blogod, reméltem, hogy valami újabb művedet láttatod.
Csalódtam
-
Mr X
veterán
Szeretnék én lenni az első, aki rámutat a második idézeted és a blogolási kényszered közötti párhuzamra.
-
Huma
addikt
Aztán az utolsó idézetet nem ám komolyan venni. Én jót derültem rajta mikor idézetgyűjtemény olvasása közben ráakadtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest